merseray cım öyle güzel aydınlattınki beni teşekkür ederim bizde sebepsiz inferfiliteyiz maalesef bende bol bol dua edip biraz hastane ortamından uzak kalmak istiyorum insan böyle daha çok kafaya takıp yoruluyor valla dur bakalım belki bu sene olur allah zamamını en iyi bilendir.
kızlar 11 inde adet olmam gerekiyorduuu gelmediii
12 sindede gelmediii tam heveslenmiştimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dün geldi adetimmm :gitme:
neyse bakalım inşallah bu ay tuttururuz :CüvCüv: hayırlısı napalım
canım sağol napalım hayırlısıgeçmiş olsun canım :teselli:
hayırlısı inş. meleğin geleceği zamanı biliyordur biraz naz yapıyordur annesi :ecrin_bebek:
önümüzdeki ay güzel haberlerini almak dileğiyle arkadaşım.. :CüvCüv:
kızlar 11 inde adet olmam gerekiyorduuu gelmediii
12 sindede gelmediii tam heveslenmiştimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dün geldi adetimmm :gitme:
neyse bakalım inşallah bu ay tuttururuz :CüvCüv: hayırlısı napalım
benimde bugün olmam gerekiyo ama öyle belritliler varki dayanamayıp dün test yaptım sabah silik penbe çıktı ikinci çizgi bugün sabah yine yaptım yine silikti az önce gidip başak bi markanınkini aldım onda gyet net çift çıktı ama sanaki adet olcak gibiyim ben hamile olabilecegime inanamıyorum ya çok isitiyorum
slm kızlar herkese sevgiler; benim adetime 10 gün kala aşırı bi bel ağrım başladı hala da ağrıyo adetime 4 gün var.bunun dışında göğüslerde şişkinlik ve ağrı sürekli uyku hali son 2 gündür oturduğum yerde esnemekten ölüyorum halsizim bacaklarım çok yorgun şu anda da kasıklarımda ağrı var.bu ay bekliyorum olabilir ama çok da ümitlenmek istemiyorum adet belirtilerim diyip geçiyorum böyle olup hamile olan var mı???
çok moralim bozuk 16. adet olmam gerekiyodu ama kasık ağrılarım dayanamaycağım şekilde olunca doktora gittim vajinal muayene yaptı yara ve iltihap tespit etti ve eğer fazla kilolarımı vermezsem çocuğun olmaz dedi ultrasonda falan baktı rahmim normal gelişiminde ancak kilo vermem gerkiyomuş dengeli bir şekilde moralim çok bozuldu ben hamilelik beklerken çocuğun olmaz cvp+ilk defa vajinal muyene olmak beni mahvetti çok mutsuzum gün boyu ağladım zaten o yüzden eni silin ve bir yılda yazmayın olurmu ne kese ne bebek görmrdim ultrasonda doktorun yanılma payı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?