• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasar sizce mantikli mi bu durum?

Valla belki altinlari kaciriyorum iyi biridie diye konusmusumdur eklemisimdir ondan baska tanimadik biri yok:)de instagramdan evlenenler var bu cocugun calistigi yer belli memur adam iyi mi degil mi zaman gosterir ya da ben safim :))
Ya Hu. 34 yaşında her anlamda sağlıklı bir adam (akıl,beden,ruh) tanımadığı,tipini bilmediği,yaşını bile bilmediği bir kadına yazar mı?

Ne ciddi düşünmesi ya oturup bir kahve içmediğin insanla.Hani yeni moda bu ciddi düşünüyorum deyip yemi atmak .Yapmayın yahu mantıklı olun boş beleş gelmiş 34 e oda doğruysa hiç ciddi bulamamış hemşire birde sosyal çevrede falan buda doğruysa yanı böyle birilerini bulmayin cok fake ve yalancı bence
Resimleri var arkadaslariyla cekilmis takip ettikleri arkadas cevresi fake degil baktim ama hos cocuk nasil sevgilisi yok bilmiyorum

C
Iyi de belki guzel bir sonuc cikar hayirli bir sonuc sosyal medya deyip gecmenek gerekir evlenen cok:))
Ablam güzel ablam evet sosyal medyada tanışıp evlenen var (her ne kadar benim için saçma olsa da) ama ortak bir arkadaş olur,dışarıda görmüş beğenmiş öyle eklemiş olur bişi olur.
34 yaşında sağlıklı,meslek sahibi bir adam yaşını,tipini,medeni halini,ailesini hiç bilmeden birine körü körüne ilanı aşk eder mi?
Belki sen evlisin yalan söylüyorsun,belki psikolojik bir hastalığın var saklıyorsun. Nasıl güvenebiliyor ki sana?
Sosyal medyada tanışmak böyle bir şey değil gözünü seveyim. Yaşça benden büyüksün kırmak istemiyorum ama biraz bu konularda bilinçsiz gibisin. 4-5 aya seni Müge anlıda seni görürüz gibi geliyor

Ben ciddi düşünüyorum komedisini( heralde dalga geçeceğim birini arıyorum iki takılır evlere dağılıriz diyecek halı yok )ve saç kokusu muhabbetini sevmedim bilemem bu ne hız çok hizli yani hemen sonuç kısmına gelecek ben guvenmedim böyle boş muhabbet benim için itici sizi bilemem ben sanmıyorum birşey çıksın fikrim bu siz bilirsiniz tabiki ötesini.

Hic duygusal iliskim olmadi bu konularda saftrigim:)))
Olabilir hepimiz ilişkiler konusunda tecrübeli olamayız ama bak burda yardımlaşıyoruz herkes aynı şeyi söylüyor bu durum normal değil kaptırma kendini internetten nasıl tanışırsın merb Merhaba! Biraz sohbet muhabbet bir kaç gün bir kaç hafta sonra bir çay kahve içersin yüz yüze görür bakarsın bu buluşmalar tekrarlanır vs vs olacağı varsa yavaş yavaş olur ama böyle damdan düşer gibi değil bak çok sevdiğim bir laf var size koşarak gelen biririn kaçtığı bir şey vardır diye aklı başında hiçbir insan daha bir günde bir ayda evlilik konuşmaz onun amacı seninle evlenmek değil genel olarak evlenmek sen denk geldin sen işte öyle aşktan sevgiden değil yani biraz gözü açık ol olmazsan gel bize yaz konu açmak istemezsen gel özel msj at bize bak böyle aşk sevgi duygu evlilik diye diye dolandırılan insanlar var başıma gelmez deme neye uğradığını anlamazsın

Daha 1 günde ne ciddiyetinden ne ailesinden bahsettiniz ya çok saçma bu kadar hızlı gitmek. Birde neden kendinizi küçük görüp ''ben çok çirkinim'' diyorsunuz ki?
Değil mi tüm konuşma ailen beni kabul etmez, tok ven çok çirkinim. Bir insan neden hiç tanımadığı bir adamla evlilik konuşur ve kendini de böyle aşağılar.
Kaç yasinda kadınsınıs ama mantık sıfır konu sahibi.

Ablam güzel ablam evet sosyal medyada tanışıp evlenen var (her ne kadar benim için saçma olsa da) ama ortak bir arkadaş olur,dışarıda görmüş beğenmiş öyle eklemiş olur bişi olur.
34 yaşında sağlıklı,meslek sahibi bir adam yaşını,tipini,medeni halini,ailesini hiç bilmeden birine körü körüne ilanı aşk eder mi?
Belki sen evlisin yalan söylüyorsun,belki psikolojik bir hastalığın var saklıyorsun. Nasıl güvenebiliyor ki sana?
Sosyal medyada tanışmak böyle bir şey değil gözünü seveyim. Yaşça benden büyüksün kırmak istemiyorum ama biraz bu konularda bilinçsiz gibisin. 4-5 aya seni Müge anlıda seni görürüz gibi geliyor
Yok bee :))ben de ona dedim neye guveniyorsun belki ben sandigin biri degilim belki sen degilsin. Tanisalim diyor sadece, sanirim instagram profilim hos diye gorsel acidan hos buldugu icin konusmak istiyor ve simdi trolluyor musun dedim oyle bir sey yok soyledigimde artniyet arama diyor bana haklisin dk 1 gol 1 bu tarz seyler konusulmaz demis bilmiyorum.

