Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

kızlar SİZ SOHBETİNİZİ edin ben yarın okurum şimdilik çıkıyorum umutsuz ev kadınları dizim başlayacak sonrada en sevdiğim şey yani korku film keyfim olacak saat 2 ve günüm bitti ayyy neden bilemedim ama eşim gelecek diye heyecanlandım sanki yeni evliyim :KK1: hepinizi öpüyorum her dakikanızın tadını çıkarmanız dileğiyle iyi akşamlar :KK5:

Kendim tanitayim;26yasindayim,8yillik evliyim,16aylik bi oglum var,calismiyorum simdilik aklima gelen bunlar benide araniza alirmisiniz :)) bu arada ben cep tel.den baglaniyorum sizin gibi hizli yazamam artik hos gorursunuz... Hepinize iyi geceler

Kendim tanitayim;26yasindayim,8yillik evliyim,16aylik bi oglum var,calismiyorum simdilik aklima gelen bunlar benide araniza alirmisiniz :)) bu arada ben cep tel.den baglaniyorum sizin gibi hizli yazamam artik hos gorursunuz... Hepinize iyi geceler

hoşgeldin canım benimde 9 aylık bir cadım var 4 yıllık evliyim ist oturuyorum ev hanımıyım kızlar canımız sıkılıyor dertleşelim dedim bu sayfayı açtım iyide yapmışım yahu:KK1:

hoşbulduk kızlar bende benim canavardan fırsat buldukça gelirim. :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

valla ben burdayım ama benim canavarın peşinden koşmaktan pc'ye bakamıyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:(ablamdayı onun bilgisayarından yazıyorum)

hoşgeldiniz kızlar benim yavruda yanımda terleyip duruyor anlamadım neden kadife zıbın ve badi var okadar ama neden terliyor anlayamadım bu arada kızlar üstten 1 diş patlattık etti 3 diş

ayyy çok fene bu diş olayı hele azı dişleri beni bitirmişti nerdeyse 1 ay gece hiç uyumadım yada yatkta oturarak uyuyordum onu sallayıp uyutcam diye:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldiniz kızlar benim yavruda yanımda terleyip duruyor anlamadım neden kadife zıbın ve badi var okadar ama neden terliyor anlayamadım bu arada kızlar üstten 1 diş patlattık etti 3 diş

Yeni dişiniz hayırlı olsun
Hasta falan olacak olmasın belki ondan terliyordur
Bende hasta oluyorum galiba kırıklık var üstümde
Burnumda akıntılar başlıyor sankii.... :KK50:

kızlar bebişlerimize yedirdiğimiz farklı bir işey varsa paylaşalım bilgi amaçlı mesela ben kabak çekirdeği veriyorum 15 güne birde karaciğer veriyorum ishal olduğundada doktor yeşil elma ve tekir marka kefir ver demişti şimdilik aklıma bunlar geldi

kızlar bebişlerimize yedirdiğimiz farklı bir işey varsa paylaşalım bilgi amaçlı mesela ben kabak çekirdeği veriyorum 15 güne birde karaciğer veriyorum ishal olduğundada doktor yeşil elma ve tekir marka kefir ver demişti şimdilik aklıma bunlar geldi

Bu konuda size yardımcı olamayacağım malum çocuğum yok :KK1:

valla benimki herşeyi yiyor büyüdü artık ama bende ciğer,balık,kıyma,tavuk dönüşümlü olarak veriyorum. pekmez veriyorum hergün bi kaşık, valla işte aklıma gelen bunlar ama zaten bilindik şeyler kuru kayısıda veriyorum bağırsakları için

Bu konuda size yardımcı olamayacağım malum çocuğum yok :KK1:

cznım sana başka bir şey sorayım ben bu kadınlar kulübü hakkında bilgim yok fazla bu 100 msj durumu ne oluyor onu anlayamöadım birde arkadaş olarak ekleme ücretlimi

X