Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

tamam göğsü hallederiz senin yöntemlerinle de şu kalçayı napcaz :kedi:

bn 16 yasındayım ve 75b giyiniyorum 85-90 olsun istiyorum masajı nasıl yapıyosun bilgi verebilirmisin _?

alkisalkisalkisbenim 10 gün oldu bu kürü uyguluyorum hakikaten büyüdüler göğüslerim tebrik ederim kullanmaya devam yan etkisi varmı bilen varsa yazsın küçü araştırdım internette yan etkisi yok diyor yağları bilemem

arkadaşlar tamamen bırakalı iki aya yaklaştı hiçbir küçülme olmuyo öylece kaldı artık buraya uğramıyorum da zaten herkesin istediği gönlünce olsun :)

Ayy kızlar nasıl dayanıyorsunuz yahu duştan sonra soğuk suya_? kaydirigubbakcemile3 Ben geçen gün deniyim dedim 2 saniye duramadım valla kaçtım gittim hemen :dance:

ya valla bu yağlar tuhaf kokuyor.
korkuyorum duş almadan evden çıksam sevgilim meyve niyetine .... niyeti bozduracak gibi yoğun kokuyorlar

cereeen ne alemdesin küçülme var mı? bir de hala devam ediyor musun bazı şeylere? uğrarsan cevap verirsen çok sevinirim ya da özel msj atarsan daha da makbule geçer :)

ya ben bu çilek yağını sürdm aşırı kaşınıo şuan!! mafoldumben

artık fazla girmiyorum diyosun bi şans sorayım belki rastlarsın,
aslen çatlaklar için kullanıyormuşsun masaj yağlarını. çatlaklara iyi geldi mi peki? oluşmasını engellemek için mi yoksa oluşan çatlaklar için mi?

eternet nasıl büyüdü neler kullandın bi yazsana bakalım burayada bizde bakalım öğrenelim bakalım neler kullandın

canım şu buz masajını zahmet olmazsa anlatrmısın?bulamadım da hiç bir yerde?nasıl yapıyoruz.ne zaman falan?

ya biyerde okudum buz masaju gerçekten etki ediyomuş gösü uyarıyomuş büyüme sağlıyomuşş....buzlar eriyene kadar yapın yazıyoduda bizde kalıp buz yok kutunun içinde buz var o işe yararmıki

bende nie öle abartılı bişey olmuyo ya kafamçokkarıştı

vallahi tebrik ederim crnnn :)) ben de istiyorum ya, 1 hafta kadar önce diğer topicte görüp çörekotu yağına başladım ama aldığım aktar, çilek yağı'nı sorunca dedi ki "yok bende, hatta başka kızlar da gelip sordu ben de firmayı arayıp istedim ama yok böyle bişey dediler, ne için kullanacaksın ona göre başka bir şey önereyim", ben de "amca göğüslerim küçük de onları büyütür diye duydum" diyemedim haliyle :)) "bilmiyorum annem istemişti, sorar öğrenirim" dedim, çörekotu yağını alıp kaçtım :))
yarın küç almaya gidicem aynı yere, çilek yağı yerine ne alabilirim sence?
bi de ben 20 yaşındayım, boyum 164, kilom 47-48, göğüs altı 74, göğüs ucu 78 canım :) daha doğrusu artık 78.5 çörekotu yağı sağolsun :)
85 e çıksa yeter bana, ne kadar sürer tahminen, bi fikrin var mı canım?

mersin yağına basla canım..... ve küçe...yasın daha çok küçük .....su intromun serbetci kreminede basla çok çok iyi geleceğine inanıyorum.....kaydirigubbakcemile

mersin yağına basla canım..... ve küçe...yasın daha çok küçük .....su intromun serbetci kreminede basla çok çok iyi geleceğine inanıyorum.....kaydirigubbakcemile

çok teşekkür ederim :) inşallah işe yarar, gelişmeleri yazacağım buraya tekrar, cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

Ben bir türlü inanamıyorum bu bitkilerle göğüs büyütme yöntemine. Doktorlar haplarla bitkilerle olamayacağını söylüyorlar. Bitki yağlarını sürüp, masaj yapmanın göğüsteki yağ hacminin artmasına ne gibi etkileri olabilir ki?
Hani yağ yakan bitkileri, kremleri anlıyorum ısıyı falan arttırıyorlar.
Ama göğüs büyütme olayı bana çok imkansız geliyor.
Gerçekten de bu mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…