Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimkine yoğurt yedirmek deveye hendekten zor yoğurttan sonra illa kusar çıkartır yoğurdunu sıpişim benim ya seninki nekadarlık benimki 9 aylıkbide yoğurduna elme rendeliyorum bi kaşık balla yada elma,muz,portakal karıştırıp veriyorum
cznım sana başka bir şey sorayım ben bu kadınlar kulübü hakkında bilgim yok fazla bu 100 msj durumu ne oluyor onu anlayamöadım birde arkadaş olarak ekleme ücretlimi
Sen 100 mesaj durumunu geçmişsin zaten şuan 186 gözüküyorsun
Yazdığın her mesajda gözüküyor zaten sağ üst tarafta
Arkadaşlık talebi göndermek ücretsiz zaten ücretsiz üyelik olan bir site...
İstediğin kişiye arkadaşlık gönderebilirsin...
benim ki 16 aylık..yemediği yemek olursa yoğurtla karıştırıyorum,yada al oğlum yoğut diye kandırık yapıyorum yani o derece çok seviyor.. gerçi yemek ayırt ettiği yok çok fazla
peki farkı nedir ? arkadaşlık isteği gönderdim diyelim ne farkı var burda yazışmanın
Arkadaşlık isteği gönderdiğinde sadece arkadaş listende oluyor
Orda yazışmıyorsun yaniii sadece listendeyse daha kolay arayıp bulabilirsin....
mrb kızlar kızlar ya çok dertliyim benim kız elini ağzına sokup midesini bulandırıyor devamlı kusuyor bıktım artık halı koltuk silmekten günde 3 defa makinemi çalışır ya?
KIZLAR GELİN ARKADAŞ OLALIM dertleşelim burda zaten canımız sıkıldığı için girmiyormuyuz ben 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ve bebişimi çokkkkkkkk seviyorum sıra sizde kızlar
Bende geldim selam bende bes yıllık evliyim iki cocuğum var çalışıyorum ama su an dogum iznindeyim
Oğlum iki yasında kızım iki aylık hastanede bilgisayar görevlisiyim isimi hiç sevmiyorum ama mecburen bende sizi tanımak isterim