C
crnnn
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi crnnn
walla etkisini görenler var. bu kremli karışımının. yağlarla masaj yapınca da sivilce çıkıyormersin yağını 1 ay yaptım ama fayda görmedim. çayda içiyom adaçayı
crnnn bu konuda öyle seni takip ediorum canım :kedi:
sessiz sedasız söylediklerini yptım evet hafiften bi gelişme var ama zaman alıoo coook
canlarım düğünler vardı kuzenlerin yazamadım kardeşim sürekli kontrole gidiyor sorunları var onunla bende gidiyorum bütün değerlerim falan normal Allah korusun kanser falan demeyin hiçbirşeyim yok sadece taş gibi göğüslerim var artık kaydirigubbakcemile3
cnm bu isterken aktarlarda atıyorum 200gr küç diyemi istiyoruz yoksa kara üzüm çekirdegi mi dicez...bnm gögüslerimde çok küçük ve erkek arkadaşıma karşı güzel görünmek daha öncesi kendi psikolojimi düzeltmek istiyorum baya kendime sorun yaptım çünkü.cevaını bekliyorum şimdiden teşk ederimyerimsenibençok pahalı bişey değil cnm ya markalı ürün alırsan 200gramı falan 10 lira açık alırsan daha uygun oluyo 200gramı 4lira gibi bişe oluyo cnm kolay gelsin...
cnm bu isterken aktarlarda atıyorum 200gr küç diyemi istiyoruz yoksa kara üzüm çekirdegi mi dicez...bnm gögüslerimde çok küçük ve erkek arkadaşıma karşı güzel görünmek daha öncesi kendi psikolojimi düzeltmek istiyorum baya kendime sorun yaptım çünkü.cevaını bekliyorum şimdiden teşk ederimyerimseniben
yüzmilyon kere yazmışsındır heralde ama bulamadım crnnn((
hangi yağları karıştırarak kullandığını yazabilirsen çok sevinirim.
resimler le gelişim olsa demi birde kilo takibi gibi. herkes farkı görür