arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ay bazı doktorlara sınır oluyor cok dengesız oluyorlar hemen basından savmaya calısıyorlar bende gecen kan testı yaptırcam ozelden ya kadın yapmıo erken dıo sankı yapsa bır yerlerı eksılır bana demesın mı bak yapıyorum bır daha yapmam sankı babasının hayrına yapıo dengesız bende yapmayınnnnnnnnnnn dedım

bence erkek bi kadın doğum uzmanına git. benim eşim çok tutucu olduğu halde bu konuda yavardım ve ikna ettim. kadın doktorun kaprisi çekilmiyor. dünyayı ben yarattım havasındalar.

Ben bir Tıp Merkezinde Kadın olan doğum uzmanına gittim. Valla bayıldım kadına. Erkek olsa bu kadar rahat olmazdım sanırım. Hoş 1 kere gittim ama:)) Çok tatlı biriydi valla...

Adetime 5 gün kaldı. Bende ki şikayetler arttı..
Aşırı kasık ağrısı
Devamlı uyuma isteği
Kabızlık
Göğüslerde hassasiyet
Halsizlik

Burayı da okudukça acaba psikolik mi diyorum yaa:(( Sizce bugün test yapsam çıkar mı?

çok moralim bozuk 16. adet olmam gerekiyodu ama kasık ağrılarım dayanamaycağım şekilde olunca doktora gittim vajinal muayene yaptı yara ve iltihap tespit etti ve eğer fazla kilolarımı vermezsem çocuğun olmaz dedi ultrasonda falan baktı rahmim normal gelişiminde ancak kilo vermem gerkiyomuş dengeli bir şekilde moralim çok bozuldu ben hamilelik beklerken çocuğun olmaz cvp+ilk defa vajinal muyene olmak beni mahvetti çok mutsuzum gün boyu ağladım zaten o yüzden eni silin ve bir yılda yazmayın olurmu ne kese ne bebek görmrdim ultrasonda doktorun yanılma payı varmı

üzülme canım ya hayırlısı.hem moralini yüksek tutki ümidin olsun.

hiç üzülme canım benim yumurtalık kistim var bi doktor kısır kalabilirsin dedi diğeri kanser olabilirsin dedi o günler kabus gibi sonra ünlü bir prof bulduk sorunu çok küçük hamile kalabilirsin dedi bizde ilaçları bıraktım şimdi çalışıyoruz

çok tşk ederim canım evet ümitli olmam lazımmmmmmmm sizleri çok seviyorum

çok moralim bozuk 16. adet olmam gerekiyodu ama kasık ağrılarım dayanamaycağım şekilde olunca doktora gittim vajinal muayene yaptı yara ve iltihap tespit etti ve eğer fazla kilolarımı vermezsem çocuğun olmaz dedi ultrasonda falan baktı rahmim normal gelişiminde ancak kilo vermem gerkiyomuş dengeli bir şekilde moralim çok bozuldu ben hamilelik beklerken çocuğun olmaz cvp+ilk defa vajinal muyene olmak beni mahvetti çok mutsuzum gün boyu ağladım zaten o yüzden eni silin ve bir yılda yazmayın olurmu ne kese ne bebek görmrdim ultrasonda doktorun yanılma payı varmı

canım geçmiş olsun aman sakın moralini bozma böyle şeyler moralle çok alakalı kilonu verirsin hiç sorun etme ben 3 yıl önce diyetisyen eşliğinde 70 kilodan 54 e düştüm ve 3 yıldır düzensiz yememe rağmen 60ın üstüne çıkmıyorum yaranında tedavisini yaptırırsın ondan sonrada bebek için çalışmaya devam bende 16sıydı ya dün adet oldum 3 gün erken oldum napalım artık öbür ay denemeye devam artık bu kış nasıl bir yol izlerim bilmiyorum.:teselli:

Kızlar ben gebelik testi yaptım ve ikiinci çizgi silik çıktı. Sanırım hamileyim... Sizce doğrumudur?

kızlar hatırlarsanız evde test yapmıştık bi kaç gündür hep silik ti hatta bu sabah tek çizgi çıktı ama ben artık bu belirsizliğe dayanmadım adet gününm dün du veeeeee hamileyim çok küçük dedi doktor dahaca ulrtasonda görünmez ama hamilesin dedi bunu duymak gerçekte hepinize nasip olur inşallah

kızlar hatırlarsanız evde test yapmıştık bi kaç gündür hep silik ti hatta bu sabah tek çizgi çıktı ama ben artık bu belirsizliğe dayanmadım adet gününm dün du veeeeee hamileyim çok küçük dedi doktor dahaca ulrtasonda görünmez ama hamilesin dedi bunu duymak gerçekte hepinize nasip olur inşallah

amin canım.tebrik ederim senide çok güzel bi haber.allahım hayırlı hamilelik nasip etsin inş.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kızlar ben gebelik testi yaptım ve ikiinci çizgi silik çıktı. Sanırım hamileyim... Sizce doğrumudur?

