C
crnnn
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi crnnn
Meme ağrısı ve hasasiyeti muhtemelen en sık görülen meme şikayetidir.İyi huylu meme hastalıkları ,adet öncesi dönemde artan ve adet ile birlikte azalan meme büyümeleri genellikle memede geçici ağrılara ve gerginliğe sebep olmaktadır.
bende geçici gerginlik ve agrılar oluyo ve adet dönemime daha var gerçi çok düzensiz adet oluyorum ama galiba bu çaylar yaglar ve küç bu açıklamaya göre işe yarıyor
evet cnm. pazarda ve nbb gibi yerlerde 80 75 vs olarak aldığmız sütyenler aslında kup olarak b ye denk geliyor.
cnm tabiiiki işe yarayacak ben eminim zaten sen bana güven
iyide güzelim ben size birşey diycem o pazarda satılan sütyenlerde ne kadarda b cup yazsa o kaliteli mağaza sütyenleri gibi kesinlikle değil senin hesabına göre 75C ile 90C nin göğüs kısmı aynı büyüklükte sırtı farklı olması lazım dimi?
ama hayır değil gittiğinde bi eline al bak tam iki katı!!!!!!!!!!!
dagi nin alttan dolgulu 75 b side doluyo artık oh be şimdi doldurmaktan ziyade taşırmam gerek bunları ne kadar çok şey istiyom deme
inş dahada devam ederde yazın giymek isteyipte giyemediğim bikineleri giyerim aminnnnkaydirigubbakcemile3
benim nişanlım balayında çok kıskanacak herhalde kaydirigubbakcemile3
kıskansınlarda dahada kıymete binelim cnmkaydirigubbakcemile3
kızlar nerdesiniz gelişmelerden haber veren yokmu 4. günüm dediğim gibi sertleşme biraz acı ve hafif dolgunluk var şimdi adaçıyımı içiyorum birazdan küçü yicem yatmaya yakın yag masajları
pisicik çok sevindim senin adına. peki yaşın kaç? onu merak ettim.
tabiiki cnm o yüzden hemde kendimiz için mükemmel olmalıyız ben mesela kadınlar çoğu şeyi kendi için yapar sözüne katılıyorum buyrunnnnnnnnn
cnm mutlaka buraya yaz hepbirlikte bilgilenelim