Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

bide şey duymuştum dogum kontrol hapının bir tabletiniezip şampuanınıza ekleyin die ama sadece saçları yıkayın vücuda deymemesi gerekmiş diolardı.. benim annemde o hapları çiçeklerini büyütmek için kullanıyodu ve işe yarıyodu ha bide unutmadan içtigimiz maden sodalarıyla haftada en az 3 kez masaj yap inan bakım yönündende büyük faydasını görüceksin

benimkilerde omuzlardan biraz aşşada maşallahımız var valla cnm hızla uzuuyo umudum var 9 aya kadar kalçaları bulcaz inş

benimki göğsümün altına doğru sence 9 aya uzarmı birde boya var uzasa bile yıpranıyor kestirmden olmuyor ki :S

seninkinde boya varmı cnm benim ki sarı soda falan ne yapar bilemiyorum :sinifsinif:

bende sık atılmış rözfke var ve en az 3 ayda bir yeniliyorum diplerden şimdilik çok şükür bir sorun yok ayrıca dediğim gibi awonun kırık saç onarıcısını al çok faydasını görüceksin ben onu kullanmaya başladıgımdan beri kırık falan aldırma geregi duymuyorum tatlım ayrıca saçlar ipek gibi oluyo röfleli olmasına ragmen

cnm özel msjlarımda sorun oluyo düşüp duruyorum

nerden nereye geldik bu konu burada yersiz oldu cnm özelden mesajlaşalım
kızlar sorusu olan veya birşeyler paylaşmak isteyenler buraya yazsın ki birbirimize yardımcı olalım

evet cnm konu sapıttı ama ne yapalım başka çözüm yolumuz yokki burda msjlaşmak baya zorlu ama bir o kadarda zevkli

yaaaaa ama gerçekten şu saçları bi belime indirsem süper olacak gerçi saçıma şimdiye kadar hiçbirşey yapmadım uzaması için ama

cok sağol cnm.. yani bnm 80 b ideal miymiş :kedi:

crnn canım bu yosun sabunu ve kabak lifini göğsüne mi kullanıyodun bunların büyünmesine etkisi varmı tam anlayamadım

kızlar bugün 4. günüm biraz dolgunlaşma biraz sertleşme ve yine acı var yavaş yavaş sonuç alıyorum gibi ama yinede tam emin diilim

cok sağol cnm.. yani bnm 80 b ideal miymiş :kedi:

evet cnm. pazarda ve nbb gibi yerlerde 80 75 vs olarak aldığmız sütyenler aslında kup olarak b ye denk geliyor.

kızlar nerdesiniz gelişmelerden haber veren yokmu 4. günüm dediğim gibi sertleşme biraz acı ve hafif dolgunluk var şimdi adaçıyımı içiyorum birazdan küçü yicem yatmaya yakın yag masajları

hayırlı olsun canım azmin sonu selamet

Meme ağrısı ve hasasiyeti muhtemelen en sık görülen meme şikayetidir.ıyi huylu meme hastalıkları ,adet öncesi dönemde artan ve adet ile birlikte azalan meme büyümeleri genellikle memede geçici ağrılara ve gerginliğe sebep olmaktadır.

bende geçici gerginlik ve agrılar oluyo ve adet dönemime daha var gerçi çok düzensiz adet oluyorum ama galiba bu çaylar yaglar ve küç bu açıklamaya göre işe yarıyor

crnn canım bu yosun sabunu ve kabak lifini göğsüne mi kullanıyodun bunların büyünmesine etkisi varmı tam anlayamadım

cnm masaj yapıyoruz ya büyütmek için birde sütyen kullanmıyoruz büyümesini engellememesi için bu sürede yosun sabunu ve kabak lifi sarkmasını ve çatlaklar oluşmasını engelliyo ayrıca şeklini oluşturuyo daha dik yuvarlak ve dolgun görünüm sağlıyo sarkmışsa ve çatlaklar varsa toparlıyo yani yararı çok bi taşla çoook kuş vuruyorsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…