• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasar sizce mantikli mi bu durum?

Dün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.Sonrasinda sohbet ilerledi ve cocuk benden 5 yas kucuk ben 39 o 34 yasinda.Kendisi bir hastanede hemsir olarak calisiyor ekleyince gordum.Sohbet ilerleyince ben ciddi dusunuyorum aramizdaki 5 yas sorun olmaz felan dedi bana.Ailen sorun yapar dedim o ise hayir yapmaz sevgi ,saygi oldugu surece diyor.Resim istedi atmadim ama sen beni goruyorsun ben neden seni göremiyorum gorucu usulunde bile boyle bir sey yok insanlar birbirini goruyor dedi profilimi degistirdim.O da saclarin cok guzel gozlerin cok guzel ben tabi resmimle oynadim felan dedim biraz ona istinaden dedi ama nasip olursa o saclarini hep koklamak istiyorum felan dedi. Ben de postij degince olsun kokten cikan saclarini koklamak isterim dedi ben de beni korkutuyorsun bu sekilde konusma felan deyince ne olacak ki dedi.Daha dun tanismisiz ;dedigi ben ailemle konusurum sosyal medya oldugunu soylemem iste arkadastik sonra sevdik birbirimizi derim dedi.Ben ailen 5 yas var kabul etmez bir de sosyal medya oldugu icin dedigimden .Ben cok cirkinim deyince de onemli olan ruh guzelligi diyor zarf mi atiyor bilmiyorum. Yani simdi de konusalim diye yazmis cocuk da instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor ne yapmaliyim.Sozlu konusalim diyor ben guvenmiyorum burfan beni ekleyen herkesi ekler konusur dedim su an gorustugum konustugum biri yok dedi.
34 yaşında mısınız siz gerçekten…
Umarım yanlış yazmışsınızdır.

'Tanımadığımı eklemem' deyip sohbete başlayarak, 'Ailen kabul etmez' diyerek (yani ben kabul ediyorum ama); seni daha uzaktayken bile saçını koklayarak seven adama hayal kırıklığı yaşatamazsın artık. Gönül nikahınız kıyılmış bir kere, aşk denizine dalıp katre katre yudumluyorsunuz artık.

Üstelik ciddi olduğunu, işi-gücü olduğunu, sevdikten sonra kimsenin hayır demeyeceğini bile söylemiş, daha ne yapsın, bir yuva kolay mı kuruluyor da hemen adamın aşkını sorguluyorsun. Ne yaptı yani, aldattı mı, kumar mı oynadı n'aptı :)

sosyal medyadanda tanışılabilir, sevgili olunabilir bence, tabi bu kişisel bir tercihtir, ama ilerleyişiniz çok hızlı ilk günden saçlarını koklarım vb.

Çocuğa garip diyeceğim ama siz normal değilsiniz ki zaten. Allahtan tanımadıklarınızla konuşmuyomuşsunuz yanlışklıkla çocuk tanıdığınız biri çıksaydı bir günde muhabbet nerelere kadar giderdi bilemiyorum.

Tanımadıklarınızı eklemiyor ancak "tanımadığımı eklemiyorum vb" diye mesaj gönderip; saatlerce sohbet ediyorsunuz. Sizce mantıklı bir davranış mı bu ? Tanımadığınız insanlardan gelen arkadaşlık isteklerine neden mesajla dönüş yapıyorsunuz ?
Bu da mantikli sanirim belki iyi biridir de kacmasin firsat diye:)ya da o an konusmak istemisimdir bilemiyorum

Ahahahah tanımadıklarımı eklemiyorum mesajına çok güldüm ya. Temel altınları sakladığı yere yazı yapıştırmış altınlarım burda değildir diye o hesap.
Valla belki altinlari kaciriyorum iyi biridie diye konusmusumdur eklemisimdir ondan baska tanimadik biri yok:)de instagramdan evlenenler var bu cocugun calistigi yer belli memur adam iyi mi degil mi zaman gosterir ya da ben safim :))

Dalga geçecektim de kıyamadım bak abla sen biraz aklen saf birine benziyosun kötü anlamda demiyorum hani şeytanlık yok aklında o yüzden dikkatli ol akıl fikir biraz çocuğun ters davranışını göremezsin çünkü zaten çocuğu görmedin millet koynuna aldığı 10 yıllık kocasından neler görüyor sen daha kaç saattir yazıştığın adamın neyine kefilsin bu adam çok iyi bir halt olsa instagramda daha resmini zor bela gördüğü biriyle evlilik konuşur mu bu sence mantıklı mı ? Tutturdun millet sosyal medyadan tanışıyor diye evet ama böyle değil eşeğin biri gelip ilk günden bana evlilik dese akla hayale gelmicek küfürler ederim hayırdır yani madem bu kadar iyisin 1 saat konuştuğun kadın olup olmadığı bile belli olmayan birine mi kaldın yallah gerizekalı der geçerim yani
Hic duygusal iliskim olmadi bu konularda saftrigim:)))

Back