- 10 Mart 2012
- 9
- 0
ahh kızlar bebeişimimi dün hastaneye götürdüm reflüsü çıktı ama beni asıl üzen bebeğim sürekli vücudunu kaşıyordu hafif bir alerjisi çıktı ama neyden kaynalanıyor anlayamadık yediğindenmi giydiğindenmi doktor 10 gün içinde deterjanını hacişakir kullan yün peluş türü şeylerden uzak tut keçi peyniri ver ve keçi sütünden yoğurt yap falan dedi 10 gün içinde tekrar getir dedi bende şaştım kaldım acaba neye alerjisi var doğduğundan beri böyle büyük ihtimal ya süte yada evdeki halıya of ya bu ikisindende vazgeçememki halısız evmi olur sütsüz çocukmu ya kafayı yiyeceğim şaştım kaldım ya kızla rakıl verin sizce alerjisi neye var ?
hmm..neresindesin acepppp ??tanem de maşallah açmış konuyu hiç uğradığı yok :))ben pendikteyiim
bende beylikdüzündeyim canım
tanem tatlım inek sütüne mi alerjisi var diye keçi sütü ver demiş ya doktor,merak etme bu durum belli bi yaştan sonra geçiyo..sürekli böyle değil yani sıkma canını
aa ne güzelmiş cok sevindim tanem
kizlar slm nasilsiniz? oglum sagolsun hic uzun uzun takilamiyorum burda bian yerinde durmuyor.ben bugun alerji testi icin doktora gittim sirtima 3tane bant yapistirdilar sali gunu cikacak insallah neye karsi alerjim oldugu ortaya cikarda tedavi olup kurtulurum bu kasintilardan
kuzum benim ya insallah iyilesir.kasinmak inan cok kotu yavrum daha kasinan yerlerini bile kasiyamaz sen onun vucudunu bol bol,yavas yavas kasi biraz rahatlasin valla ben biriki defa kasintidan aglaim o derece cokkasiniyor.Allah sifa versin minigine insallah .neye karsi alerjisi oldugunu anlamak icin kolundan test yapiyorlar ama senin kuzu biraz kucuk yaparlarmi bilmiyorum zapt etmek zor olur.sana boyle bir tedt yapacaklar mi?
ayy bu ne okyorum hepimiz hasta bebişler hasta üfff yaz gelsin :)
Merhaba arkadaşlar esra ben...bnde aranıza yeni katıldım yazim dedim...24 yaşındayım bekarım ve çook mutluyumlisans meznuyum..
aranıza alırsanz sevinirim...İyİ akşamlar.. :)