Arkadaş ve sevgili ile aynı ev! YARDIM :(

Ben olsam kabul etmem. Mesela siz evde yoksunuz, televizyon izlenecekse başbaşa izlerler, başbaşa yemek yerler, vs. İlla ki bir çekim olur diye düşünüyorum öyle olmasa bile bana tersss....

annen sevgilinle beraber yaşadığını biliyo muuu?yanlış anlama ben birlikte yaşamaya karşı değilim olabilir ama ben böyle bişeye kalkışsam annem beni parçalar yaaa değil beni yerimi bile döver valla:KK1:soruna gelince bence 3 ünüz bir evde olmaz ne kadar yakın olsanız da hem o hem siz rahat edemezsiniz yani ben senin yerinde olsam bu kişi en yakın arkadaşım bile olsa onun için rahatımı bozmazdım evet bencillik ama şu üniversite ortamında herkes bencil değil mi üniversitede arkadaşlık ilişkilerinin çoğu çıkara dayanıyor bence sen de biraz bencil ol boşver sonradan pişman olmayasın ben en yakın arkadaşım ve sevgilimi düşünüyorum da %100 olmaz diyemiyorum

Aslaa izin vermem kalmasına

Tamam sonuçta aldatacağı varsa her yerde yapar bunu ama aynı evde yaşamak çok farklı

Şuan aklıma şöyle bi senaryo geldi :) Sen ve sevgilin evde yok diyelim, sadece arkadaşın evde. Sonra eve sevgilin geliyor çat diye... Arkadaşında o anda banyodan filan çıkarken (üstünde iç çamaşırlarıyla filan) sevgilinle karşı karşıya gelse...:KK53: amanınnnnn yok bacım sen müsaade etme sakın... :KK19:

başlığı açarken sevgilim değil eşim demen lazım dı o senin kocan olmuş artık canım.şunuda söylemeden edemicem topluma ne de güzel örnekler yetiştiriyoruz evlenmeden karı koca olan çiftler neyse.aileler nasıl izin veriyor buna ya.

başlığı açarken sevgilim değil eşim demen lazım dı o senin kocan olmuş artık canım.şunuda söylemeden edemicem topluma ne de güzel örnekler yetiştiriyoruz evlenmeden karı koca olan çiftler neyse.aileler nasıl izin veriyor buna ya.

ona ne diyeceğime bırakın da ben karar vereyim. kaldı ki sizin zaten burda amacınız bana yardımcı olmak değil eleştirmek ve hatta mümkünse laf sokmak(zaten yapmışsınız yetiştirilmeme kadar gelmiş olay.)
inanın sevgililerin aynı evi paylaşması sadece yemek yiyip sevişmelerinden ibaret değil! nasıl ki evli çiftler bile önce birbirlerinin ev hayatlarına alışmaya çalışıyorlar, nasıl ki bu alışma safhasın da tartışmalar oluyo, nasıl ki ne kadar titiz bile olsa bi kadın erkek annesinin temizliğini bildiğinden sizinkini yadırgıyo,işte tüm bunlar bizde de yaşanıyo. sadece evlilik olduğu için siz eşlerinizin gerçek düşüncesini bilemiyorsunuz bizde nikah olmadığından karşılıklı eleştirilerimizi daha rahat yapıyoruz.(bu sözüm tüm evliler için değil)
ayrıca erkeğin ataerkil mantığından birazcıkta olsa bi zahmet ayrılmasına sebep oluyo.
sizin aynı evi paylaşmak denince aklınıza ne geliyor bilemem; ama ben bu cümleden hayatı ve tüm sorumlulukları beraber göğüslemeyi anlıyorum.
e ya çekip giderse nikah olunca böyle olmaz olamaz diyor olabilirsiniz; eğer zaten sevdiğim insanı benim yanımda bir imza tutuyosa bir zahmet kalmasın!

