Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

bence hiç inanma cnm para tuzağı daha evlenmene çok var kesin büytürsün yeterki aksatmadan yap :KK66:
bu arada nişanlın seve seve eller bence nede olsa erkek ahhh şu erkekler ahhhhhh :roflol:

crn sorma cnm kendisi ayı gibi oldugu için ellerinde maşallahı var dogal olarak tek eline anca 2 gögsüm sıgar oda sagdan soldan toparlayabilirse ays koptum ya kaydirigubbakcemile3:nazar:

ya bide o değilde az önce bişey okudum göğüslerini bantlayanlar varmış dik ve dolgun dursun diye nasıl olabilir acaba bi fikriniz var mı denicem deşakkıdı

ilk defa duydum o nasıl oluyormuş ki kafamçokkarıştı

tamam peki ne kadar açıkta kalsın hava alsınn.. onllar büyüycek die ben havamı alcam gerçi ama :))

yağla masaj yaptıktan sonra cildin hava almasını sağla cnm.sütye takma

3 gündür südyen tamıyorum arada eve gelen giden olunca takıyorum anca saldım çayıra mevlam kayıra memişlerisırnaşık şey

crn sorma cnm kendisi ayı gibi oldugu için ellerinde maşallahı var dogal olarak tek eline anca 2 gögsüm sıgar oda sagdan soldan toparlayabilirse ays koptum ya kaydirigubbakcemile3:nazar:

aaayyyyyyyyyyy inanmıyorum hiç güleceğim yoktu o zaman sen onun ellerini küçültmeye çalış biraz zayıflasın falan yoksa bu gidişle 90 olsada küçük gelir ona akannehir :roflol:

tamam peki ne kadar açıkta kalsın hava alsınn.. onllar büyüycek die ben havamı alcam gerçi ama :))

üstüne atlet giyip üstüne de evde ne giyyosan onu giyip bekle cnm. tamamen emdiğinde giyersin sütyenini

bende bilmiyorm crnnn:bbo:
alttan mı birleştirip bantlıyolar acaba hani dekolta bölgesii sağlam dursun diye:bbo:
ay bilemedimakannehir

pisicik cnm bende uzatmak istiyorum yaa saçımı belime hatta kalçama kadar falan ama nasıl olacak bilmiyorum ki :uhm:

pisicik cnm bende uzatmak istiyorum yaa saçımı belime hatta kalçama kadar falan ama nasıl olacak bilmiyorum ki :uhm:

benm kalçama kadar canım =D boyasız ve bakımlıysa güzel oluyo.ama yıpranmşsa ıııh

bende bilmiyorm crnnn:bbo:
alttan mı birleştirip bantlıyolar acaba hani dekolta bölgesii sağlam dursun diye:bbo:
ay bilemedimakannehir

belki olabilir geçici çözüm ama bence kalıcı isteriz hepimiz dimi ayrıca bana saçma gelio komik bi yöntem gibi düşünsene Allah korusun yolda bayılıyorsun falan hastaneye götüüyorlar muayene atmek için veya başka birşey için bi bakıyorlarki ta ta tatammmmm bantlıııııııııııııııı :roflol::roflol:

kızlar ben 1 ay denicem oldu oldu olmadı nişanlıma açıcam meişleri şimdiden lışsın südyenli ve dolgun gördüğünden dolayı bir anda şoka ugrasın hayalleri suya düşsün sonra yaşasın kötülük her ay 1 milyar alim 3 ayın sonunda gidip silikon taktirim ay kafayı yedim memeleri büyütcem die sıyırdım valla:bbo::nazar:

cnm valla saç uzatma topişine girdim saç şampuanına sarımsak rendeleyin birde turpu kaynatıp suyunu sürün demişler ve denemişler ayda en az 3 cm kadar uzamalar olmuş şimdi saçımda turp var birazdanda sarımsaklıcam bakalım kobaya döndüm anasini satim battı balık yan gidersırnaşık şey

benm kalçama kadar canım =D boyasız ve bakımlıysa güzel oluyo.ama yıpranmşsa ıııh

tam belime yaklaşmıştıki o kadar kırıldı kötü durmaya başladı ki hemen gittim kestirdim yine kısa şimdi nerden bulaştım boyaya bende bilmiyorum ki şöyle belimde olsa fıstık olcammmm :KK43:

kızlar ben 1 ay denicem oldu oldu olmadı nişanlıma açıcam meişleri şimdiden lışsın südyenli ve dolgun gördüğünden dolayı bir anda şoka ugrasın hayalleri suya düşsün sonra yaşasın kötülük her ay 1 milyar alim 3 ayın sonunda gidip silikon taktirim ay kafayı yedim memeleri büyütcem die sıyırdım valla:bbo::nazar:

cnm bence haberi olsun alışsın zaten evlenene kadarda biraz büyür :KK66:
ayrıca herşeyin fıstık gibi sadece göğüslerde sorun varsa sende dersin sen kendine bak diye sırnaşık şey

cnm valla saç uzatma topişine girdim saç şampuanına sarımsak rendeleyin birde turpu kaynatıp suyunu sürün demişler ve denemişler ayda en az 3 cm kadar uzamalar olmuş şimdi saçımda turp var birazdanda sarımsaklıcam bakalım kobaya döndüm anasini satim battı balık yan gidersırnaşık şey

cnm yaaa sarımsak kokusu kalır mı acaba nişanlıma rezil olmayım iğrenç yani ııııyyyyyyyyk :KK70: birde turp ne renk olandan?

cnm yaaa sarımsak kokusu kalır mı acaba nişanlıma rezil olmayım iğrenç yani ııııyyyyyyyyk :KK70: birde turp ne renk olandan?

turp kırmızı cnm ayrıca önce sarımsaklı şampuanlayıkıyosun sonrada normal sarımsaksız şampuanla bide kurumaya yakın awonun kırık saç onarıcısını sürdünmü iş tamamdır :teytey:

ne yapım hakketen iğrenç ama düğüne kadar kalçalarıma ulaşmasını istiyorum malum o zaman daha havalı olur yavs:eek:

evet ama 9 aya mümkün değil benimki kaısa yaaa :KK43:

X