Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

konuyu açan arkadaş, bugn bu serüvene bende katılmayı düşünüyorum.eğer biraz da olsa gelişme görürsem seni bulup alnından ellernden öpücem

Yaa inanamıyorum nasıl etkilendim ! Crnnn tam 10 cm büyütmüş ve artık hiç foruma uğramadığını söylemiş ihtiyacı kalmadı çünkü artık çok güzel crnnn çok sevindim senin adına sen girip bu yazıyı göremiceksin ama çok sevindim ve umutlandım bu topikte ne kadar çok kişi büyütmüş göğüslerini inşallah biz büyütemeyenlerde büyütürüz :'(

Arkadaşlar bu 2009da yazanlar şimdi nerdeler. Durum ne bi öğrenseydik iyi olurdu çilek yağını bıraktığında sönüyo diyen olmuş meraklardayım

mrb ben 50 kılo 17 yasındaım ama goguslerım normalınden cok kucuk bna ne onerıyorsunuz ? ludfen yardımcı olabılrmısınız ?

hanımlar ben 21 yaşındayım bu yaşıma kadar evlenınce büyür dediler hep , deseydiler ya okşayınca büyür ben kendım bütün çabalarımla büyütürüm o zaman ama şu bitkisel yaglar ve ya çayların herhangi bi yan etkisi olur mu acaba hormanlar üzerinde falan ??

Nasıl bir masaj uyguluyorsunuz ve daha sonra yağı nasıl temizliyorsunuz?

kayısı çilek susam badem kakao yağlarını her seferinde damla damla mı karıştırıp yaptınız yoksa hepsini bir şişede birleştirip kullansak da olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…