Aslaa izin vermem kalmasına

Tamam sonuçta aldatacağı varsa her yerde yapar bunu ama aynı evde yaşamak çok farklı

Şuan aklıma şöyle bi senaryo geldi :) Sen ve sevgilin evde yok diyelim, sadece arkadaşın evde. Sonra eve sevgilin geliyor çat diye... Arkadaşında o anda banyodan filan çıkarken (üstünde iç çamaşırlarıyla filan) sevgilinle karşı karşıya gelse...:KK53: amanınnnnn yok bacım sen müsaade etme sakın... :KK19:

aslında doğru söylüyorsunuz bunlar da benim aklıma geldi; ama bunlar çok küçük önlemler ile atlatılabilecek şeyler. kararımı vermiş gibi görünmek istemem hala aklım karışık bu konu da. :KK50:
ama ne bileyim arkadaşımı da yarı yolda bırakmak bana çok ters

ben olsam izin vermezdim.Sonuçta illa ki onların yalnız kaldığı zamanlar olacak.Ayrıca düşünsene belki siz tartıştığınızda o kız sevgilini teselli edecek.Siz her zaman sıkı fıkı rahat olamayacaksınız..

Gönül bu Allah korusun kayar falan.Bence dikkatli ol.Onu eve alman çok riskli

ıyyyyy düşünsene birlikte tv isliyolar !!!
yemek falan yiyolar..
e illa o evde ikisi birlikte kalacak..!
arkadası yarı yolda bırkmak istemiyorsn anlıyorum ama bu üni ortamları hep cıkar üzerne kurulu
böyle bi durum senin için olsa o seni eve alabilcekmiydi ?
meraktaym suan :26:

asla tahammül edemeyeceğim durumdur sanırım.

ee bunun gecesi var gündüzü var. erkek arkadaşın senin yanında rahattır ama o kız gelince isteer istemez kısıtlancak.

duşu var yemeği var var oğlu var.

bence olmaz:KK51:

bu ne şimdi yaa!!nasıl birşey bu..hayır kız sadece fikrimizi sormuş ben sevgilimle aynı evde kalabilrmym dememişkii...o seninn kocan olmuş artık!!!bu nası bi cümledir hayret doğrusu...

sorununuza gelince ,canım ikisinide en iyi sen tanırsınn,mesela kendimden örnek vereyim çk çk yakın bi arkdşm var o ben sevglm üçmz kalalım istemem devamlı,ama bitane daha var asla yapmıcanı bilirim güvenrm böyle bişey aklıma dahi gelmez..ama senin geldğine göre huzursuz olcaksın anlaşılan....guzel şekilde reddet bencede..

bu ne şimdi yaa!!nasıl birşey bu..hayır kız sadece fikrimizi sormuş ben sevgilimle aynı evde kalabilrmym dememişkii...o seninn kocan olmuş artık!!!bu nası bi cümledir hayret doğrusu...

sorununuza gelince ,canım ikisinide en iyi sen tanırsınn,mesela kendimden örnek vereyim çk çk yakın bi arkdşm var o ben sevglm üçmz kalalım istemem devamlı,ama bitane daha var asla yapmıcanı bilirim güvenrm böyle bişey aklıma dahi gelmez..ama senin geldğine göre huzursuz olcaksın anlaşılan....guzel şekilde reddet bencede..

ya aslında çok kıskanç biri olmamakla beraber her kişi için bunu düşünebilirim :)
burası haricinde sevgilimi ve arkadaşımı tanıyan bir çok kişiye sordum bunu hepsinin de verdiği ortak cevap saçmaladığım yönünde oldu. gerek sevgilim gerekse arkadaşımın bunu asla yapmayacaklarını bir kere mizaçlarına ters olduğunu belirttiler. ama işte insan evladı diyo insan:)

asla ve asla hayır olamaz:) ben değil erkek arkadaşım, eşimle bile istemem şeytana uymak bir anlıktır. tabiki güven olayı cok cok önemli ama tedbir bizden taktir allahtan:) benim eşimde kabul etmezdi kız arkaşımın bizimle yaşamasını. ancak misafir olarak, onunda süresi bellidir zaten. 2 kadın 1 adam aynı evin içinde... kararınızı tekrar düşünğn derim. kaldıki siz suan sevgilisiniz, herşey daha kolay olur.

Canım illa birşey olcak diye bişey yok...:) onlara gerçekten ters de olabilir ama aklına böyle birşey düşüp bak kaç kişiyle paylasmıssınn...şimdiden bu fikir aslında seni huzursuz ediyor..

