P
pisicik35
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi crnnn
benimkilerde omuzlardan biraz aşşada maşallahımız var valla cnm hızla uzuuyo umudum var 9 aya kadar kalçaları bulcaz inş
bide şey duymuştum dogum kontrol hapının bir tabletiniezip şampuanınıza ekleyin die ama sadece saçları yıkayın vücuda deymemesi gerekmiş diolardı.. benim annemde o hapları çiçeklerini büyütmek için kullanıyodu ve işe yarıyodu ha bide unutmadan içtigimiz maden sodalarıyla haftada en az 3 kez masaj yap inan bakım yönündende büyük faydasını görüceksin
cnm özel msjlarımda sorun oluyo düşüp duruyorum
cnm o nasıl oluyo ki hiç olmadı bana CADIARZU
adaçayının yararı kadar zararı da var canım.internete adaçayı diye girersen arama sonuçlarına bakarsın. o yuzden ben kullanmıyorum basen büyütme riski de olduğu için. ben de 8 kilo falan vermeye çalışıyorum basenlerden . adaçayı östrojenle basen büyümesi de yapıyor. gerek yok kullanmasak da gayet başarılı sonuçlar alınıyor canım.
a b c d olayı da sırtına göre meme boyutunu kıyaslama.. a küçük , b ideal , c büyük , d çok büyük , dd ekstra büyük demek cnm
cok sağol cnm.. yani bnm 80 b ideal miymiş :kedi:
hayırlı olsun canım azmin sonu selamet
crnn canım bu yosun sabunu ve kabak lifini göğsüne mi kullanıyodun bunların büyünmesine etkisi varmı tam anlayamadım