Arkadaş ve sevgili ile aynı ev! YARDIM :(

Ama bu çok farklı bir durum. Birisi sevdiğiniz,diğeri arkadaşınız.. Bu endişenizi sevdiğinize yansıtmanız olabilirliğide aklına sokmaktır.

Bilemiyorum tuhaf geliyor bana..Sanki böyle birşey olabilir demektir bu karşı tarafa.

Bence kendinizi karşı tarafla güzelliğinizi karşılaştıracak kadar aklınız karışmış sizin.. Ama herşey güzellik değil, bazen en olmadık bir mimik bile dikkat çekebiliyor.

Güven farklı bir durum, bu ise çok ayrı bir durum.

Güzellik mevzusunu ben kurcalamadım, yorum yapan bir arkadaş sordu onu cevapladım sadece. Akıl karışma konusu doğru çünkü KK dan mesajlar dahil sadece 3kişi bence olabilir derken, arkadaş çevremden herkes şüphe etmen terbiyesizlik saçmalama, kendi kuruntun içinde arkadaşını yarı yolda bırakma diyor.

Bazı yorumlar hoş olmamış,konu sahibinin özel hayatı kendini ilgilendirir,lütfen yermek,eleştirmek yerine sorununa cevaben yorumlar yazınız...

herkes herkesi neden ilgilendiriyor..ilginç bir düşünce..ne zaman böyle bir konu açılsa hemen saptırılıp küçük çocuklar var forumda kötü örnek deniliyor...ne munasebet canım..konu sahibi arkadaş rahatsız edici ,kötü örnek teşkil eden hiç birşey yazmamış.. bir insan aynı ev paylaşılarak tanınmaz yazmıssınız da fakat ben zaten öyle birşeyi savunmadım...iyi okuyun ona göre yorumlayın...

bak arkadaşım öyle tuhaf ilişkiler duyuyoruz ki gerek televizyonda gerek çevrede. sakın böyle bir hataya düşme. diyelimki senin işin çıktı bir yere gideceksin. ikisini yalnızmı bırakacaksın evde. erken gelir geç gelir uymaz. sen dinle benim sözümü. sevgilinde adam olsun sana adam gibi demesi lazım bizim huzurumuz kaçar gelmesin diye. kendine eğlence arıyor olmasın. Allah korusun.

Olmayanı sevgilinizin aklına sokmuş olabilirsiniz
Güven olmaz bu devirde kimseye
Sen eşeğini sağlam kazığa bağla
Hiç kendine dert edinme
Arkadaşınıza uygun bir dille kalamayacağını söyleyin

sevgilisinin cevabıda tuhaf sen iyice sıyırdın gibi. uzak tutsun birbirinden bence.

ben evime bir gece bile yatılı misafir olarak almıyorum arkadaşlarımı. sebebi wc gittiklerinde bile karşılaşmasınlar. sen bence çok saçmalamışsın.

okurken bile sinirlerim gerildi. Aman Allahım

dikkat etsinde arkadaşı yarı yolda bırakmasın arkadaşımızı

sen kız arkadaşınadamı sordun yaparmısın diye

erkek arkadaşı gerçekten seviyorsa zaten üzerine alacaktır bu sorumluluğu. ama sevmiyorsa beni karıştırma gelsin şeklinde cevaplar verecektir. kendine heyecan eğlence arayan bir adam olabilir. bu zamanda babana güvenme diyorlar arkadaşım

arkadaşına şöyle de. senin yanında hayır diyemedi. sonrasında bu konuda kendisiyle tartıştık. kusura bakma arkadaşım de. isterse küssün.

kesinlikle kabul etme canım. gerekirse o kıza maddi olarak da yardımcı olun ama aynı evde olmaz. erkekler kadınlardan çok farklıdır dünyanın binbir türlü hali var alkol falan filan. en iyisi uzakta tutmak. arkadaşın seni gerçekten seviyosa sana küsmez

Böyle bi hataya düşme derim... Ne güzel nişanlanıcakmışsınız. Ne gerek var kendi kendini yemeye. Kızı alma eve:93:

afedersin ama sen kararını vermişsin ne diye soruyorsun o zaman

bir laf var bilirmisin. her kadın güzeldir yeterki ışıklar sönük olsun.

Bütün yorumları okudum ve strese girdim yazmadan edemiyeceğim.

Kesinlikle bir kız ile bir erkek aynı evde olmaz olmaaazz, ayrıca kız arkadaşınıza şüphelenmeniz konusunda size o terbiyesizlik, ayıp olur vs diyen arkadaşlarınızıda kınıyorum kendileri aynı durumda olsa kabul ederlermiydi acaba evlerine. başkasının adına konuşmak kolay hem madem bu kadar tanıyolar arkadaşınızı, güveniyorlar onlar davet etsinler evlerine madem öyle

Bence kim ne derse desin ve arkadaşınızda ne düşünürse düşünsün siz bunu umursamayın asla evinize almayın derim çok sakıncalı
En küçük birşey gözünüze batar, kimseye güvenmeyin güven meselesini geçtim güven tabiki olacak ama onlarda istemeden bi durum çıkabilir ortaya çok sakıncalı.Temkinli olmak gerek.

Benim fikrim bu.

ben kabul etmezdim..
diyekim bi sorun oldu sen eve geç gittin sevgilin evde..
e doğal olarak o kızında evi olacak istediği saatte gidip gelebilir..duşa girer istediği gibi giyinir..
sen dışardayken ikisinin evde yalnız olma ihtimalini göz önünde bulundur..
bbenim aklıma herşey gelirdi..yapamazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…