Aslında arkadaşın da böyle bi talepte neden bulunduki...ben olsam bulunmazdım sonuçta bi düzeniniz var ,anladığım kadarıylada son yılınız bi apart yurt vs ayarlardım

yazmayacaktım ama söylemeden geçemicem:) aynı evi paylaşan ev arkadaşı değilsiniz, siz suan karı koca gibisiniz. arkadaşın neden böyle bir şey teklif ediyor ki... geçici olsa anlayacamda, benim bu durum hiç ama hiç hoşuma gitmedi. başlangıç bile yanlış!!!!!

sana ve senin gibi düşünenlere hayret pes doğrusu...

güvenmek apayrı bırsey ,kız arkadasınınız sızle bırlıkte yasaması apayrı .onu da yıllardır tanıyabılırsın ama bu o'na sevgılınle evını acabıleceksınız anlamına gelmez .ayrıca o'na hayır desen de kırılacagnı sanmıyorum.bır hafta kalmaktan bahsetmıyorsunuz ne kadar kalıcagı bıle bellı degıl .ben derım kı hıc basınıza boyle bır dert almayın .bostan yere huzurunuzu da bozmayın .ınsan oglu cıg sut emmıs bu kadar da ıyı nıyetlı olmayalım hele kı su cagda.kız arkadasına dersın ;canım kusura bakma ben kal dedım ama erkek arkadasım onaylamadı dıyıp erkek arkadasına yukle :KK1: ayrıca sızın yaptıgınız en buyuk hata,erkek arkadasınıza bu kuskularınızdan bahsetmıs olmanız .aklında yoksa bıle aklına soktunuz .o yuzden hıc rıske gırme .

kuruntularında bence çok haklısın.kesinlikle aynı evde yabancı karşı cinsin olmaması gerek.bence yol yakınken bi bahane bul arkadaşına olmayacağını söyle

İyi geceler kızlar! Benim de son günlerde ortaya çıkan bir derdim var:KK43: aslında dert diyemem tam olarak görüşlere ihtiyacım var.
sevgilimle 4yıldır beraberim ve 3yıldır da beraber yaşıyoruz. 3yıldır yakın arkadaşım ise bu sene maddi sıkıntısı yüzünden bizim yanımıza gelmek istediğini söyledi. ilk başta olur tabi neden olmasın diye düşündüm ve bunu da ona söyledim. sevgilim de benim için fark etmez dedi zaten. arkadaşım hala kesin bir karar vermedi. ama benim aklıma resmen şeytan girdi! biz sevgilimle kaç kez onda kaldık oda bizde aynı şekilde, haklarını yiyemem asla ikisininde birbirine yanlış bir hareketlerini görmedim bugüne kadar. ama ne bileyim yine de bazen böyle huzursuz oluyorum. nihayetinde geçici olarak 1hafta beraber kalmak başka sürekli aynı evde yaşamak başka... ilk başta yaparız diyordum ama şimdi diyorum ya aklıma resmen şeytan girdi ve ya arkadaşım sevgilimden hoşlanırlarsa diyorum :KK50: yani bizim ilişkimiz ciddi seneye nişan düşünüyoruz zaten ailelerde biliyor beraber yaşadığımızı ve ben sevgilime ciddi anlamda güveniyorum (evet biliyorum kimseye aldatmak konusunda güvenmemek lazım hatta kendimize bile; ama beni ne kadar sevdiğini görüyorum)
bu tedirginliklerimi sevgilime söyledim bugün. oda bana iyice kafayı sıyırdığımı söyledi :) arkadaşımı kardeşi olarak gördüğünü kaldı ki arkadaşımın da beni çok sevdiğini ve asla böyle bir durum olamayacağını söyledi. kısaca hüsnü kuruntu yapıyorsun dedi diyeyim ben siz anlayın.
annemle de konuştuğum da kaybetme korkumun fazla olduğunu o yüzden böyle yaptığımı söyledi. bir de şunu ekledi: seneye nişan olacakken, mezun olmasına rağmen seni yalnız bırakmamak adına okuduğun şehir de iş bulmuşken böyle bir şeyi asla yapmaz. dedi
çok uzun yazdım farkındayım :) ama cidden merak ediyorum hakikaten annemin ve sevgilimin dediği gibi yersiz kuruntu mu yapıyorum?

Ama sonuçta kardeşi değil, dimi?
Önemli olan da bu... :KK23:

X