Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

aslında gitmeye değer prof dr kendisi inş vakit bulup ta giderim bir profla görüşmek en iyi sonucu alacagımızı gösterir

CANIM100 DERKEN 100 CMDEN BAHSEDİYORUM 100 BEDENDEN DEGİLL.hihoyyyt

CANIM100 DERKEN 100 CMDEN BAHSEDİYORUM 100 BEDENDEN DEGİLL.hihoyyyt

hee pardon yhaa xD sen gene dedıgımı yapp etkılı gercekten rezene cayı aldım onun kalnınıda dondurucam en etkılısı serbetçı otu ıle adacayı oluyorr zemuszemus

maşallah cnm bende hafif dolgunluk harici başkada hiç bir şey olmadı anlıcagın tık yok

ne zamandır denıyosun kı hemen bırakma bencee 3-4 ay fılan yap baktın bısey olmuyo oyle bırakırsın ben 1-2 yıl daha dewam edıcem inş. Allah ın ıznıyle alkisalkisalkis

he bende yarın şerbetçi otu alim bari ne kadar ki bu otun tl si

kızlar acaip gögüs lere ulaşmam gerek kankamı kafalarsam şu dr la görüşmeye gidelim die ne ii olcak fiyatta uygun olursa deymeyin keyfime en fazla 1 milyara kadar fazlası oldumu olmaz

kızlarrrrrrr nerdesiniz özledim hade bahsedin şu gelişmelerden crnnn cim görüşemiyoruz yavs iyi stres atıyoduk sohbet ederken

ot içe içe ot olcam die korkuyorum yavs kaydirigubbakcemile3bide verdiğim paralarda cabası hıh bide işe yaramazsa iyice ot olcamkaydirigubbakcemile3

ne zamandır denıyosun kı hemen bırakma bencee 3-4 ay fılan yap baktın bısey olmuyo oyle bırakırsın ben 1-2 yıl daha dewam edıcem inş. Allah ın ıznıyle alkisalkisalkis

kuzucum inan midem bulana bulana içiyom : ama iççerkende şöyle bir faydası oldu ne kadar iltihap varsa hepsini akıttım maşallahsırnaşık şey

5 tl ye epey veriyorlar

saol hayatım çok soru soruyorum biliyorum ama ne yapım sorusuzda olmuyo tadı nasıl adaçayı gibi kötümü dahamı beter yoksa 5 tl param var yarında gidip alım otlara feda olsun param sırnaşık şey

bide sen kullanıyomusun bu şerbetçi otunu gelişme varmı ayrıca ne zamandır kullanıyosun:hulya:

ühü yine cvp yok herkes gitti galiba kızlar gelinde anlatın gelişmelerikaydirigubbakcemile

saol hayatım çok soru soruyorum biliyorum ama ne yapım sorusuzda olmuyo tadı nasıl adaçayı gibi kötümü dahamı beter yoksa 5 tl param var yarında gidip alım otlara feda olsun param sırnaşık şey

canım şerbetçi otunu içmiyorum kremim içine koyuyorum. lntromTrack ın karışımı 9 gündür yapıyorum ama tık yok onun sebebi de yanlış kremin kullanıyormuşum:kedi: onun için tekrar yapcam

kızzzzz pisicik ücretsiz muayene edecekmiş prof bu fırsat kaçarmı ben olsam hemen giderdim bence mutlaka git

kızzzzz pisicik ücretsiz muayene edecekmiş prof bu fırsat kaçarmı ben olsam hemen giderdim bence mutlaka git

ya evet bir profla ücretsiz muayene şansı ama vakit yok kahretsin ama bu aydan sonra nasipse gitmeye çalışcam zaten dr bu haftadan sonra kongresi varmış ondan dolayı maille anlatamam gel birebir bakıp konuşmamız gerek demiş.. tabi maili prof diil hemşiresi yazmış altınada imzasını baya ciddi valla ... bal gibi fırsatı kaçırdım ama inş bu ay bitiminden sonra degerlendircem :çok üzgünüm:

canım şerbetçi otunu içmiyorum kremim içine koyuyorum. lntromTrack ın karışımı 9 gündür yapıyorum ama tık yok onun sebebi de yanlış kremin kullanıyormuşum:kedi: onun için tekrar yapcam

bak cnm otu gögse sarmak gögsü büyütmez masaj ve içmek tamam amenna ayda en az 1 cm büyütür ama otu koymak fayda etmez bence seni üzmek istemem ama böyle.. sen yaglarla masaj yap ve çayları iç gerçekten ayda 1 cm faydasını görürsün en azındana.s.

of bide lazer epilasyona başladım hem lazer hem masaj hem çaylar çekilmez hale geldi

walla etkisini görenler var. bu kremli karışımının. yağlarla masaj yapınca da sivilce çıkıyor mersin yağını 1 ay yaptım ama fayda görmedim. çayda içiyom adaçayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…