- 24 Haziran 2011
- 23.306
- 48.404
-
- Konu Sahibi maynak_zgr
başlığı açarken sevgilim değil eşim demen lazım dı o senin kocan olmuş artık canım.şunuda söylemeden edemicem topluma ne de güzel örnekler yetiştiriyoruz evlenmeden karı koca olan çiftler neyse.aileler nasıl izin veriyor buna ya.
Aslaa izin vermem kalmasına
Tamam sonuçta aldatacağı varsa her yerde yapar bunu ama aynı evde yaşamak çok farklı
Şuan aklıma şöyle bi senaryo geldi :) Sen ve sevgilin evde yok diyelim, sadece arkadaşın evde. Sonra eve sevgilin geliyor çat diye... Arkadaşında o anda banyodan filan çıkarken (üstünde iç çamaşırlarıyla filan) sevgilinle karşı karşıya gelse...amanınnnnn yok bacım sen müsaade etme sakın...
başlığı açarken sevgilim değil eşim demen lazım dı o senin kocan olmuş artık canım.şunuda söylemeden edemicem topluma ne de güzel örnekler yetiştiriyoruz evlenmeden karı koca olan çiftler neyse.aileler nasıl izin veriyor buna ya.
bu ne şimdi yaa!!nasıl birşey bu..hayır kız sadece fikrimizi sormuş ben sevgilimle aynı evde kalabilrmym dememişkii...o seninn kocan olmuş artık!!!bu nası bi cümledir hayret doğrusu...
sorununuza gelince ,canım ikisinide en iyi sen tanırsınn,mesela kendimden örnek vereyim çk çk yakın bi arkdşm var o ben sevglm üçmz kalalım istemem devamlı,ama bitane daha var asla yapmıcanı bilirim güvenrm böyle bişey aklıma dahi gelmez..ama senin geldğine göre huzursuz olcaksın anlaşılan....guzel şekilde reddet bencede..
bu ne şimdi yaa!!nasıl birşey bu..hayır kız sadece fikrimizi sormuş ben sevgilimle aynı evde kalabilrmym dememişkii...o seninn kocan olmuş artık!!!bu nası bi cümledir hayret doğrusu...
sorununuza gelince ,canım ikisinide en iyi sen tanırsınn,mesela kendimden örnek vereyim çk çk yakın bi arkdşm var o ben sevglm üçmz kalalım istemem devamlı,ama bitane daha var asla yapmıcanı bilirim güvenrm böyle bişey aklıma dahi gelmez..ama senin geldğine göre huzursuz olcaksın anlaşılan....guzel şekilde reddet bencede..
İyi geceler kızlar! Benim de son günlerde ortaya çıkan bir derdim varaslında dert diyemem tam olarak görüşlere ihtiyacım var.
sevgilimle 4yıldır beraberim ve 3yıldır da beraber yaşıyoruz. 3yıldır yakın arkadaşım ise bu sene maddi sıkıntısı yüzünden bizim yanımıza gelmek istediğini söyledi. ilk başta olur tabi neden olmasın diye düşündüm ve bunu da ona söyledim. sevgilim de benim için fark etmez dedi zaten. arkadaşım hala kesin bir karar vermedi. ama benim aklıma resmen şeytan girdi! biz sevgilimle kaç kez onda kaldık oda bizde aynı şekilde, haklarını yiyemem asla ikisininde birbirine yanlış bir hareketlerini görmedim bugüne kadar. ama ne bileyim yine de bazen böyle huzursuz oluyorum. nihayetinde geçici olarak 1hafta beraber kalmak başka sürekli aynı evde yaşamak başka... ilk başta yaparız diyordum ama şimdi diyorum ya aklıma resmen şeytan girdi ve ya arkadaşım sevgilimden hoşlanırlarsa diyorumyani bizim ilişkimiz ciddi seneye nişan düşünüyoruz zaten ailelerde biliyor beraber yaşadığımızı ve ben sevgilime ciddi anlamda güveniyorum (evet biliyorum kimseye aldatmak konusunda güvenmemek lazım hatta kendimize bile; ama beni ne kadar sevdiğini görüyorum)
bu tedirginliklerimi sevgilime söyledim bugün. oda bana iyice kafayı sıyırdığımı söyledi :) arkadaşımı kardeşi olarak gördüğünü kaldı ki arkadaşımın da beni çok sevdiğini ve asla böyle bir durum olamayacağını söyledi. kısaca hüsnü kuruntu yapıyorsun dedi diyeyim ben siz anlayın.
annemle de konuştuğum da kaybetme korkumun fazla olduğunu o yüzden böyle yaptığımı söyledi. bir de şunu ekledi: seneye nişan olacakken, mezun olmasına rağmen seni yalnız bırakmamak adına okuduğun şehir de iş bulmuşken böyle bir şeyi asla yapmaz. dedi
çok uzun yazdım farkındayım :) ama cidden merak ediyorum hakikaten annemin ve sevgilimin dediği gibi yersiz kuruntu mu yapıyorum?