Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

Hiç doktora götürdünüzmu peki psikolojik olabilir mı yada birinden görmüştür

Son düzenleme:
Hiç doktora götürdünüzmu peki psikolojik olabilir mı yada birinden görmüştür

canım doğduğundan beri kusuyor doktor reflüsü olabilir dedi ama sanmıyorum bence psikolojik bir keresinde elimdeki yemek tabağını görünce kusmuştu bu çocuğu benmi böyle yaptım tecrübesizliğimle acep? anne sütü almıyor zaten 3 ay emdi benim kızım doğdu doğalı açlık ağlaması yapmaz bende 2 aylıkken falan çocuğa habire mama veriyordum doktor midesini yorarsınız 2 saatte verin demişti ben saatte bir yarım saatte bir 90 ml veriyordum scsbs çocuk tiksindimi yemek yemekten kendimden nefret ediyorum ya:KK43:

Öyle demeyin ya kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki acemiliklerimiz var hepimizin üzmeyin kendinizi duzelecektir zamanla bence :KK34:

Öyle demeyin ya kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki acemiliklerimiz var hepimizin üzmeyin kendinizi duzelecektir zamanla bence :KK34:

canım 9 aylık oldu halen kusuyor halı,koltuk silmekten canım çıktı artık zaten titiz biriyim nezaman düzelecek bilemiyorum perşembe doktora gidicem bakalım

Canim benim oglumunda reflusu vardi bayagi bi ugrasmistim.emziriyordum tam gazini cikaricam uzerime bastan asagi kusuyordu ama oyle boyle degil yikanmak zorunda kaliyordum ilac kullandim zamanla gecti ama hala cok hassas eger yemek istemiyorsa agzindakini cikaricam diye migdesini kaldiriyor sonra dogal olarak kusuyor en son 3gun arka arkaya kustu bide yemek yiyor halimi dusun artik kokulari falan bizimde c.makinesi hic durmuyor.bide ellerini agzina sokmasi dislerden ben geceleri cok uzun sure eldiven kullanmistim gece kendini kusturup bogulmasin diye.yani sen uzme tatli canini ortada kendinden nefret edicek bisey yok doktora goturursun bi ilac verir Allahin izni ile duzelir minik kuzun

Canim benim oglumunda reflusu vardi bayagi bi ugrasmistim.emziriyordum tam gazini cikaricam uzerime bastan asagi kusuyordu ama oyle boyle degil yikanmak zorunda kaliyordum ilac kullandim zamanla gecti ama hala cok hassas eger yemek istemiyorsa agzindakini cikaricam diye migdesini kaldiriyor sonra dogal olarak kusuyor en son 3gun arka arkaya kustu bide yemek yiyor halimi dusun artik kokulari falan bizimde c.makinesi hic durmuyor.bide ellerini agzina sokmasi dislerden ben geceleri cok uzun sure eldiven kullanmistim gece kendini kusturup bogulmasin diye.yani sen uzme tatli canini ortada kendinden nefret edicek bisey yok doktora goturursun bi ilac verir Allahin izni ile duzelir minik kuzun
canım reflü olduğunu doktorun nasıl anladı ebnimki dünya kadar test istedi birde her hastanede yapılmıyormuş araştırma hst olacakmış yada klinik falan filan bende havalar soğuk diye çıkarmadım 1 gitmeye zaten yapamayız senin doktor nasıl anladı reflüsünü?

Benden test falan istemedi zaten oglum 2-3aylik falandi sadece anne sutu aliyordu sikayetlerimi anlatinca pipetle verilen bi ilac var kusmasini engelliyor emzirmeden bi sure once verip sonra emziriyordum kusmasi hafifliyordu.ama dr.ek gidadan sonra gecer demisti hemen hemen 7aylikken gecmisti.ama senin bebek buyuk yani ek gida aliyor,hem reflusune hemde belki bisey dokunup dokunmadigina bakarlar.benim oglumda olan genelde bebeklerde oluyor ama seninki 9aylik baska seylerde arastirirlar.simdiden cook gecmis olsun Allah sifa versin ama sen kendini sakin suclama!!

selam kızlar. yarın kadınlar hamamında kk güzellik kraliçesi için başvuru alımı yapılacak. 18 lik çıtır 30 luk olgun güzellerimiz farketmez . çok eğlnecez. herkezi bekliyorum:KK34:

selam arkadaşlar. bende 4,5 yıllık evliyim. 5,5 aylık bir oğluşum var. istanbulda yaşıyorum.. bende katılayım dedim arkadaş ortamı topiğini görünce :) nasılsınız..

Merhabalar bende 8 aylık evliyim
cocukları cook severim ama şu an cocuk düşünmüyoruz
istanbulda yasıyorumm

geldim hatunlar yaww ee neler yapıyorsunuz bakalım ben bugün alışverişe çıktım acukk mutlik oldumm:KK1:

bende katılıyım size kıslarrr :)yaklaşık 2 senelik evliyim bitanecik oğlum var 10buçuk aylık ellerinizden öper teyzoşları:))ev hanımıyım öle işte..:KK16:

Merhabalar bende 8 aylık evliyim
cocukları cook severim ama şu an cocuk düşünmüyoruz
istanbulda yasıyorumm

BACIIIIM bencede yapma bekle ben zırt diye hamile kaldım çocuk evliliği çok değiştiriyooo !!nişanlıyken çok gezip tozduk ama evlilik gibi olmuyo.hamileliğimde zor geçti.çocuk çok büyük sorumluluk.:KK52:

bende katılıyım size kıslarrr :)yaklaşık 2 senelik evliyim bitanecik oğlum var 10buçuk aylık ellerinizden öper teyzoşları:))ev hanımıyım öle işte..:KK16:

ee anlat bakalım endoş ahanımcım oğluşun kaç kilo ve boyu kaç

X