Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

ya cok zor geliyo bana bende burda yazılan birseyleri denedim sanki kuculdu gibime geldi hiç kalmaz diye korkuyom ya

öfff öff:sinifsinif:
insanın göğsünün küçük olması bi kusur mu acepfisfisfis
birde küçültmeye çalışanlar yok mu
kıskanıyorum kiii:dilcikar:

kızlar şimdi büyütcez die ugraşıyoz ya hani olurda evlendiğimizde bi büyüyomuş şöle 100 falan oluomuş sonra küçültcez die tekrar burda buluşuomuşuz ne gülerim ama sırnaşık şey

evlenince sömürülmekten yada mıncıklanmaktan pörsüme oluyo memede diye biliyorum

evet yeşil çay inceltiyor özellikle göbek ve kalçaları
büyütmek istiyorsanda adaçayı şart :)

yok yok elletirsen büyüyokaydirigubbakcemile3 al sana doğal yol şekerimsırnaşık şey
hem ozaman pes etmekte olmaz büyütene kdr devam hihiihih:kedi:
heeee yaa ay dünyada küçültmem ben onları masa yerine kullanırım önümde faydası olur yani zararı olmaz korkmayın kızlar kaydirigubbakcemile3

crnnn tatlım hg kaydirigubbakcemile5

kızlar bu arada memelere yag enjekte olayını araştırdım ... ve dr lar tamamen zararlı oldugunu ve her yaptıran 10 kişiden 1 nin meme kanseri oldugunu belirtmişler .. şu an silikon harici hiç bir cerrahi müdahale formülü yokmuş tüh :gitme:

tabiikide elletirsen büyür doğal yollardan masaj etkisi tabi demek istediğimde bu işte yağlarla yapılan masaja eşit aslında aynı şey gibi :jeyyar:

crnnn şöle bi mesaj yazmıştım bi okur musun :))) arkadaşlar şimdi şöle yapsak olur mu :) gün içinde nar çayı ada çayı rezene çayı falan içsek hergün...ayrıca sabah akşam küç yesek yemek güç olcak herhalde :)) sonrada duştan sonra çilek yağıyla masaj yapsak haftada iki üç kere falan...bu program iyi sanırım demii....bu arada ben krem almıştım daha önceden onuda kullanıyorum longda kremi o da var işin içinde...başlamıştım 2 hafta falan oldu bırakmak istemiom şimdi gerçi hiç bişi yok bi his yok daha ama olsun umut dünyası :)))

dogal yolla nişanlıma elletsem ellermi acaba hahahaha südyenliyken kurdugu hayaller südyen çıktıgında suya düşer ays hiç gülcegim yoktu ay gögüslerim yüzünden evlenesim gelmiyo ki kaydirigubbakcemile3 ya bide gögüs bantları varmış bele takılıyomuş ve 2 ayda 2 bedeb diolar ay kesin olcagını bilsem borçç harç almazmıyım hemen ..kaydirigubbakcemile3

cnm güzel program dene bakalım bence yararı olur ama ben kremin işe yarayacağına inanmıyorum fakat medemki almışsın ziyan olmasın kullan inş işe yarar şakkıdı
birde çilek yağını hergün sür 10 dakikanı alır :smiley-cool:

''südyenliyken kurdugu hayaller südyen çıktıgında suya düşer'' sırnaşık şey
yıkıldımsırnaşık şey
aynen yaffkafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

bence hiç inanma cnm para tuzağı daha evlenmene çok var kesin büytürsün yeterki aksatmadan yap
bu arada nişanlın seve seve eller bence nede olsa erkek ahhh şu erkekler ahhhhhh :roflol:

temem inşallahh işe yarar yaa... hepimiz sonuçta çaba sarfediozz allah inşallahh acır bizede az az verir tutam tutam :)))

ya daha lzare başlıcam bu hafta üstüne gögüs büyütme üstüne saç uzatma 9 aya hangini sıgdırcam aglanacak halime gülüyorum

ya bide o değilde az önce bişey okudum göğüslerini bantlayanlar varmış dik ve dolgun dursun diye nasıl olabilir acaba bi fikriniz var mı denicem deşakkıdı

temem inşallahh işe yarar yaa... hepimiz sonuçta çaba sarfediozz allah inşallahh acır bizede az az verir tutam tutam :)))

cnm bana verdi sanada verir kesin büyüyüncede küçültmeye çalışma ama yerimseniben

yağla masaj yaptıktan sonra cildin hava almasını sağla cnm.sütyen takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…