Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

walla etkisini görenler var. bu kremli karışımının. yağlarla masaj yapınca da sivilce çıkıyor mersin yağını 1 ay yaptım ama fayda görmedim. çayda içiyom adaçayı

cnm bizde sivilce falan yok şükür bence o senin cilt yapınla alakalı ve biz ayrıca mersin yağıda kullanmıyoruz yani etkisi varda demedik çünkü o yağı bilmiyoruz bizim kullandıklarımız işe yarıyor ayrıca sedece yağ ile masaj yapıpta bırakmıyoruz da

crnnn bu konuda öyle seni takip ediorum canım :kedi:
sessiz sedasız söylediklerini yptım evet hafiften bi gelişme var ama zaman alıoo coook

bu arada ben çok azaltmıştım yaptıklarımı ama iki gündür biraz ağrı var gibi sanki biraz daha dolgunlaştı

sadece sanamı yarıyo yavs opuyorumnanaktanolsun bacikom 1 kişi bir kişidir ALLAH DAHADA ARRTTIRSINNNNNNNNNNN :d:d BıZDE BıR UMUT ARKANDAN GELıYOZ CANIM hedefimiz: crnnnnnnnnnnnn nin büyütme macerası alalalalalalalalalalakaydirigubbakcemile3

crnncim aman kontrole git fazla östrojen kanser nedeni

durun aklıma gelmişken biraz masaj yapım boş durmak ii diil

meğer herkeste aynı dert varmış o kadar çok şey söyledinz ki acaba hangisini denesem dedm :S
aranızda nıtro canada kullanan var mı. ben kullandm çok şe yarıyo ama başlarda yalnız kullanmışm erkek arkadaşım almıştı ona da yanlış anlatmışlar. günde 2 kez kullanılıyo. sabah ve akşam yatmadan önce. büyümeyi engellememek için genelde sütyenin arkasını açık bırakıyorm.

crnn sana sormak istediğim en başta gogus ölçün kaçtı kaç cm lık buyume oldu

ya şaka maka baya dolgunluk hisseder oldum ama yan etkilerdende korkar oldum her agızdan bir laf çıkıyo ... ama dolgunlaşmasıda zaman alıyo tabi birazda acı çekince neyse büyüsünde bunları çekmeye değer:):)

canlarım düğünler vardı kuzenlerin yazamadım kardeşim sürekli kontrole gidiyor sorunları var onunla bende gidiyorum bütün değerlerim falan normal Allah korusun kanser falan demeyin hiçbirşeyim yok sadece taş gibi göğüslerim var artık kaydirigubbakcemile3

crnnn cnm sana özellikle sormak istedigim diğer bolumlerde de okudumda senın cewabını göremedim en başta ölçülerin ne kadardı??? benım alttan 74 üst 84 yasımda 24 acaba bı sonuc alabılır mıyım dıye merak edıorum sendekı gelısmeler gayet ıı olunca umarım hepımısınkı de ole olur dıorum tum kader arkadaslarıma :))

çok pahalı bişey değil cnm ya markalı ürün alırsan 200gramı falan 10 lira açık alırsan daha uygun oluyo 200gramı 4lira gibi bişe oluyo cnm kolay gelsin...
cnm bu isterken aktarlarda atıyorum 200gr küç diyemi istiyoruz yoksa kara üzüm çekirdegi mi dicez...bnm gögüslerimde çok küçük ve erkek arkadaşıma karşı güzel görünmek daha öncesi kendi psikolojimi düzeltmek istiyorum baya kendime sorun yaptım çünkü.cevaını bekliyorum şimdiden teşk ederimyerimseniben

cnm öğütülmüş kara üzüm çekirdeği diye isteyeceksin o zana verir kutuda satılanlardan al bence açık alma

cnm daha öncede başka yerde cevap vermiştim bi kaç kere rastlamadın galiba sanırım yaklaşık 75-86 iken 75-96 şuan ama artık sabitledim büyütmüyorum daha

kızlar adet döneminizdede yapmaya devam ettiniz mibunları yoksa bıraktınız mı

crnnn sana yine yazıorum cnm yerimseniben
senin bu yazdıklarını sinsice okuyup düzensiz bi şekilde yapmama ragmen
gecenlerde agrıdan endişelendim oysaki beklenen sey o olmasına ragmen :roflol:
senin yag karısımını yapamadım sadece cilek yagı ve göğüs büyütücü yag ile masaj yaptım
(yanlız yag cok fena kokuor sabah banyo yapmak lazım)
güsel begendim tsk ederm alkisalkisalkis

yüzmilyon kere yazmışsındır heralde ama bulamadım crnnn((
hangi yağları karıştırarak kullandığını yazabilirsen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…