Değil mi tüm konuşma ailen beni kabul etmez, tok ven çok çirkinim. Bir insan neden hiç tanımadığı bir adamla evlilik konuşur ve kendini de böyle aşağılar.
Kaç yasinda kadınsınıs ama mantık sıfır konu sahibi.
5 yastan dolayi kabul etmez dedim ve sosyal medya acisindan konustum. ÇIrkinim tabiri de espriydi sadece beni gormedin bir profil fotosuyla karaktEr cozumlemesi olmaz taniyamazsin birini dedim bir sey demedim ki

Olabilir hepimiz ilişkiler konusunda tecrübeli olamayız ama bak burda yardımlaşıyoruz herkes aynı şeyi söylüyor bu durum normal değil kaptırma kendini internetten nasıl tanışırsın merb Merhaba! Biraz sohbet muhabbet bir kaç gün bir kaç hafta sonra bir çay kahve içersin yüz yüze görür bakarsın bu buluşmalar tekrarlanır vs vs olacağı varsa yavaş yavaş olur ama böyle damdan düşer gibi değil bak çok sevdiğim bir laf var size koşarak gelen biririn kaçtığı bir şey vardır diye aklı başında hiçbir insan daha bir günde bir ayda evlilik konuşmaz onun amacı seninle evlenmek değil genel olarak evlenmek sen denk geldin sen işte öyle aşktan sevgiden değil yani biraz gözü açık ol olmazsan gel bize yaz konu açmak istemezsen gel özel msj at bize bak böyle aşk sevgi duygu evlilik diye diye dolandırılan insanlar var başıma gelmez deme neye uğradığını anlamazsın
Adam da hemen demiyor ki zamanla konusuruz diyor tanisiriz diyor ben ciddiyim diyor sadece yani anlasirsak neden olmasin diyor bu tedirgin edici ama ya samimiyse.Sonucta yakin cevremizden de normal olmayan psikopat insan cok kendini farkki gösteren oldugundan.

Ben ciddi düşünüyorum komedisini( heralde dalga geçeceğim birini arıyorum iki takılır evlere dağılıriz diyecek halı yok )ve saç kokusu muhabbetini sevmedim bilemem bu ne hız çok hizli yani hemen sonuç kısmına gelecek ben guvenmedim böyle boş muhabbet benim için itici sizi bilemem ben sanmıyorum birşey çıksın fikrim bu siz bilirsiniz tabiki ötesini.
Temkinliyim kendisine de hos degil dedim sesli mesaj gondermis artniyetim yok diye diyorum yaa bakarsin iletisim anlik kesilir bakarsin uzar bilmiyorum.

Yok bee :))ben de ona dedim neye guveniyorsun belki ben sandigin biri degilim belki sen degilsin. Tanisalim diyor sadece, sanirim instagram profilim hos diye gorsel acidan hos buldugu icin konusmak istiyor ve simdi trolluyor musun dedim oyle bir sey yok soyledigimde artniyet arama diyor bana haklisin dk 1 gol 1 bu tarz seyler konusulmaz demis bilmiyorum.
Ablam kurıyemişçiye çekirdek taze mi deyince bayat der mi ? Adam manyaksa ben manyağım mı diyecek ?

5 yastan dolayi kabul etmez dedim ve sosyal medya acisindan konustum. ÇIrkinim tabiri de espriydi sadece beni gormedin bir profil fotosuyla karaktEr cozumlemesi olmaz taniyamazsin birini dedim bir sey demedim ki
Siz tanımadıklarımı eklemiyorum diye açıklama yapıp sonra sohbet etmeniz inanılmaz avam kaçmış. Ayrıca sizi görmeden tanımadan bu kadar uçması abaza olduğunu gösteriyor. Hastanede stajyerlerine kadar istese bulurdu sağlıkçı memur adamları havada kapıyolar maymundan hallice bi tip değilse😄 yani inanılmaz güven vermeyen bi tip bence

Kız ne evde kalması benim halam 45 belki daha fazlaydı evlendi. Düğünlerde derneklerde karı koca gözlerinin içine bakıyorlar. Böyle işte cilve göremezsin. Baktıkça bakasın gelir öyleler adamla.
Yok yaa duzgun insan yok artik zor gibi ondan sanirim sosyalligim olmadigi icin instagramdan neden olmasin diue dusunuyorum teknoloji cagi sonucta herkes sosyal medyadan tanisiyor artik elimizfen cep dusmuyor

Para borç vermeyin kredi çekmeyin sadece bunu yazayım tabiki şu an yapmam olurmu hiç bende o kadar iyi niyetli değilim dersiniz yarın ilişki ilerler bunun annesi hasta olur yok borç ister yok birşeyler aldırmaya kalkar yok seviyorum olur bari lütfen buna dikkat edin zırnık para vermeyin.

Adam da hemen demiyor ki zamanla konusuruz diyor tanisiriz diyor ben ciddiyim diyor sadece yani anlasirsak neden olmasin diyor bu tedirgin edici ama ya samimiyse.Sonucta yakin cevremizden de normal olmayan psikopat insan cok kendini farkki gösteren oldugundan.
Neden diyor çünkü kadınları bu yolla tavlıyor bu sohbet çok saçma merhaba ben ciddi düşünüyorum eee banane sorduk mu yani çok saçma bir sohbet erkeklerin bu ciddi düşünüyorum evlenelim yemine gelen her zaman olur düşme

Back