Arkadasar sizce mantikli mi bu durum?

34 yaşında mısınız siz gerçekten…
Umarım yanlış yazmışsınızdır.

'Tanımadığımı eklemem' deyip sohbete başlayarak, 'Ailen kabul etmez' diyerek (yani ben kabul ediyorum ama); seni daha uzaktayken bile saçını koklayarak seven adama hayal kırıklığı yaşatamazsın artık. Gönül nikahınız kıyılmış bir kere, aşk denizine dalıp katre katre yudumluyorsunuz artık.

Üstelik ciddi olduğunu, işi-gücü olduğunu, sevdikten sonra kimsenin hayır demeyeceğini bile söylemiş, daha ne yapsın, bir yuva kolay mı kuruluyor da hemen adamın aşkını sorguluyorsun. Ne yaptı yani, aldattı mı, kumar mı oynadı n'aptı :)

sosyal medyadanda tanışılabilir, sevgili olunabilir bence, tabi bu kişisel bir tercihtir, ama ilerleyişiniz çok hızlı ilk günden saçlarını koklarım vb.

Çocuğa garip diyeceğim ama siz normal değilsiniz ki zaten. Allahtan tanımadıklarınızla konuşmuyomuşsunuz yanlışklıkla çocuk tanıdığınız biri çıksaydı bir günde muhabbet nerelere kadar giderdi bilemiyorum.

Bu da mantikli sanirim belki iyi biridir de kacmasin firsat diye:)ya da o an konusmak istemisimdir bilemiyorum

Ahahahah tanımadıklarımı eklemiyorum mesajına çok güldüm ya. Temel altınları sakladığı yere yazı yapıştırmış altınlarım burda değildir diye o hesap.
Valla belki altinlari kaciriyorum iyi biridie diye konusmusumdur eklemisimdir ondan baska tanimadik biri yok:)de instagramdan evlenenler var bu cocugun calistigi yer belli memur adam iyi mi degil mi zaman gosterir ya da ben safim :))

Hic duygusal iliskim olmadi bu konularda saftrigim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…