Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

Sür keyfini valla,sonra bol bol ihtiyacın olacak o keyiflere Benim eşimde TSK da canım

Ben seviyorum canım çalışmayı yaa sıkılıyorum evde
Ne kadar keyif desemde yeni bırakmış olsamda işi hemen çalışmaya başlayacağım gün gelsin istiyorum...

Eşim emniyette canım..Bende çalışıyordum ayrıldım memurluğa atandım
Mart 20sinde başlayacağım şuan evdeyim keyfini sürüyorum yaklaşan son günlerin

eşlerimiz meslektaş desene tatlım seneye şark var ama hiç istemiyorum nedense korkuyorum galiba :18:

aa şaştım ama illaki altta yatan bir sebeb vardır ya

Yook bir sebep sadece keyfimize,rahatımıza, birbirimize çok düşkünüz
Malum çocuk olsa bunların hiçbiri olmaz
Biz biraz deli ruhluyuz canımız ne istediyse o an yapacağız onu
O yüzden sanırım uzak bize çocuk ihtimali...

eşlerimiz meslektaş desene tatlım seneye şark var ama hiç istemiyorum nedense korkuyorum galiba :18:

Valla istememekte haklısın bari iki yıllık bir yere gidinde çabuk geçsin
Biz 3 yıllık yerdeyiz seneye biticek ama resmen gün sayar oldum

Eşlerimiz meslektaş bizde seninle hemşehri çıktık bak

Valla istememekte haklısın bari iki yıllık bir yere gidinde çabuk geçsin
Biz 3 yıllık yerdeyiz seneye biticek ama resmen gün sayar oldum

Eşlerimiz meslektaş bizde seninle hemşehri çıktık bak

memeleketin neresi senin canım bakarsın hemşeri çıkarız bu arada nerde şark yeriniz?

memeleketin neresi senin canım bakarsın hemşeri çıkarız bu arada nerde şark yeriniz?

Senin ailenin olduğu yer, benimde ailemin olduğu ve benim olduğum yer
Doğu diyelim şimdilik canım burası küçük yer o kadarda deşifre olmayalım

cevap biraz gec oldu ama neysee :) eşimle severek hatta coooooooook severek evlendım.kaynana ile no problem :) bebiş konusuna gelınce evde artık eksıklıgı hıssedılmeye baslandı :) yakında calısmalar baslar :)

cevap biraz gec oldu ama neysee :) eşimle severek hatta coooooooook severek evlendım.kaynana ile no problem :) bebiş konusuna gelınce evde artık eksıklıgı hıssedılmeye baslandı :) yakında calısmalar baslar :)
gerçekten çok süper bir duygu denemesi bedava

muhakka öyledir...bakalım nasip olursa bızdde bır gun o duyguları tadarız

ilk zamanlar bende istemedim korunduk sonra istedim olmadı 2 sene şimdi şükür var kızım bundan önce düşüğüm oldu sana bir sır vereyimmi ama kimse duymasın acaba hamilemiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…