Arkadaşım çok kötü kokuyor

evet...hanı burd herkes bir dert acıyor bende bunumu acsam:))) yanı saka bir yana dogalgaz kokusu felanda almıyorum...yanı buda kotu bir durum...kackere ınanın yemek yandıda onun kokusubu bile almadım...hemde ne yanmak...koku alan ınsnalara okadar ımrenıyorumkı...ustelık cok arastırdım tedavısı yok...burayı okuuynca kotu oldum...acaba okul yıllarında kotu koktumda haberım olmadımı diye...ne biliyim.
Bi yandan iyi bi yandan kotu:) Toplu tasimada cok sanslisiniz.Gecen dolmusa bindim oglanin birinin koltuk altinda sanki fare ölmus cok kotu oldum.Ocaklari hep kontrol edin bi sey olmaz Allahin izniyle.Koku aldigim halde bende yemekleri yaktim.

Benim de lisede vardı böyle bir arkadaşım, kişisel bakımına katiyen özen göstermiyordu. Bir de aynı sınıftayız nereye kadar kaçabilecem?
Biz baya belli ettik,o gelince kaçtık falan, anladı ama sallamadı bizi
Ta ki erkek arkadaş yapıncaya dek... (onu da netten buldu, yoksa o kokuyla imkansızdı)
Aşk meşk işlerine girince toparladı biraz kendini. Ayrılık dönemlerinde yine öyle oluyor mudur bilemem
Ama hala arada gördüğümde direkt kokusu gelecekmiş gibi hissediyorum. Travma olmuş resmen bana slslsös

Ya bazı durumlarda söylenemeyebiliyor. Tamam hani bu durumda söylenmesi lazım ama mesela üniversitedeyken bir sınıf arkadaşım o kadar kötü kokardı ki regl dönemlerinde. Direkt anlıyorduk yani bu kız regl döneminde diye. Bir de yüzü de bebek gibi o kadar güzel bir kızdı ki... Kimse yüzüne söyleyemedi regl dönemlerinde kötü koktuğunu. Şu an ne halde bilemiyorum.

Yani abla inan ben şaşırıyordum ona bahçe vardı biseyler dikerdik sucuk gibi terler yinede ne üstünü değiştirir ne banyo yapardı ben 5 dakka dışarda dursam atardım kendimi banyoya ben sık banyo yapmaya üşeniyorum derdi kocasının halini var sen düşün sende aydındasın biliyorsun bu aralar nasıl sıcak vallahi boğuluyorum şuan bile yazın dusunemiyorum
Aynen ablacım, Nisan ayındayız ama sıcaklıklar 30 derece üstüne çıktı, şu saat oldu sıcaktan kapı pencere açık oturuyoruz, o bile yetmedi duşa girdim, bu sene yaz aylarında 45 derecenin üstünü görürsek şaşırmam, o kadar sıcakta 1 hafta duş yapmadan asla dayanılmaz, insan kendi kokusunu almaz mı? Duş yapmayanların yanındakilere Allah yardım etsin:KK43:

Aklıma geldi orta okulda bir arkadaşımız vardı kız, nasıl kötü kokardı anlatamam, tüm sınıf kaçardık ondan, ama nasıl bir koku hala aklımda
:kusmuk:
kız yağlı saçlarla gezerdi hep, çok da iyi bir kızdı, bir gün dayanamadık sınıftaki erkekler geldi konuşun allah aşkına diye,tüm kızlar toplandık nasıl desek nasıl anlatsak diye konuş konuş bulamadık çaresini, cesaret edemedik
:olamaz:
İma ettik kaç kere hiç oralı olamıştı..
Tüylerim diken diken oldu yine o kokuyu hatırlayınca
:kusmuk:
Kız öyle takıldı senelerce
:olamaz:

En mantıklısı isimsiz kağıt hazırla çantasına at, çok kötü kokuyorsun sinif rahatsız, böyle uyarma yolu bulduk seni diye.
Sana da bahsederse kim yazmış bilmiyorum ama seni kırmak istemediğimden hiç söyleyemedim ama kağıtta yazılan doğru maalesef dersiniz

