- 4 Şubat 2015
- 5.990
- 12.172
- Konu Sahibi Alonedark0
Ben bi duşa gireyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani abla inan ben şaşırıyordum ona bahçe vardı biseyler dikerdik sucuk gibi terler yinede ne üstünü değiştirir ne banyo yapardı ben 5 dakka dışarda dursam atardım kendimi banyoya ben sık banyo yapmaya üşeniyorum derdi kocasının halini var sen düşün sende aydındasın biliyorsun bu aralar nasıl sıcak vallahi boğuluyorum şuan bile yazın dusunemiyorum
Bugün temizlik üzerine okuduğum tüm yorumlar sonrası duş almak farz oldu45 derece sıcaklıkta sabahtan öğlene kokuşuyoruz yahu, haftada 1 yıkansak kurtlanırız
Ben bi duşa gireyim
Bi arkadasimda yazin günde 7 kez duş aldigini söylemisti cok terliyomus ama kizin hicbizaman ter koktugunu görmedim mis gibiydi.su an dusündümde cevremde ne kadar dengesiz varmis ya kimlerin arasinda kalmisim ben bi ortasi yok
Psikolojik galiba,kaşınıyorum resmen okurken. Allah yardımcınız olsun ama gerçekten bir yolunu bulun söyleyin. Sizin için çok zor bir durum olsa gerek
Ben de bu şekildeyim hatta konu açmıştım kanser olursun bu gidişle dedilerKokuya karşı aşırı hassas bi yapım var.benim olan herşey güzel kokmalı.kışın bile hergün banyo yaparım.bazen günde iki sefer yıkanırım.çamaşırlarım mutlaka güzel kokmalı.almadığım yumuşatıcı kalmadı.hatta sprey yumuşatıcı bile aldım çamaşırları katlayıp dolaba yerleştirdikten sonra üzerine sıkıyorum.hergün yıkanmama rağmen valla sürekli kendimi koklarım saçımı koklarım kötü mü kokuyorum diye.eşim parfüm sıkma sen zaten çok güzel kokuyorsun der hep.valla ben bunları iki çocukla yapıyorsam arkadaşınız genç bi kız yapmalı yani.nasıl rahat ediyor kendi demi almıyo kokuyu rahatsız olmuyor acaba.
Elimde değil maalesef canım.çocukları mı bile sürekli koklarım.kızım okula gidiyor okuldan bi geliyo kızın saçı resmen okul kokuyor.çok sinir oluyorum ona bile.pis olmaktan iyidir bence canım.Ben de bu şekildeyim hatta konu açmıştım kanser olursun bu gidişle dediler
Bende öyle bardaklara varana kadar kokluyorum siz düşünün gerisiniElimde değil maalesef canım.çocukları mı bile sürekli koklarım.kızım okula gidiyor okuldan bi geliyo kızın saçı resmen okul kokuyor.çok sinir oluyorum ona bile.pis olmaktan iyidir bence canım.
Herkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisine bunu kırmadan söylemek istedim ima ettim ama parfüm kullanmayı sevmediğini söyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saçlarının çok uzun olduğunu bu yüzden banyo yapmasının onun için bir yük oluğunu söyledi. Ama gerçekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma düşmesini de istemiyorum. Nasıl desem böyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lütfen
Iyyy benimde vardi öyle tanidigimm.adeti bitene kadar banyo yapmayi tercih etmiyomus.Allahimm bide insan adetken daha cok kokar.yanyana geldigimizde nefesimi tutardim
Nedenn bi sıkıntımi oluyo.ya adetken kadinlar 10 kat fazla kokuyo gercekten hem pis kandan hemde vucudun ayri bi kokusu oluyo sanki.ben kendimde öyle hissediyorum.ama islak mendille bile olsa dikkat etmen guzel bisi bence.onuda yapmiyodu iste arkadasim.bazen bizde kalirdi.sabah o odaya giremezdim.Ay bende yapamiyorum adetken banyooo.. ama islak mendille temizlenir paklanirim. O kokuya benim tahammulum yok baskasinin cekmesine asla dayanamam..