çok teşekkür ederim :) inşallah işe yarar, gelişmeleri yazacağım buraya tekrar, cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
estağfurullah kardesim seve seve.......
ve her zaman......
Ben bir türlü inanamıyorum bu bitkilerle göğüs büyütme yöntemine. Doktorlar haplarla bitkilerle olamayacağını söylüyorlar. Bitki yağlarını sürüp, masaj yapmanın göğüsteki yağ hacminin artmasına ne gibi etkileri olabilir ki?
Hani yağ yakan bitkileri, kremleri anlıyorum ısıyı falan arttırıyorlar.
Ama göğüs büyütme olayı bana çok imkansız geliyor.
Gerçekten de bu mümkün mü?
Ben bir türlü inanamıyorum bu bitkilerle göğüs büyütme yöntemine. Doktorlar haplarla bitkilerle olamayacağını söylüyorlar. Bitki yağlarını sürüp, masaj yapmanın göğüsteki yağ hacminin artmasına ne gibi etkileri olabilir ki?
Hani yağ yakan bitkileri, kremleri anlıyorum ısıyı falan arttırıyorlar.
Ama göğüs büyütme olayı bana çok imkansız geliyor.
Gerçekten de bu mümkün mü?
Doktorlar kremlerle göğüs büyütmenin imkansız olduğunu, büyütüldüğü takdirde de meme kanseri ve kistlere yol açabileceğini, bu yöntemlerin kesinlikle denenmemesi gerektiğini söylüyorlar. Çok tereddütlüyüm onun için. Biraz daha araştırmakta yarar var. Olmadı silikon. Daha pahalı ama güvenilir ve kalıcı...
Doktorlar kremlerle göğüs büyütmenin imkansız olduğunu, büyütüldüğü takdirde de meme kanseri ve kistlere yol açabileceğini, bu yöntemlerin kesinlikle denenmemesi gerektiğini söylüyorlar. Çok tereddütlüyüm onun için. Biraz daha araştırmakta yarar var. Olmadı silikon. Daha pahalı ama güvenilir ve kalıcı...
vallahi tebrik ederim crnnn :)) ben de istiyorum ya, 1 hafta kadar önce diğer topicte görüp çörekotu yağına başladım ama aldığım aktar, çilek yağı'nı sorunca dedi ki "yok bende, hatta başka kızlar da gelip sordu ben de firmayı arayıp istedim ama yok böyle bişey dediler, ne için kullanacaksın ona göre başka bir şey önereyim", ben de "amca göğüslerim küçük de onları büyütür diye duydum" diyemedim haliyle :)) "bilmiyorum annem istemişti, sorar öğrenirim" dedim, çörekotu yağını alıp kaçtım :))
yarın küç almaya gidicem aynı yere, çilek yağı yerine ne alabilirim sence?
bi de ben 20 yaşındayım, boyum 164, kilom 47-48, göğüs altı 74, göğüs ucu 78 canım :) daha doğrusu artık 78.5çörekotu yağı sağolsun :)
85 e çıksa yeter bana, ne kadar sürer tahminen, bi fikrin var mı canım?