evet canım ikinci çizki zaten hep silik çıkıyo içini rahatlatmak için kan teti yaptır istersen... tebrikleropuyorumnanaktan

ayyyy ne güseell kaydirigubbakcemile2
topikimizde hamişler var çok şükür hihoyyyt
benim de kocişim bugün geliyor askerden geçen ay izine geldiğinde denemiştik bu ay çalışmalara hız verelim.. :kedi: kisti misti kim takar ağrım geçti durmak yok yola devam :lepi:
dua edin hamiş arkadaşlar bu mübarek ayda bu mübarek günde darısı bizim başımıza olsun..

kıslar ya
benım adetım pazar gunu olması gerekıyodu ama gecen hafta carsamba lekelenme oldu hastalanıyorum sandım ama bugun salı hala hastalanmadım kahve rengı akıntı gıbı bısey vardı bı kac gundur sadece
sızce ne olabılır ?
artık umutlanmak ıstemıyorum
kac kez test yaptım bıdaha heyecanlanıp tek cızgıyı gormek ıstemıyorum mafoldumben

kıslar ya
benım adetım pazar gunu olması gerekıyodu ama gecen hafta carsamba lekelenme oldu hastalanıyorum sandım ama bugun salı hala hastalanmadım kahve rengı akıntı gıbı bısey vardı bı kac gundur sadece
sızce ne olabılır ?
artık umutlanmak ıstemıyorum
kac kez test yaptım bıdaha heyecanlanıp tek cızgıyı gormek ıstemıyorum mafoldumben

canım bu belirtileri söyleyen arakadaşlar yüzde 85-90 hamiş çıkıo.. :) kaydirigubbakcemile2
inş senin de meleğin gelmiştir bu sefer.
:Saruboceq:
bu lekelenmeye kahverengi akıntıya üstüne görme diyolar yada geç döllenmeden olabiliyomuş. bu kadir gecesi yüzü suyu hürmetine rabbim yüzüne güler inş.

slm kızlar bendende kahverengı akıntı geldı 11 eylul adetım ama hala olmadı bugun test yaptım negatıc cıktı of yaaaaaaaaaaaa

slm kızlar bendende kahverengı akıntı geldı 11 eylul adetım ama hala olmadı bugun test yaptım negatıc cıktı of yaaaaaaaaaaaa

belki geç döllenme olmuştur cnm :teselli:
eğer öyleyse şuan evde yaptığın testte çıkmaz bi kan testi yaptır istersen :uhm:
ama çok da umutlanma derim moralini bozmak istemem ama bende de aynen kahverengi akıntı ve lekelenme olmuştu hatta 25 gün adetim gecikti her defasında negatif çıktı testlerim meğer kist varmış :gitme:

sen olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım inş senin bebişin gelmiştir. :Saruboceq:

canım bu belirtileri söyleyen arakadaşlar yüzde 85-90 hamiş çıkıo.. :) kaydirigubbakcemile2
inş senin de meleğin gelmiştir bu sefer.
:Saruboceq:
bu lekelenmeye kahverengi akıntıya üstüne görme diyolar yada geç döllenmeden olabiliyomuş. bu kadir gecesi yüzü suyu hürmetine rabbim yüzüne güler inş.

ayy sağoll bitanem
dun aksam aldım bıtane test
sabah yaptım
çok silik çıktı ikinci çizgi
karar veremedim acaba kan testı yaptrsammı ?
bide hastanelermi yapıyo saglık ocaklarımı

yaa biyandanda ya boşuna heves yapıyosam diyorım :gitme:

ayy sağoll bitanem
dun aksam aldım bıtane test
sabah yaptım
çok silik çıktı ikinci çizgi
karar veremedim acaba kan testı yaptrsammı ?
bide hastanelermi yapıyo saglık ocaklarımı

yaa biyandanda ya boşuna heves yapıyosam diyorım :gitme:

ayyy ayyy ben de heyecanlandım şimdi
2. çizgi silik mi çıktı delikafadulden
cnm büyük ihtimal hamilesin :lepi:
silik de olsa 2. çizgi hamileliktir sadece hormonu az farketmiştir.
bence hemen bi kan testi yaptır. sağlık ocağı yada hastane farketmez.
ama hemen almak istersen hastaneyi tercih et 1-2 saat sürüyor en fazla normalde 15-20 da veriyorlar.
ayyy hadi hayırlsı bizi de haberdar et emi cnm :CüvCüv:

kızlarr benimde adet tarihim 25.adete 9 günüm varr ama aşırı bir şişlik göğüste ve karında sanki şimdi adet olcam gibi,halsizlik hep uyku hali acaba hamile olabilirmiyimm kii sanmıyorum ama bu ay fazla denedikk.yumurtlamadan 5 gün sonra bu belirtiler olur mu?

Kızlar hamileyim dün idrar testinde 2.çizgi silik çıkmıştı. Akşam hemen kan testi yaptırdım ve bugün sonucu öğrendim hamileyim. 205 çıktı değer:)) Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah...
Bu arada adetime 5 gün kala öğrenmiş oldum:))

Back