P
pisicik35
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi crnnn
bence hiç inanma cnm para tuzağı daha evlenmene çok var kesin büytürsün yeterki aksatmadan yap
bu arada nişanlın seve seve eller bence nede olsa erkek ahhh şu erkekler ahhhhhh :roflol:
ya bide o değilde az önce bişey okudum göğüslerini bantlayanlar varmış dik ve dolgun dursun diye nasıl olabilir acaba bi fikriniz var mı denicem deşakkıdı
yağla masaj yaptıktan sonra cildin hava almasını sağla cnm.sütye takma
crn sorma cnm kendisi ayı gibi oldugu için ellerinde maşallahı var dogal olarak tek eline anca 2 gögsüm sıgar oda sagdan soldan toparlayabilirse ays koptum ya kaydirigubbakcemile3
tamam peki ne kadar açıkta kalsın hava alsınn.. onllar büyüycek die ben havamı alcam gerçi ama :))
pisicik cnm bende uzatmak istiyorum yaa saçımı belime hatta kalçama kadar falan ama nasıl olacak bilmiyorum ki :uhm:
bende bilmiyorm crnnn:bbo:
alttan mı birleştirip bantlıyolar acaba hani dekolta bölgesii sağlam dursun diye:bbo:
ay bilemedimakannehir
pisicik cnm bende uzatmak istiyorum yaa saçımı belime hatta kalçama kadar falan ama nasıl olacak bilmiyorum ki :uhm:
benm kalçama kadar canım =D boyasız ve bakımlıysa güzel oluyo.ama yıpranmşsa ıııh
kızlar ben 1 ay denicem oldu oldu olmadı nişanlıma açıcam meişleri şimdiden lışsın südyenli ve dolgun gördüğünden dolayı bir anda şoka ugrasın hayalleri suya düşsün sonra yaşasın kötülük her ay 1 milyar alim 3 ayın sonunda gidip silikon taktirim ay kafayı yedim memeleri büyütcem die sıyırdım valla:bbo:
cnm valla saç uzatma topişine girdim saç şampuanına sarımsak rendeleyin birde turpu kaynatıp suyunu sürün demişler ve denemişler ayda en az 3 cm kadar uzamalar olmuş şimdi saçımda turp var birazdanda sarımsaklıcam bakalım kobaya döndüm anasini satim battı balık yan gidersırnaşık şey
cnm yaaa sarımsak kokusu kalır mı acaba nişanlıma rezil olmayım iğrenç yani ııııyyyyyyyykbirde turp ne renk olandan?
evet ama 9 aya mümkün değil benimki kaısa yaaa