- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- Konu Sahibi marilyn monroe
kendi doğrumu ona dayatmıyorum aslında. dayatsam az önce yazdım kocası onu kapının önüne koyduğunda boşa derdim, o zaman bile boşamayacağını bildiğimden demedim. ama ortada şiddet ve bir çocuk varsa ve bana mutlaka boşanacağım dediyse 2. çocuk konusu açıldığında e hani boşanacaktın diye sormam dayatma değil bence ve evet eğer sürekli bana anlatacaksa ve çözüm bulmayacaksa bana anlatma demek de hakkım bana göre, o benim gibi bakmak zorunda değil ama ben de onun sıkıntısını dinlemek zorunda değilim.Arkadasin icini rahatlatmak icin derdini anlatan ve cözüm beklemeyen insanlardan demekki...
Böyleleri de var ve kendi hayatlari sonucta. Herkes sizin gibi ya siyah ya beyaz dir diye bakmiyor olaylara. Bakmak zorundada degil. Kendi dogrularinizi baskasina dayatiyorsunuz cok fazla..kendinizi yipratiyorsunuz böylelikle bence.
Ve sonuc olarak hayatimi kiskaniyora baglamaniz sacma olmus ..hic kafa patlatmaya degmez bile öyle olsa.
ben kıskanılacak bir hayatım olduğunu sanmıyorum, gayet sıradan bir hayat bence ama evet en azından mutlu bir hayat. ben onun mutlu olmasını isterken onun benim en zor dönemlerinden birini yüzüme çarpması üzücü.