Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

bi tanem bu kremlerin içeriği doğal ostrojen olunca sanırım göğüs dokusundaki süt kanallarını şişiriyor.
bende dahil büyütenleri duyuyorsun kimse birilerini kandırmak için buralara zaman harcamaz istikrarlı üyeleri takip et tarihleri karsılastır ve kendine en uygun olan bi küre basla bak ben 32 yasındayım ben bile sonuç aldım ...Allah ölüm dısında her derde deva yarattığını söylüyor.....bunlarda bu devalar canım.......:teselli:

Doktorlar kremlerle göğüs büyütmenin imkansız olduğunu, büyütüldüğü takdirde de meme kanseri ve kistlere yol açabileceğini, bu yöntemlerin kesinlikle denenmemesi gerektiğini söylüyorlar. Çok tereddütlüyüm onun için. Biraz daha araştırmakta yarar var. Olmadı silikon. Daha pahalı ama güvenilir ve kalıcı...

bende uyguluyorum 2 3 haftadır mersin yagıyla çörek otu yagı masaj dolgunluk yapıyo ama ne derece saglıklı bende tereddütteyim.. bende yazmıştım meme kanseri yapmas mı falan diye ama kimse bişey yazmadı .. inş yapmıyodur ameliyat istemiyorm dogal yöntemlerle olsun istiyorum o yüzden bu bölüme baktım zaten etkisi oluyo ama zararı olmuyodur inş

yaaa bi tanem bu dr ların silikonla bi şekilde ilişkileri olduğunudüşünüyorum yani bu drlar estetik cerrahlardan çıkıyo genelde nede olsa ekmeklerine ketm vuruluyo...ama tabii isim ve ünvanla bi bilgi eline gecerse paylas bi tanem çook önemli bizim için ama somut olusuda önemli herkes hersey diyo ...diyolar kişileştirilince önem ve değer kazanır....
haberlerini bekliyorum

bu küç denilen şey siyah üzüm çekirdeğiyse kuru üzüm yesek aynı etki olmaz mı ki? tadı kötü anladığım kadarıyla küçün.

bir de arkadaşlar bebek olunca göğüsler büyüyor emzirme sürecinden sonra yine küçülüyormu yoksa kalıyormu büyüklük hiç?

Ben büyük kaldığını hiç duymadım. Çoğu kişi doğumdan sonra küçülmesinden ve eski dolgunluğunu kaybetmesinden şikayetçi burada, ama büyük kalanlar da vardır tabii. Bünyeye bağlı.

bunları söyleyenler genelde estetik cerrahlar,tabii ki oyle diyecekler. zten bu doğal yöntemlerle elde ettiğimiz büyüme öyle 2 beden falan değil. 3-4-5-6 cm. bünyeden bünyeye değişiyor. ben kadın hastalıkları ve doğum uzmanına sordum, hiç bişe olmaz bunlar doğal şeyler yap dedi. polikistik over hastalığı olan bir arkadaşımıza bile doktoru izin vermiş probust jel denen ürünü sürmesine. böyle ufak tefek şeylerden korkmaya gerek yok bence, bence tabii. protez çözüm ama boyle bişe için bıcak altına yatmak, bilemiyorum... doğal da olmuyo. uzun zaman once yaptıran birisi bu sitede kimse ellemedikçe anlamıyor dedi.demek ki ellenince anlaşılıyor. bir sürü insan da evlilik hayatını düşünerek yaptırmak istiyor, bu durumda ne kadar mantıklı o da ayrı...

benim de aklımdan geçmedi değil ameliyat ama meme kanseri oluştugu zaman bunun tespitini de zorlaştırıyormuş,bi de hamilelikte de büyüyeceği için çocuk doğurmadan protez taktırmak mantıklı mı bilmiyorum. burası yeri deildi ama arkadaşların baya kafası karışmış yazayım dedim.

umarım büyür memişlerimizzemuszemus

Göğüs büyütme işizor olsa gerek :))) ben karar verdim bi bant varmış güğüs büyütme bantı onu araştırıcam ve denicem kalıcıymış etkisi acaba burda kullanan varmıdır?

can can göğüs bandı için topik var bu sayfada detaylı bilgiler var ama çok sonuç alan yok galiba ben şerbetçi otu kullanmaya karar verdimbayanssulusmile

Ya ben bugün çilek yağıyla masaj yapıyım dedim ama özel bir teknik var mı? Ben yoğurdum öyle kafama göre... Kaç dakika yapmamız gerekiyor?

adaçayını sadece içiyormuyuz. masaj için de kullanan var mı? ayrıca günde ne kadar içmek gerekiyor iki bardak yetermi ki

herkese merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım 2 tane doğum yaptım kızım 7,5 oğlumda 1,5 yaşında bekarken çok güzel büyük ve dik göğüslerim vardı. kızımı emzirdikten sonra (8 ay) göğüslerimde birazcık deformasyon oldu. Ama gayet iyilerdi oğlumu emzirdikten sonra södüler çap olarak büyük ama söndüler ve çok kötü görüntü o yüzden çok canım sıkılıyo 1 aydır falan nette araştırıyorum. ya şu bantlar nasıl acaba bana mantıklı geliyo ama bi yardım. ayrıca bu arada 67 kilodan 57 kiloya da düştüm bir tekl göğüsleri düzeltmeye kaldı iş :))) ozaman kendimi daha iyi hissedicem... yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum

mesin yağı al...

masajla düzenli kullan bak nasıl etki görüceksin..şaşırıp kalıcaksın..

kızlar karabaş otu fayda ediyo diye duydum daha öncede yazdım aldım denicem diye ama deneyemedim karabaş otu içipte faydasını gören yada duyan oldumu ?

kızlar nası oldu bilmiyorum ama benimkiler gerçekten büyüdüler!
biraz spor yapıp bırakmıştım o bölgemde benimkisi taktik oldu biraz hani spor yapıp bırakınca yağ bağlar ya o hesap
ayrıca ayrık gibi duruyorlardı ondan da kurtuldum böylece tam ideal kıvamdalar şuan
tabi biraz kilo da aldım onun da azıcık etkisi var ama sadece kilo ile ilgili olmadığına eminim
bide kafanıza takmayıp büyüyecek diye pozitif düşünün çok garip ama oluyor! :) moral veriyim diye girdim öpücükler hepinize!

buz masajı nasıl oluyor kızlar yazabilir misiniz ? okudum ama hepsini okuyamadım tabi ki.. bide yağları karışım olarak mı ayrı ayrı mı sürmeliyiz.. en etkili yol nedir ?.. benim göğüs çevrem 81cm göğüs altı da 69cm.

Touch me göğüs sıkılaştırıcı salyangoz özlü krem sabun hediyeli aldım 80 gram kullanıyorum toparlama özelliği kazndı fakat en az 2 aylık süre geçmesi gerkiyormuş arkadşlar
benim bugun 28 gün baya etkili sarkmalar için özwellikle tavsiye ederim hemde çok uygun fiyata aldım gülünç bir rakama 25 tl ye sabunu ile birlikte barkodlu bandrollü ama teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…