• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar yaaa hamilelik testindeee iki dikey çizgi çıkması gerekirken biri dikey diğeride yatay silik çizgi çıktıııı anlamı neee yaniiii bugün reglm geçeli 5.günümmmmmm

cnm bnm bence hamilesin ama o testler bazen bozuk çıkabiliyo ama 2. çizgi var diyosun bence sabah ilk işin tekrar yapmak olsun hadi hayırlısı :)

ya arkadaşlar 10 günlük olan bebek idrarda cıkarmı.idrarda cıkması için kaç günlük olması gerekiyor

canım var ama yatay bide direk çıktı öle 1-2 dk sonra değill silikti ve yataydıı diğer control çizgiside ortada ve dikey kıpkırmızıydıııı off anlamadm sabah yapcam yinee

ya arkadaşlar 10 günlük olan bebek idrarda cıkarmı.idrarda cıkması için kaç günlük olması gerekiyor

kesinidrarda çıkması için adet gününü 10 gün geçmesi lazım bazen de 5 gün gecince çıkıyor bazende 2 gün kişiden kişiye değişiyor 30 gün adet süklusu olana göre 2 günde çıkar bende ilk hamileliğimde 2. gününde çıkmıştı ama bebişimi kucağıma alamadım çünkü 3,5 ayllıkken düşürdüm.

kuzey canım bazı testler bir dikey bir yatay çizgi şeklindedir..testin açıklaması ambalajında vardır bak istersen...
pozitif testlerin örnekleri var sitede bak onlara benziyor mu diye....
inşallah hamilesindir...

canım var ama yatay bide direk çıktı öle 1-2 dk sonra değill silikti ve yataydıı diğer control çizgiside ortada ve dikey kıpkırmızıydıııı off anlamadm sabah yapcam yinee

testi tekrarla. muhtemelen kullandığın test hatalı bi test. belirtilerinden ümitli ol teste güvenme. daha önce belirtilerini yazmıştın hamiş olma ihtimalin yüksek. hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun.

aynen canım. benide çok rahatsız etti görünce. ne saçma.:kızgın:
ya fazil kusura bakma ama birşey söylemem lazım. şu profil resmini (avatar) değiştirsen olmaz mı? ağzında sigara olan bir bebek.... beni çok rahatsız ediyor. :enbuyukkk:

ok değiştiririm siz yeterki isteyin

teşekkürler :))) ama yas ta yakışmadı şimdi. bu ay olmaz, gelecek aya gene umut var. kendini olumsuza bu kadar alıştırısan hep olumsuz olur. pozitif düşün, neşelen biraz. şöyle güzel bir avatar bul kendine ve bu ay herşey çok güzel olacak de... lütfen kaydirigubbakcemile5

kist tedavisinden sonra bu ay yine başladım çalışmalara:kedi:
regl tarihim 14 ekim bakalım bu sefer gelicek mi meleğim:CüvCüv:

Arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık üç ay önce düşük yaşadım 5 haftalıkken, düşük kanamam bir hafta sürdü ve düşüğün gerçekleştiği günden 28 gün sonra adet gördüm, iki ay boyunca düzenli günlerimde adet gördüm, fakat bu ay bebek düşünüyoruz ve iki en geç 3 günde bir korunmadık eşimle. şuan hastalanmama 4 gün var, ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu ne göğüs ne bel ağrısı ne de kasık ağrısı. yerleşme kanamasını adet günüm 5 gün geçtikten sonra yaşamıştım. o bile ağrısız olmuştu ama sonuç olarak o bebeğim düşmüştü. Şuan bir kaç gündür göğüs ağrım var ve 4 gün önce durduk yere başım döndü oturmasam bayılcaktım sanki öyle bir his. göğüslerimde bazen aşırı kaşınma oluyo tatlı bir kaşıntı. Kasıklarımda ağrıdan ziyade bir şişkinlik ve midemde yanma oluyo bazen. iki gün önce de ağzımda metal tadını hatta kokusunu aldım resmen. adetime 4 gün var. Sizce gebelik olabilir mi ? İlk düşük yaptığım gebelik acaba sağlıklı bir bebek değildi o yüzden mi hiç bir belirti yaşamadım diyorum. Bu ay umutluyum sizce hamile miyimdir ? :(

Back