- 6 Ağustos 2016
- 582
- 499
-
- Konu Sahibi Alonedark0
Yaralıyııımmmmm yaralııı
arka fon sesi geldi kulağıma
Yok bence sen eni sonu söyle yoksa dersi anlayamazsın. Gerçi belli bir vakitten sonra sinirlerin uyuşur koku da almazsınama yine de kötü...
Sen yazdin ben is arkadasimi hatirladim valla midem bulandi suanBugün bi ara fenalaştım midem kalaktı
Bilmez miyim vallahi bana lise ve üniversite anılarımı hatırlattın resmen o ana gidip geldim. Yıllar geçti hala koku burnumda :) Allah kurtarsın seni de inşallah :)Bugün bi ara fenalaştım midem kalaktı
Sen yazdin ben is arkadasimi hatirladim valla midem bulandi suan
Bilmez miyim vallahi bana lise ve üniversite anılarımı hatırlattın resmen o ana gidip geldim. Yıllar geçti hala koku burnumda :) Allah kurtarsın seni de inşallah :)
Ayy geçen gün kuaföre bir bayan geldi. nasıl ter kokuyo anlatamam. bide fön çektirdi o yağlı saçlara nerdeyse yanacaktı saçları kuaförü duman sardı millet dışarıya çıktı rezil oldu kadın.. fönü çeken elemam bayılacaktı nerdeyseyani birde kadınız daha temiz olmamız gerekmez mi yaa..
Aman Allah'ım yaa vallahi şu hayatta en zor mesleklerden birinin kuaförlük olduğunu söylerim her zaman ama bu açıdan hiç düşünmemiştim gerçekten dayanmak güçAyy geçen gün kuaföre bir bayan geldi. nasıl ter kokuyo anlatamam. bide fön çektirdi o yağlı saçlara nerdeyse yanacaktı saçları kuaförü duman sardı millet dışarıya çıktı rezil oldu kadın.. fönü çeken elemam bayılacaktı nerdeyseyani birde kadınız daha temiz olmamız gerekmez mi yaa..
Eski kafalar bir başka ya valla neler duyuyorlarsa hep korkutulmuş kadınlar bilimden ilimden bir haber yetiştirilmişler yazık...Aynı şeyi kv den duydum adetliyken banyo yapma dedi bana dedim aydın gibi yerde 45 derece sıcakta 7 gün banyo yapmadan durulur mu kokalım mı e ben haftada bir banyo yapıyorum ya dedisen yap ben yapamam dedim
Valla kuaför sahibi arkadaşım birde üç gün yemek yemedi elemanımız demiştiAman Allah'ım yaa vallahi şu hayatta en zor mesleklerden birinin kuaförlük olduğunu söylerim her zaman ama bu açıdan hiç düşünmemiştim gerçekten dayanmak güç
Vallahi acıdım ya yazık olmuş elemana.Valla kuaför sahibi arkadaşım birde üç gün yemek yemedi elemanımız demişti
Ay Allahım ne pistir o düşünemiyorumAynı benimki. O da sürekli şu markadan bunu aldım şöyle zenginim böyle zenginim falan der ama işte ben de diyemiyorum ona kötü kokuyorsun diye.
Bir kağıda yaz bu konuyla rahatsiz olduğunu ama kendini belli etmeden kağıdi Çantasina koy illaki bulup okur bazımiz kendimizin kokumuzun farkında olamıyoruz ne yazık kiHerkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisine bunu kırmadan söylemek istedim ima ettim ama parfüm kullanmayı sevmediğini söyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saçlarının çok uzun olduğunu bu yüzden banyo yapmasının onun için bir yük oluğunu söyledi. Ama gerçekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma düşmesini de istemiyorum. Nasıl desem böyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lütfen
Bir kağıda yaz bu konuyla rahatsiz olduğunu ama kendini belli etmeden kağıdi Çantasina koy illaki bulup okur bazımiz kendimizin kokumuzun farkında olamıyoruz ne yazık ki
Bende yolda giderken bir kız gördüm kot pantolonun arkasina kan bulaşmış,esim yanımda olduğu için diyemedim ama yanımda hırka yada sal olsaydı verecektim ama elimden birşey gelmedi cok üzüldüm.
Bunu niye anlattın diyebilirsin yani demem o ki insanlar i
Uyarılma ya ihtiyaç duyuyor bazen...
Aynı şeyi kv den duydum adetliyken banyo yapma dedi bana dedim aydın gibi yerde 45 derece sıcakta 7 gün banyo yapmadan durulur mu kokalım mı e ben haftada bir banyo yapıyorum ya dedisen yap ben yapamam dedim
Vallahi aynen öyle yapılmış ya sanki ne yapacak sana banyo yapmak suyun içine oturmadiktan sonra ama öyle öğrenmiş öyle gelmiş öyle gidiyor işteEski kafalar bir başka ya valla neler duyuyorlarsa hep korkutulmuş kadınlar bilimden ilimden bir haber yetiştirilmişler yazık...