Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

evet haklısınız kızlar bende öyle düşünüyorum Allah nasip kısmet ederse
2014 te istiyorum hem para da biriktirmiş oluruz hakkımızda hayırlısı olsun:KK34:

evet haklısınız kızlar bende öyle düşünüyorum Allah nasip kısmet ederse
2014 te istiyorum hem para da biriktirmiş oluruz hakkımızda hayırlısı olsun:KK34:

hamile kalınca artık burda yazmazsın gebelik bölümüne geçer unutursun bizi :):)gerçi daha çoook warmış :))

cok var evet bakalım zaman ne gösterecek
güzel dostluklar kurarsak neden unutayım?

ee anlat bakalım endoş ahanımcım oğluşun kaç kilo ve boyu kaç

senin açtığın başka konuda yazmıştım tatlım bebişimi..10 buçuk aylık oğlum war 9 mayıs doğumlu.demin doktordan geldik kulaklarını kaşıyıp duruyodu yatarak biberon almaktan kulakları iltihap olmuş :KK5: kilosu 11,400 buyuda 74 cm olmuş :nazar: aklınızda olsun kızlar mutlaka oturur pozisyonda alması gerekiyomuş nettende araştırdım şimdi.

tanem bebegini doktora goturdunmu? kusmasi icin merak ettim insallah onemli biseyi yoktur...

senin açtığın başka konuda yazmıştım tatlım bebişimi..10 buçuk aylık oğlum war 9 mayıs doğumlu.demin doktordan geldik kulaklarını kaşıyıp duruyodu yatarak biberon almaktan kulakları iltihap olmuş :KK5: kilosu 11,400 buyuda 74 cm olmuş :nazar: aklınızda olsun kızlar mutlaka oturur pozisyonda alması gerekiyomuş nettende araştırdım şimdi.

ahh canım kızım 9 aylık ama halen yemeğininide sütünüde yatarak yiyor oturarak yemiyorda içmiyorda orta kulak iltihabı olur diye korkuyorum

ahh kızlar bebeişimimi dün hastaneye götürdüm reflüsü çıktı ama beni asıl üzen bebeğim sürekli vücudunu kaşıyordu hafif bir alerjisi çıktı ama neyden kaynalanıyor anlayamadık yediğindenmi giydiğindenmi doktor 10 gün içinde deterjanını hacişakir kullan yün peluş türü şeylerden uzak tut keçi peyniri ver ve keçi sütünden yoğurt yap falan dedi 10 gün içinde tekrar getir dedi bende şaştım kaldım acaba neye alerjisi var doğduğundan beri böyle büyük ihtimal ya süte yada evdeki halıya of ya bu ikisindende vazgeçememki halısız evmi olur sütsüz çocukmu ya kafayı yiyeceğim şaştım kaldım ya kızla rakıl verin sizce alerjisi neye var ?:KK43:

tanem gecmis olsun minigine bu formda bi arkadasin kizinin yumurta beyazina karsi alerjisi cikmmisti. bide reflu testini nasil yaptilar merak ettim yazarsan sevinirim

tanem gecmis olsun minigine bu formda bi arkadasin kizinin yumurta beyazina karsi alerjisi cikmmisti. bide reflu testini nasil yaptilar merak ettim yazarsan sevinirim

bende ocak ayinda 10gun falan kasindim ama oyle boyle degil 4defa acile gittim sonra alerji ilaclari,igne ve serumlarla gecti test yaptilar en yuksek degeri100 olmasi gerekirken
406 cikti ve ben son 23 gundur falan yine kasiniyorum aklina gelebilecekher yanim sivilce icinde ve kasindikca kaniyor c.tesi gunu neye karsi alerjim var diye test yapilacak Allah once kuzuna sonra bana aciiil sifalar versin...

canım tek kusması için gitmediğim için kaşıntısınıda söyledim kan aldılar ama o alerji içindi herhalde reflüsü için test yapmadılar galiba ilaç verdi bende doğru düzgün bişey anlamadım ya 10 gün sonra kontrol var gidicem bakalım

Emma Bombeck Kanserden Ölmeden hemen önce şunları yazmış...

‎"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a şükredin..
Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.."

benim oglumada reflu ivin test yapmamislardi pipetle verilen bi surup vermisti adi m ile basliyordu galiba biraz rahatlatmisti kanialerji icin almistir bizdende almislardi alerjisi biraz yuksek cikmisti simdilik Alerji surubu ve bi toz var ondan kullaniyorum ama bizimki alerjik astim baslangici sizinkinden biraz farkli...galiba bu zamanlarda hemen hemen her bebekte ayni sikayetler oluyor

X