- 7 Şubat 2012
- 156
- 0
bende büyük ihtimalle seneye doğuya gidicem ama hiç istemiyorum ist bırakmak kızlar ailem burda
Biz biraz cinsiz o konuda eşimde bende çocuk sevmeyiz
Yaşım 30a girdim sayılır
Rahatlığa alıştık galiba birazcık
Sür keyfini valla,sonra bol bol ihtiyacın olacak o keyiflereBenim eşimde TSK da canım
Eşim emniyette canım..Bende çalışıyordum ayrıldım memurluğa atandım
Mart 20sinde başlayacağım şuan evdeyim keyfini sürüyorum yaklaşan son günlerin
aa şaştım ama illaki altta yatan bir sebeb vardır ya
eşlerimiz meslektaş desene tatlımseneye şark var ama hiç istemiyorum nedense korkuyorum galiba :18:
Sen neden doğuya gidiyorsun kii
Benim ailemde orda ben ordaydım daha yeni döndüm..
Sür keyfini valla,sonra bol bol ihtiyacın olacak o keyiflereBenim eşimde TSK da canım
Valla istememekte haklısın bari iki yıllık bir yere gidinde çabuk geçsin
Biz 3 yıllık yerdeyiz seneye biticek ama resmen gün sayar oldum
Eşlerimiz meslektaş bizde seninle hemşehri çıktık bak
memeleketin neresi senin canım bakarsın hemşeri çıkarız bu arada nerde şark yeriniz?
eşlerimiz meslektaş desene tatlımseneye şark var ama hiç istemiyorum nedense korkuyorum galiba :18:
merhabaa ben de katılayım sohbete emniyet mensubu ailesi olarak:)
merhabaa ben de katılayım sohbete emniyet mensubu ailesi olarak:)
mrb canım birimi nedir? eşinin
ben istanbuldayım genel hizmet onu duymadım polis birimimi oluyor bu? tatlımhoşbuldukk genel hzmet cnm ilçedeyiz sivasta.siz?
eee anlat bakalım arkadaşımseverekmi evlendin? eşinle aran nasıl? kaynananla aran nasıl?? dertleşelim işte yahuuu mesela ben dertliyim eşimin ailesinden eşim onlara çok düşkün 4 yıllık evliyim 1 yılı barış geçti diğer 3 yıldır kavga gürültü ve sonunda küsüz ailesiyle bu arada bebek düşünüyormusun bence düşün dünyanın en güzel şeyi anne olmak 9 aylık benim yavru
gerçekten çok süper bir duygu denemesi bedavacevap biraz gec oldu ama neysee :) eşimle severek hatta coooooooook severek evlendım.kaynana ile no problem :) bebiş konusuna gelınce evde artık eksıklıgı hıssedılmeye baslandı :) yakında calısmalar baslar :)
gerçekten çok süper bir duygu denemesi bedava
muhakka öyledir...bakalım nasip olursa bızdde bır gun o duyguları tadarız
ilk zamanlar bende istemedim korunduk sonra istedim olmadı 2 sene şimdi şükür var kızım bundan önce düşüğüm oldu sana bir sır vereyimmi ama kimse duymasınacaba hamilemiyim ?