En mantıklısı isimsiz kağıt hazırla çantasına at, çok kötü kokuyorsun sinif rahatsız, böyle uyarma yolu bulduk seni diye.
Sana da bahsederse kim yazmış bilmiyorum ama seni kırmak istemediğimden hiç söyleyemedim ama kağıtta yazılan doğru maalesef dersiniz
Harbi guzel fikir ama.yakalanma riski vsr bende konuyu ilk okudugumda sosyal medyada sahte bi hesapla uyarmak geldi aklima risk de yok Allah yardim etsin ben lisede 4 yil yanyana oturdum yemeden icmeden kesildim kizin yuzunden iyyy fena oldum yine

Benimde bir arkadaşım var buna benzer. Kız hergün saçını,makyajını yapar ama koltukaştı için deodorant ya da roll-on kullanmayı aklına getirmez... o bölgedeki kıl temizliğine de önem vermiyo ne yazık ki... ben buna bile katlanamıyorum allah size sabır versin.

Görüşmezdim sanırım. Daha başka ne yapılabilir ki.
Sacları uzunmuş yıkanamıyormuş ,parfüm sevmiyorum diyormuş,insan utanır azıcık.
Benimde saçlarim uzun oldu ama her gün saçımı yıkamasamda girdim duşa vucudumu yıkadım. İnsanın niyeti olsa bir yolunu bulur illaki. Atıyorum parfüm kullanmaz ama kokusuz rolon'lar var oda yoksa pudra,karbonat vs var sürer koltuk altına yine kokmaz. Giysilerini temiz giyer,hergün yıkar yine kokmaz ama arkadaşınızın gönlü yok gibi herşeye bir bahane bulduğuna göre.

Aynen ablacım, Nisan ayındayız ama sıcaklıklar 30 derece üstüne çıktı, şu saat oldu sıcaktan kapı pencere açık oturuyoruz, o bile yetmedi duşa girdim, bu sene yaz aylarında 45 derecenin üstünü görürsek şaşırmam, o kadar sıcakta 1 hafta duş yapmadan asla dayanılmaz, insan kendi kokusunu almaz mı? Duş yapmayanların yanındakilere Allah yardım etsin:KK43:
Valla eşim dün akşam bir ara coştu klima açalım diye tutturdu zatürre oluruz diye zor ikna ettim yaz gerçekten çok zor geçecek burada

Aynısını yasadim. Demedim demedim sonunda dedim. Ama çok üzüldü. Bende kırdım diye çok üzüldüm. Pişman oldum
Zor bir durum

Benimde saclarim uzun eminim arkadasinizin saclarindan da uzundur ama hergun dusa giriyorum makyaj fln hadi tercihe bagli ama koku etrafi rahatsiz ediyor dus almadan kiyafet giymek bile icime sinmiyor sanki giydigim kiyafet pis olcakmis gibi hissediyorum... Heleki bu sicakta sabah ise gidiyorum gelene kadar kendimi kokmus hissediyorum

Kışın çok terlemeyince (birde bir ara denediğim şampuan/sabunlardan saçımın yağlanma süresi uzuyordu) duş günüm bazen 2 bazen 3 günde bir falandı. Ama koltuk altı temizliğine falan dikkat ederim Allah için. Uzadı mı acayip rahatsız oluyorum zaten.her gün dışarı çıkınca roll on ve parfümü asla eksik etmem zaten onu da kullanmayınca aşırı rahatsız hissediyorum ıslak mendil bile kurtarmıyor o hissi. Ama şunu da belirteyim aşırı ter sorunum yoktur. Bir ara anneme sordum ben kokuyor muyum diye, tabi arkadaşlara açık açık sorulmuyor, hiç koku almıyorum senden dedi. Erkek arkadaşıma bir iki kere sormuştum o da bu konularda biraz takıntılıdır, ne takılıyorsun senden öyle pis koku almıyorum ki ben dedi. Yazın bu durum değişir tabi her gün dışarı çıksam her gün duş almak isterim haliyle. Velhasıl duruma göre/kişisel ihtiyaca göre duş süresi falan değişebilir ama bir şeyleri bahane ederek banyoya girmiyorsa cidden sizin buruna geçmiş olsun yani. Ve hakikaten yorumları falan okuyunca şimdi gidip duş alasım geldi :KK48:

X