Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

günaydın arkadaşlarım kız burda benden daha sıcak kanlı kimse neden yok hımm kızıyorum bakınnn:KK47:

Bacim ne soguklugumuzu gordun???selamlari alip selam veriyoruz birbirimizin sorularina cevap verip yardimci olmaya calisiyoruz daha neyapsak ki sicakligimizi gostermek icin????

hayırdır arkadaşım ne oldu?

günaydın canım hayırlı cumalar...
iş yerimle ilgili sıkıntılarım var canım daha önceden fazla farketmediğim yada umursamadığım bazı şeyleri iş arkadaşımdan duydum
onunda farkettiğini şimdi ne yapsam onu bilemiyorum :KK14: geldiğinde detaylı konuşuruz
yardıma ihtiyacım vayyy :KK14:

merhaba arkadaşlarım bugün nedense içimde bir sıkıntı var kızlar ya birde size birşey söyleyeceğim ama kınamayın ebni kızlar ya ben aneme 15 günde bir gidiyorum ama nedense sıkılıyorum dün gittim hiç rahat edemedim ben çok titizim annemde biraz pis bir kadın acaba ındanmı rahat edemiyorum buna bir çözüm bulun ya

merhaba arkadaşlarım bugün nedense içimde bir sıkıntı var kızlar ya birde size birşey söyleyeceğim ama kınamayın ebni kızlar ya ben aneme 15 günde bir gidiyorum ama nedense sıkılıyorum dün gittim hiç rahat edemedim ben çok titizim annemde biraz pis bir kadın acaba ındanmı rahat edemiyorum buna bir çözüm bulun ya

rahat edememendeki sebep ney canım kesin şu dediğin bişey varmı ona göre yardımcı olalım
mesela benim annem eskiden çok titizdi şimdi yaşlandı biraz hemde 2 tane yeğenim var onlara bakıyo
ne zaman gitsem odalarda yürüteçler arabalar bisikletler yerlerde oyuncaklar...
bende topluyorum bi güzel temizliğinide yapıp öyle dönüyorum evime
sen neden sıkıyorsun canım

rahat edememendeki sebep ney canım kesin şu dediğin bişey varmı ona göre yardımcı olalım
mesela benim annem eskiden çok titizdi şimdi yaşlandı biraz hemde 2 tane yeğenim var onlara bakıyo
ne zaman gitsem odalarda yürüteçler arabalar bisikletler yerlerde oyuncaklar...
bende topluyorum bi güzel temizliğinide yapıp öyle dönüyorum evime
sen neden sıkıyorsun canım

ya benim annem genç 42 yaşında daha ama ben çokk titiz biriyim birde kızım ufak anneme sık sık gitmek istiyorum ama evini öyle görünce tepem atıyor ya erken den dönüp geliyorum evde birde kardeşim var yani evde 2 bayan olurda ev öyle olurmu annem gayet sağlıklı neden yapmıyor anlamıyorum dün elimi yıkamaya girdim banypya yıkayamadım ya o derece tiksindim sonra düşündüm ben daha önce nasıl yaşadım peki o evde diye ailemi çok seviyorum ama benim hayatta olmaz olmazlarım var insan biraz dsiplinli yaşamalı ya ben asla temizlememe kimsenin evini birde böyle huyum var nereye kadar ben temizlicem yani annemin evini benoraya oturmaya gidiyorum dün çok sinirlendim birde babama çok kızdım hırslandım ya resmen adamın altında arabası var ben 10 aylık kızımla otobüs bekliyorum bir rezillikle babama demiyorki bu kız 15 günde bir geliyor bırakayım evine diye aramızda 20 dk yol yani ben dobrayım arkadaş ailemde olsa ben sevmiyorum böyle davranışları

ya benim annem genç 42 yaşında daha ama ben çokk titiz biriyim birde kızım ufak anneme sık sık gitmek istiyorum ama evini öyle görünce tepem atıyor ya erken den dönüp geliyorum evde birde kardeşim var yani evde 2 bayan olurda ev öyle olurmu annem gayet sağlıklı neden yapmıyor anlamıyorum dün elimi yıkamaya girdim banypya yıkayamadım ya o derece tiksindim sonra düşündüm ben daha önce nasıl yaşadım peki o evde diye ailemi çok seviyorum ama benim hayatta olmaz olmazlarım var insan biraz dsiplinli yaşamalı ya ben asla temizlememe kimsenin evini birde böyle huyum var nereye kadar ben temizlicem yani annemin evini benoraya oturmaya gidiyorum dün çok sinirlendim birde babama çok kızdım hırslandım ya resmen adamın altında arabası var ben 10 aylık kızımla otobüs bekliyorum bir rezillikle babama demiyorki bu kız 15 günde bir geliyor bırakayım evine diye aramızda 20 dk yol yani ben dobrayım arkadaş ailemde olsa ben sevmiyorum böyle davranışları

42 mi? Sen kaç yaşındasın o zaman canım ???
Benim annemde 51 yaşında hala titiz ama çocuklardan pek fırsatı olmuyor :KK14:
Bel fıtığı falan da var
babana bende kızdım şimdi götürse ne var ki yani
annen demiyormu acaba tanemi götür diye

ya benim annem genç 42 yaşında daha ama ben çokk titiz biriyim birde kızım ufak anneme sık sık gitmek istiyorum ama evini öyle görünce tepem atıyor ya erken den dönüp geliyorum evde birde kardeşim var yani evde 2 bayan olurda ev öyle olurmu annem gayet sağlıklı neden yapmıyor anlamıyorum dün elimi yıkamaya girdim banypya yıkayamadım ya o derece tiksindim sonra düşündüm ben daha önce nasıl yaşadım peki o evde diye ailemi çok seviyorum ama benim hayatta olmaz olmazlarım var insan biraz dsiplinli yaşamalı ya ben asla temizlememe kimsenin evini birde böyle huyum var nereye kadar ben temizlicem yani annemin evini benoraya oturmaya gidiyorum dün çok sinirlendim birde babama çok kızdım hırslandım ya resmen adamın altında arabası var ben 10 aylık kızımla otobüs bekliyorum bir rezillikle babama demiyorki bu kız 15 günde bir geliyor bırakayım evine diye aramızda 20 dk yol yani ben dobrayım arkadaş ailemde olsa ben sevmiyorum böyle davranışları[/bence aylende piskolojik sorunlar var herkes hayatından nıkmış gibi geldi bana

42 mi? Sen kaç yaşındasın o zaman canım ???
Benim annemde 51 yaşında hala titiz ama çocuklardan pek fırsatı olmuyor :KK14:
Bel fıtığı falan da var
babana bende kızdım şimdi götürse ne var ki yani
annen demiyormu acaba tanemi götür diye

ben 25 yaşındayım canım annem 14 yaşında evlendi annem cimri oda demiyor bırak diye ama birdaha gitmem zoruma gitti özleyen varsa arar çağırır evimede bırakır ya ailemde olsa artık bıktım hayatımda zaten bi ton sorun var benim neden yüzüm gülmüyor anlamıyorumki ya:KK43:

X