ilk ay bir yemek kaşığı yoğurda bir tatlı kaşığı küç katıp yedim tadını sevmediğimden günde bir defa yedim normalde iki defa olursa daha fazla etki eder. hergün adaçayı ve rezene çayını karıştırıp içtim. kendi yaptığım yağ karışımıyla günde iki defa masaj yaptım (galiba en etkilisi bu oldu) hala yapmaya devam ediyorum. haftada üç defa falan buz masajı ve duştan çıkarken soğuk su tuttum.aklıma geldikçe küçük göğüs egzersizlerinide unutmadım tabii ayrıca ben duş jeli yerine yosun sabunu kullanıyorum böylece sarkmada olmadı :lepi:
bunlar bana iki beden falan büyüme sağladı şuan çok mutluyum 90 beden olduğunda bırakıcam herşeyi inş a.s
vallahi tebrik ederim crnnn :)) ben de istiyorum ya, 1 hafta kadar önce diğer topicte görüp çörekotu yağına başladım ama aldığım aktar, çilek yağı'nı sorunca dedi ki "yok bende, hatta başka kızlar da gelip sordu ben de firmayı arayıp istedim ama yok böyle bişey dediler, ne için kullanacaksın ona göre başka bir şey önereyim", ben de "amca göğüslerim küçük de onları büyütür diye duydum" diyemedim haliyle :)) "bilmiyorum annem istemişti, sorar öğrenirim" dedim, çörekotu yağını alıp kaçtım :))
yarın küç almaya gidicem aynı yere, çilek yağı yerine ne alabilirim sence?
bi de ben 20 yaşındayım, boyum 164, kilom 47-48, göğüs altı 74, göğüs ucu 78 canım :) daha doğrusu artık 78.5çörekotu yağı sağolsun :)
85 e çıksa yeter bana, ne kadar sürer tahminen, bi fikrin var mı canım?
mersin yağına basla canım..... ve küçe...yasın daha çok küçük .....su intromun serbetci kreminede basla çok çok iyi geleceğine inanıyorum.....kaydirigubbakcemile