Arkadasar sizce mantikli mi bu durum?

Seni kandırıyor ya dolandiracak ya da dalga geçiyor.evine gitme. Para isterse verme.acik resim isterse engelle. Sonra mugeye dusersen karismayiz

Ahahah okurken çok güldüm. Saç köklerini koklayıp ruh güzelliğine mi bakacakmış?

34 yaşındaki adama çocuk demek ve kendisi 39 yasında olmak. Sanırsınız 20'li ergen de durumun saçmalıgının farkında degil.
Aşkım biz istek atanlara ''tanımadıklarımı eklemiyorum'' diye mesaj atmıyoruz, direkt kabul etmiyor ve geçiyoruz.
İstemem yan cebime koy deyip sohbetin dibine vurmuşsunuz ve daha ilk günden neler neler konuşulmuş shshsh

Siz şakamısınız ? madem tanımadıklarınız eklemiyorsunuz neden herkese açık profiliniz. Sohbet nasıl ilerleyebilir bu kadar kısa sürede hem de hiç görmeden, saçlarınızı mı koklayacakmış yuh yani size bir şey demiyorum ama yaşım 18 yazsaydınız daha ii olurdu. Hiç sözlü konuşmadığı yüzünü görmediği birinin saçlarını koklayacak, hey kurban olduğum Allah ım akıl fikir ver bu millete. Arada sevgi varmış b*k var diyesim var ama demiyorum.

Burda bi konu vardı, ilk buluşma çok iyi geçmişti akşamına adam kadına otel linki yollamıştı bu adamdan da benzer vibe alıyorum, hem böyle bir durumda konu sahibinin "bak canım ben erkeklerle otellerde görüşmüyorum" demeye otele gitme ihtimali de var. Malum kendisi yapmayacağı şeyleri mutlaka yaparak beyan ediyor.

Prkfilim herkese acik degil zaten cocuk takipten cikmis o kadar soguk davrandim ki sayenizde baslamadan bitti:))

Yok soguk davrandim ve beni takipten cikarmis

Adam takipten cikti sayenizde baslamadan bitti

Ben dalga geçtiğinize emindim ama eski konuları görünce
Ciddisiniz, üstelik de eğitimli bir kadınsınız. Nasıl böyle şeyler düşünebiliyorsunuz inanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…