Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

tanem tatlım inek sütüne mi alerjisi var diye keçi sütü ver demiş ya doktor,merak etme bu durum belli bi yaştan sonra geçiyo..sürekli böyle değil yani sıkma canını

tanem tatlım inek sütüne mi alerjisi var diye keçi sütü ver demiş ya doktor,merak etme bu durum belli bi yaştan sonra geçiyo..sürekli böyle değil yani sıkma canını

yok tatlım ebnde bişey alayamadım bu doktordan yahu kandan baktı alerji görünmüyor dedi ama birde diyorki yünden yumurtaya falan dikkat et onlar yapabilir diyor birsürü şey saydı pek bişey anlaymadım varmı alerji yokmu ya yoksa niye kaşınıyor çocuk ?

kizlar slm nasilsiniz? oglum sagolsun hic uzun uzun takilamiyorum burda bian yerinde durmuyor.ben bugun alerji testi icin doktora gittim sirtima 3tane bant yapistirdilar sali gunu cikacak insallah neye karsi alerjim oldugu ortaya cikarda tedavi olup kurtulurum bu kasintilardan

canım geçmiş olsun benim kızımda inşallah iyi olur neden kaşındığını anlayamadık

kuzum benim ya insallah iyilesir.kasinmak inan cok kotu yavrum daha kasinan yerlerini bile kasiyamaz sen onun vucudunu bol bol,yavas yavas kasi biraz rahatlasin valla ben biriki defa kasintidan aglaim o derece cokkasiniyor.Allah sifa versin minigine insallah .neye karsi alerjisi oldugunu anlamak icin kolundan test yapiyorlar ama senin kuzu biraz kucuk yaparlarmi bilmiyorum zapt etmek zor olur.sana boyle bir tedt yapacaklar mi?

aldılar tatlım kan zor oldu ama aldılar ama alerji çıkmadı galiba ya ben bişey anlayamadım buı doktordan 10 gün sonra tekar gidicem alerji varmı yokmu anlayamadım doktor

test sonuclarin ciktiysa orda IgE diye yaziyor alerji sonucu mddela bizim yuksek deger 60 olmasi gerekirken 120,17 cikmisti yanialerjisi biraz fazla oglum bu konuda bana benzemis...neye karsi aldrjisioldugunuda koluna bir damla ilac damlatarak bakiyorlar hangi ilacareaksiyon veriyor diyebakiyorlar ama benim oglum kucuk diye yepmadilar gercibu forumda kizi oglumla yasiqt olan arkadasa yapmislardi...kizini sonuclarini merek ettim yazarsaisin?

Günaydın kızlar. Ben uğrayamadim pek bu aralar. iZNİM BİTTİ yarın okula başlıyorum:44: Hastalara geçmiş olsun. Öpüyorum hepinizi

ya kızlar bu beğen butonu ne işe yarıyor her topikte herkes önüne geleni beğenmiş bende bi iki tane beğendim:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Merhaba arkadaşlar esra ben...bnde aranıza yeni katıldım yazim dedim...24 yaşındayım bekarım ve çook mutluyum lisans meznuyum..
aranıza alırsanz sevinirim...İyİ akşamlar.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…