Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç doktora götürdünüzmu peki psikolojik olabilir mı yada birinden görmüştür
Öyle demeyin ya kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki acemiliklerimiz var hepimizin üzmeyin kendinizi duzelecektir zamanla bence
canım reflü olduğunu doktorun nasıl anladı ebnimki dünya kadar test istedi birde her hastanede yapılmıyormuş araştırma hst olacakmış yada klinik falan filan bende havalar soğuk diye çıkarmadım 1 gitmeye zaten yapamayız senin doktor nasıl anladı reflüsünü?Canim benim oglumunda reflusu vardi bayagi bi ugrasmistim.emziriyordum tam gazini cikaricam uzerime bastan asagi kusuyordu ama oyle boyle degil yikanmak zorunda kaliyordum ilac kullandim zamanla gecti ama hala cok hassas eger yemek istemiyorsa agzindakini cikaricam diye migdesini kaldiriyor sonra dogal olarak kusuyor en son 3gun arka arkaya kustu bide yemek yiyor halimi dusun artik kokulari falan bizimde c.makinesi hic durmuyor.bide ellerini agzina sokmasi dislerden ben geceleri cok uzun sure eldiven kullanmistim gece kendini kusturup bogulmasin diye.yani sen uzme tatli canini ortada kendinden nefret edicek bisey yok doktora goturursun bi ilac verir Allahin izni ile duzelir minik kuzun
Merhabalar bende 8 aylık evliyim
cocukları cook severim ama şu an cocuk düşünmüyoruz
istanbulda yasıyorumm
Merhabalar bende 8 aylık evliyim
cocukları cook severim ama şu an cocuk düşünmüyoruz
istanbulda yasıyorumm
bende katılıyım size kıslarrr :)yaklaşık 2 senelik evliyim bitanecik oğlum var 10buçuk aylık ellerinizden öper teyzoşları:))ev hanımıyım öle işte..
merhaba hanımlar bende gelıyyım aranızaaa