- 8 Aralık 2011
- 464
- 0
ikinciye mi???????:44::44::44:
evet 1 tane 9 aylık kızım var zaten sadece şüpheleniyorum emin değilim ama inşallah değilimdir kızım çok minik daha teyzesi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinciye mi???????:44::44::44:
evet 1 tane 9 aylık kızım var zaten sadece şüpheleniyorum emin değilim ama inşallah değilimdir kızım çok minik daha teyzesi ya
evet daha cok küçük adetin mi gecıktı :26: neyden şüphelendin ?
yok adetim oldu ama ben kızıma hamileykende adet gördüm zaten azda olsa
ben istanbuldayım genel hizmet onu duymadım polis birimimi oluyor bu? tatlım
rütbeli olarak görev yapıyor. istanbul da hava nasıl burası aşırı soğuk ve karlı
Bende de başlarda vardı canım hiç uyuuyorum nefes alıyormu diye dinliyorudum sürekli ama şimdi daha rahatım,eşimde çok yardımcı hafta sonları hep o ilgilenir ama izin bitiyor mecbur bırakıcam anneme kayınvalideme. Şimdilik iyi emiyor teyzesi. Eşim subay canım.Öğretmenim canım. Şimdi ben bakıyorum ama çok yakında iznim bitiyor,biraz annem biraz kayınvalidem gelecek hazirana kadar zaten yaz tatilinde kendim bakarım seneyede tayin olcaz gideceğimiz yerde bir bakıcı ayarlamayı düşünüyoruz. Senin bebeğin kiz mı erkekmi[/QUOTE bebeğim kız ben anneme 15 dk. bırakamıyorum neden bilmiyorum ama ona bişey olacak diye korkuyorum zor olmuyormu senin için emmiyormu? eşin ne işle meşgul
Branşın ne canım ...
Sınıf öğretmeniyim tatlım.
Aman aman dikkat Kızının sana ihtiyacı var annesi azcık büyüsün kuzu
rütbeli olarak görev yapıyor. istanbul da hava nasıl burası aşırı soğuk ve karlı
Bende de başlarda vardı canım hiç uyuuyorum nefes alıyormu diye dinliyorudum sürekli ama şimdi daha rahatım,eşimde çok yardımcı hafta sonları hep o ilgilenir ama izin bitiyor mecbur bırakıcam anneme kayınvalideme. Şimdilik iyi emiyor teyzesi. Eşim subay canım.
Sınıf öğretmeniyim tatlım.
Aman aman dikkat Kızının sana ihtiyacı var annesi azcık büyüsün kuzu
evet katılıyorum ama varsa karnımdada bir bebiş ne yaparım bilmiyorum
ist hava iyi güneşli tam gezmelik ama bebişim hasta olmasın iyice yaz gelsin öyle çıkacağız gezmelere sen nerdeydin sivastamı?
Biz Urfadayız burası günlük güneşlik canım. Hatta eşim ve oğlum şimdi çıktılar gezintiye
Biz Urfadayız burası günlük güneşlik canım. Hatta eşim ve oğlum şimdi çıktılar gezintiye
urfanın hangi ilçesinde görevdesiniz benim bir tanıdık vardı urfada ama unuttum neresiydi bir köydü ama adını unuttum
inşallah ben de oğluşum olur da babasıyla gezmelere gider ya.)
evet katılıyorum ama varsa karnımdada bir bebiş ne yaparım bilmiyorum
Varsa da yapılcak bir şey yok canım birlikte büyürler,ikisi aynı anda büyür gider. Oğlum büyüsün biraz 3-4 sene sonra 2.yi düşünüyoruz biz de
Biz merkezdeyim canım.
İnşallahh canım inşallah.
Varsa da yapılcak bir şey yok canım birlikte büyürler,ikisi aynı anda büyür gider. Oğlum büyüsün biraz 3-4 sene sonra 2.yi düşünüyoruz biz de
ah be tatlım nerde bende o sabır
merhaba canım siz ne işle meşgülsünüz tayinci falan olunca biz de bulunduğumuz yerden daha doğuya gidicez zaten burası da güneydoğu
Biz merkezdeyim canım.
İnşallahh canım inşallah.
ah be tatlım nerde bende o sabır
ee canım bir sen çevrimiçisin daha daha nasılsın
Ben gelip bi giderim canım bebeğim küçük ya sık sık onunla ilgileniyorum o uyrken de bakınıyorum işte. Şimdi de sen yoksun sanırım
Tekrar slm kızlar
slm canım bizim kızlar nirdelerrrrrrr
Hepsi işe güce daldı heralde
Daha akşam yemeği bile yiyemedik eşimin gelmesini bekliyorum
Oda gelir birazdan...