Arkadaşım çok kötü kokuyor

Bugün temizlik üzerine okuduğum tüm yorumlar sonrası duş almak farz oldu45 derece sıcaklıkta sabahtan öğlene kokuşuyoruz yahu, haftada 1 yıkansak kurtlanırız
Yani abla inan ben şaşırıyordum ona bahçe vardı biseyler dikerdik sucuk gibi terler yinede ne üstünü değiştirir ne banyo yapardı ben 5 dakka dışarda dursam atardım kendimi banyoya ben sık banyo yapmaya üşeniyorum derdi kocasının halini var sen düşün sende aydındasın biliyorsun bu aralar nasıl sıcak vallahi boğuluyorum şuan bile yazın dusunemiyorum

Bi arkadasimda yazin günde 7 kez duş aldigini söylemisti cok terliyomus ama kizin hicbizaman ter koktugunu görmedim mis gibiydi.su an dusündümde cevremde ne kadar dengesiz varmis ya kimlerin arasinda kalmisim ben bi ortasi yok

Psikolojik galiba,kaşınıyorum resmen okurken. Allah yardımcınız olsun ama gerçekten bir yolunu bulun söyleyin. Sizin için çok zor bir durum olsa gerek

İğrenç ya en nefret ettiğim şeydir kötü koku hiç tahammülüm yok ben soylemesemde yanında midem kalkardı zaten işiniz çok zor

Benimde liseden bi arkdasim vardi cok agir bi kokusu vardi yani ter mi desem ne desem bilemiyorum.Bi de suslu bi kizdi.Bi de universitede vardi haftada bir sacini yikiyormus fon cektirdigi icin vucudunu surekli yikiyormus bak o kokmazdi.Sacida hic yagli durmazdi benimki ikinci gun yaglanmaya basliyor.

Kokuya karşı aşırı hassas bi yapım var.benim olan herşey güzel kokmalı.kışın bile hergün banyo yaparım.bazen günde iki sefer yıkanırım.çamaşırlarım mutlaka güzel kokmalı.almadığım yumuşatıcı kalmadı.hatta sprey yumuşatıcı bile aldım çamaşırları katlayıp dolaba yerleştirdikten sonra üzerine sıkıyorum.hergün yıkanmama rağmen valla sürekli kendimi koklarım saçımı koklarım kötü mü kokuyorum diye.eşim parfüm sıkma sen zaten çok güzel kokuyorsun der hep.valla ben bunları iki çocukla yapıyorsam arkadaşınız genç bi kız yapmalı yani.nasıl rahat ediyor kendi demi almıyo kokuyu rahatsız olmuyor acaba.

Okurken midem bulandı
temizlik insanın içinden gelen birşey maalesef düzeleceğini pek sanmıyorum
İnsanın önce kendinden rahatsız olması lazım ki karşıdakini düşünsün

Ben de bu şekildeyim hatta konu açmıştım kanser olursun bu gidişle dediler

ay o ahır kokusunu çok iyi bilirim. bugün keselesen yarın gene kokar.
her zaman birileri uyaramaz böyle gelmiş böyle gider cok gördüm ben böylesini

Eğer söylemeye çekiniyorsan özel bir günde kendi kulladığın parfüm al 'herkes bu kokuyu seviyor kullanıyor mutlaka denemelisin ' diyerek ver veya yanında hep temizlik, bakım bu konulardan konuş belki anlar.

Iyyy benimde vardi öyle tanidigimm.adeti bitene kadar banyo yapmayi tercih etmiyomus.Allahimm bide insan adetken daha cok kokar.yanyana geldigimizde nefesimi tutardim

Ay bende yapamiyorum adetken banyooo.. ama islak mendille temizlenir paklanirim. O kokuya benim tahammulum yok baskasinin cekmesine asla dayanamam..

Arkadasin parfum kullansa guzel kokacakmi saniyorsun. Bnce o koku parfumle birlesince aman allahim dusunemedim.. bencr saclarinda degisiklik yapsin ombre falan oner sacini kestirir cok guzel oldun hep boyle ol de ov falan belki duzelir.

Ay bende yapamiyorum adetken banyooo.. ama islak mendille temizlenir paklanirim. O kokuya benim tahammulum yok baskasinin cekmesine asla dayanamam..
Nedenn bi sıkıntımi oluyo.ya adetken kadinlar 10 kat fazla kokuyo gercekten hem pis kandan hemde vucudun ayri bi kokusu oluyo sanki.ben kendimde öyle hissediyorum.ama islak mendille bile olsa dikkat etmen guzel bisi bence.onuda yapmiyodu iste arkadasim.bazen bizde kalirdi.sabah o odaya giremezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…