Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

Meme ağrısı ve hasasiyeti muhtemelen en sık görülen meme şikayetidir.İyi huylu meme hastalıkları ,adet öncesi dönemde artan ve adet ile birlikte azalan meme büyümeleri genellikle memede geçici ağrılara ve gerginliğe sebep olmaktadır.

bende geçici gerginlik ve agrılar oluyo ve adet dönemime daha var gerçi çok düzensiz adet oluyorum ama galiba bu çaylar yaglar ve küç bu açıklamaya göre işe yarıyor:eek:

cnm tabiiiki işe yarayacak ben eminim zaten sen bana güven :KK66:

evet cnm. pazarda ve nbb gibi yerlerde 80 75 vs olarak aldığmız sütyenler aslında kup olarak b ye denk geliyor.

iyide güzelim ben size birşey diycem o pazarda satılan sütyenlerde ne kadarda b cup yazsa o kaliteli mağaza sütyenleri gibi kesinlikle değil senin hesabına göre 75C ile 90C nin göğüs kısmı aynı büyüklükte sırtı farklı olması lazım dimi?
ama hayır değil gittiğinde bi eline al bak tam iki katı!!!!!!!!!!!

cnm tabiiiki işe yarayacak ben eminim zaten sen bana güven :KK66:

crnn hg cnm sana ne kadar dua etsem azdır şimdi önceden hevesle aldıgım alttan dolgulu südyenlerimi takamıyordum boş kalıyo die şimdi bi denim dedim ve ciddi anlamda ufakta olsa dolduruyorum bu harika bir şey inan çocuklar gibi sevindim allah senden razı olsun cnm ya:teytey::nazar:a.s.:Saruboceq:

4 günde bu kadar fark harika ya offfffff

iyide güzelim ben size birşey diycem o pazarda satılan sütyenlerde ne kadarda b cup yazsa o kaliteli mağaza sütyenleri gibi kesinlikle değil senin hesabına göre 75C ile 90C nin göğüs kısmı aynı büyüklükte sırtı farklı olması lazım dimi?
ama hayır değil gittiğinde bi eline al bak tam iki katı!!!!!!!!!!!

yok cnm 75 c 90 c den çok çok küçük.. hesaplayalım bak..

atıyorum 75 beden sütyen giyen birinin sırtı sırt 70 cm falan olsun.meme farkı da 15 cm olsun..85 etti meme ucu çevresi

diyelim 90 beden giyenin sırtı 87 olsun..göğüs farkı onunda 15 cm diyelim. demekki göğüs çevresi 102

yani kup lar sırt bedeni arttıkça kup ismi aynı dahi olsa artıyor

inş dahada devam ederde yazın giymek isteyipte giyemediğim bikineleri giyerim aminnnnkaydirigubbakcemile3

dagi nin alttan dolgulu 75 b side doluyo artık oh be şimdi doldurmaktan ziyade taşırmam gerek bunları ne kadar çok şey istiyom deme:eek:

dagi nin alttan dolgulu 75 b side doluyo artık oh be şimdi doldurmaktan ziyade taşırmam gerek bunları ne kadar çok şey istiyom deme:eek:

cnm ben alttan dolgulu kullanmıyorum benimkiler normal 80 Cden taşıyor seninde inş olacak hırsla devam et :KK66:

kıskansınlarda dahada kıymete binelim cnmkaydirigubbakcemile3

tabiiki cnm o yüzden hemde kendimiz için mükemmel olmalıyız ben mesela kadınlar çoğu şeyi kendi için yapar sözüne katılıyorum buyrunnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar nerdesiniz gelişmelerden haber veren yokmu 4. günüm dediğim gibi sertleşme biraz acı ve hafif dolgunluk var şimdi adaçıyımı içiyorum birazdan küçü yicem yatmaya yakın yag masajları

pisicik çok sevindim senin adına. peki yaşın kaç? onu merak ettim.

tabiiki cnm o yüzden hemde kendimiz için mükemmel olmalıyız ben mesela kadınlar çoğu şeyi kendi için yapar sözüne katılıyorum buyrunnnnnnnnn

evet cnm çaktırma nişanlı bahane herşey kendim için:KK70::KK70::kedi::nazar:alkisalkisalkis

ayrıca bugün izmirde bir profosör dr a gögüslere yağ eklettirme hakkında bir kaç soru hazırlayıp mail attım cvp gelir gelmez burda paylaşıcam merakla bekliyorum :ecrin_bebek:

cnm mutlaka buraya yaz hepbirlikte bilgilenelim :KK66:

Slm kızlar.benımkıler 2 haftada 1.5 cm bÜyÜyor. Şuana kadar toplam bÜyÜme 4.5 cm
bı Öncekı ay serbetÇıotu ısırgan karısımı cay ıÇtım ve yaĞlarla masaj. Bu ayda adaÇayı ve rezene karısımı Çayla yaĞ masajına devammm. BÜyÜme ıstıkrarlı devam edıyor. 87 cm oldu. 100 ıstıyorum ınsallah bakalım. Yazarım sıze.

100 mu:S 90 ideal bnce ama sn bılısın canım buz masajı da yap bn napıyorum bılıyon mu adacayından we nar cayından kalanı bıde serbetcı otunun suyunu buzluga atıyorum donduruyorum oyle suruyorumm faideli yanıı yap ıstersenn

kızlar cvp geldi ücretsiz muayeneye bekliyo dr bey bu hafta gelin yoksa bir süre yokum şehir dışında kongrem var dio gidebilirsem haber veririm inş zamanım olur gitmeye:uhm::Saruboceq:

X