Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

bide yoğurduna elme rendeliyorum bi kaşık balla yada elma,muz,portakal karıştırıp veriyorum

bide yoğurduna elme rendeliyorum bi kaşık balla yada elma,muz,portakal karıştırıp veriyorum
canım benimkine yoğurt yedirmek deveye hendekten zor yoğurttan sonra illa kusar çıkartır yoğurdunu sıpişim benim ya seninki nekadarlık benimki 9 aylık

cznım sana başka bir şey sorayım ben bu kadınlar kulübü hakkında bilgim yok fazla bu 100 msj durumu ne oluyor onu anlayamöadım birde arkadaş olarak ekleme ücretlimi

Sen 100 mesaj durumunu geçmişsin zaten şuan 186 gözüküyorsun
Yazdığın her mesajda gözüküyor zaten sağ üst tarafta
Arkadaşlık talebi göndermek ücretsiz zaten ücretsiz üyelik olan bir site...
İstediğin kişiye arkadaşlık gönderebilirsin...

benim ki 16 aylık..yemediği yemek olursa yoğurtla karıştırıyorum,yada al oğlum yoğut diye kandırık yapıyorum yani o derece çok seviyor.. gerçi yemek ayırt ettiği yok çok fazla

peki farkı nedir ? arkadaşlık isteği gönderdim diyelim ne farkı var burda yazışmanın

benim ki 16 aylık..yemediği yemek olursa yoğurtla karıştırıyorum,yada al oğlum yoğut diye kandırık yapıyorum yani o derece çok seviyor.. gerçi yemek ayırt ettiği yok çok fazla

ya birde benim kız pütürlü yemiyor ya işine gelirse çok ama çok nadir yer onun dışında yemez cam rendede rendelyorum meyveyi yemiyor blendırdan geçiriyorum illa herşeyini oda içime sinmiyor vitaminin öldürüyormuş

bişey olmaz üzülme benimkide başka öyleydi yavaş yavaş alıştı... dişleri çıksında yemeğe başlar..... ben çıkıyorum sonra görüşmek üzere kızlar

bu arada hepinizin bebeğini Allah bağışlasın

peki farkı nedir ? arkadaşlık isteği gönderdim diyelim ne farkı var burda yazışmanın

Arkadaşlık isteği gönderdiğinde sadece arkadaş listende oluyor
Orda yazışmıyorsun yaniii sadece listendeyse daha kolay arayıp bulabilirsin....

Arkadaşlık isteği gönderdiğinde sadece arkadaş listende oluyor
Orda yazışmıyorsun yaniii sadece listendeyse daha kolay arayıp bulabilirsin....

senle başlayabilirmiyim ozaman denemek istiyorum ne farkı varmışş mışşş

Ben burdayimda cep tel.den yazdigim icin biraz gec gidiyor msjlar.oglum uyuyorken bi bakiyim dedim bende zaten kus uykusu gibi birazdan uyanir beyefemdi mamasinida hazirladim biraz vaktim varken takiliyim zaten esim gelir birazdan

benimde eşim gelir birazdan ve pc devralır eşim tam bir pc bağımlısı ya ben arada bakarım gene kk açık duracak ama başında değilim az önce arkadaşın birinin yazısını okudum okadar duygulandımki kızlar anlatamam kız öğretmen eşinin ailesiyle büyük sorunları varmış ama eşi okadar çok durmuşki eşinin arkasında taktir etmemek elde değil kızda kendimi gördüm ama eşimi göremedim maalesef

Kızlar napıyosunuz bakalım. Benim oğlan beni bugün çok yordu ya. Yeni uyudu koca adam gibi oturdu bugün yaramaz. Yeni gelen arkadaşım hoş geldin. ta_nem ben oğluma 4. ay başlıyorum ek gıdalara doktorumuz öyle dedi. Elma rendesi ve yoğurtla başlıycaz. Yeni tarifler oldukça yazarım

Kizlar gunaydin!!!

Bu arada hosbulduk derin,
bu arada ben ek gidaya basladigimda eger yogurdu kendim mayalamadiysam babymix veriyordum 4lu sade olandan bide aklima gelmisken kahvaltida bazen ev kekini sut ile ezip veriyorum.

mrb kızlar kızlar ya çok dertliyim benim kız elini ağzına sokup midesini bulandırıyor devamlı kusuyor bıktım artık halı koltuk silmekten günde 3 defa makinemi çalışır ya?

mrb kızlar kızlar ya çok dertliyim benim kız elini ağzına sokup midesini bulandırıyor devamlı kusuyor bıktım artık halı koltuk silmekten günde 3 defa makinemi çalışır ya?

Çocuk psikoloğuna götürsen kızını
Belki öyle yapmasının altında yatan başka nedenler vardır...

KIZLAR GELİN ARKADAŞ OLALIM dertleşelim burda zaten canımız sıkıldığı için girmiyormuyuz ben 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ve bebişimi çokkkkkkkk seviyorum sıra sizde kızlar

Bende geldim selam bende bes yıllık evliyim iki cocuğum var çalışıyorum ama su an dogum iznindeyim

Oğlum iki yasında kızım iki aylık hastanede bilgisayar görevlisiyim isimi hiç sevmiyorum ama mecburen bende sizi tanımak isterim

Oğlum iki yasında kızım iki aylık hastanede bilgisayar görevlisiyim isimi hiç sevmiyorum ama mecburen bende sizi tanımak isterim

canım ebnde 25. yaşıma gireceğim 10 martta 4 yıllık evliyim 9 aylık bir cadım var kusmasıyla bana kök söktürüyor çalışmıyorum ist oturuyorum başka aklıma gelen yok sorabailirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…