Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

Öğretmenim canım. Şimdi ben bakıyorum ama çok yakında iznim bitiyor,biraz annem biraz kayınvalidem gelecek hazirana kadar zaten yaz tatilinde kendim bakarım seneyede tayin olcaz gideceğimiz yerde bir bakıcı ayarlamayı düşünüyoruz. Senin bebeğin kiz mı erkekmi[/QUOTE bebeğim kız ben anneme 15 dk. bırakamıyorum neden bilmiyorum ama ona bişey olacak diye korkuyorum zor olmuyormu senin için emmiyormu? eşin ne işle meşgul
Bende de başlarda vardı canım hiç uyuuyorum nefes alıyormu diye dinliyorudum sürekli ama şimdi daha rahatım,eşimde çok yardımcı hafta sonları hep o ilgilenir ama izin bitiyor mecbur bırakıcam anneme kayınvalideme. Şimdilik iyi emiyor teyzesi. Eşim subay canım.

Branşın ne canım ...

Sınıf öğretmeniyim tatlım.

evet 1 tane 9 aylık kızım var zaten sadece şüpheleniyorum emin değilim ama inşallah değilimdir kızım çok minik daha teyzesi ya:emir_bebek:

Aman aman dikkat:KK52: Kızının sana ihtiyacı var annesi azcık büyüsün kuzu:emir_bebek:

Bende de başlarda vardı canım hiç uyuuyorum nefes alıyormu diye dinliyorudum sürekli ama şimdi daha rahatım,eşimde çok yardımcı hafta sonları hep o ilgilenir ama izin bitiyor mecbur bırakıcam anneme kayınvalideme. Şimdilik iyi emiyor teyzesi. Eşim subay canım.

Sınıf öğretmeniyim tatlım.

Aman aman dikkat:KK52: Kızının sana ihtiyacı var annesi azcık büyüsün kuzu:emir_bebek:

evet katılıyorum ama varsa karnımdada bir bebiş ne yaparım bilmiyorum

ist hava iyi güneşli tam gezmelik ama bebişim hasta olmasın iyice yaz gelsin öyle çıkacağız gezmelere sen nerdeydin sivastamı?

evet sivastayım burada bırak gezmeyi camdan dışarı battanıye sılkelerken donuyor balkon yıkarken su donuveriyorr:KK53:

urfanın hangi ilçesinde görevdesiniz benim bir tanıdık vardı urfada ama unuttum neresiydi bir köydü ama adını unuttum

Biz merkezdeyim canım.

inşallah ben de oğluşum olur da babasıyla gezmelere gider ya.)

İnşallahh canım inşallah.

evet katılıyorum ama varsa karnımdada bir bebiş ne yaparım bilmiyorum

Varsa da yapılcak bir şey yok canım birlikte büyürler,ikisi aynı anda büyür gider. Oğlum büyüsün biraz 3-4 sene sonra 2.yi düşünüyoruz biz de:KK52:

X