Erken gebelik belirtileri. Neler yaşadınız ?

Yaptım bugün gün içinde yine çıkmadı negatif yani maalesef adet sancılarım var sanırım geliyor gelmekte olan 🥺

Kızlar 3 gün geçti adetim
Dün test yaptım negatif
Bugün lekelenmeye başladım 2 saat önce açık pembe leke geldi peceteye sürünce ama devamı gelmedi ped taktım bisey yok
Acaba adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mı? Adetten gününden sonra olabiliyor mu böyle bisey
Ben adetten önce oluyor diye biliyorum

Dün test yaptım negatif
Bugün lekelenmeye başladım 2 saat önce açık pembe leke geldi peceteye sürünce ama devamı gelmedi ped taktım bisey yok
Acaba adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mı? Adetten gününden sonra olabiliyor mu böyle bisey
Sonucunuz nedir?

Dün test yaptım negatif
Sonuç ne acaba

Ya bende geçen ay 8 inde olmuştum bazen düzensizlik oluyor , bu ay da daha olmadım sürekli beyqz akıntım gelşyor bel kasık ağrısı zaten var , ve sürekli gaz sancım geliyor çarşambaya ramdevu aldım şntrnetten test almıştım yarım gelecek sabırsızlandım djjd
Hamile misiniz acaba

benim göğüslerim de gebeliğin 2.ayından sonra şişmeye başlamıştı ama reglden 4 gün önce başlayan uçlarda inanılmaz bir ağrı vardı. asla tecrübe etmediğim bbir ağrıydı. normalde regl öncesi tüm göğüste ağrım olurdu ama bu defa sadece uçlarındaydı ağrı. benim döngüm 28 gündü. erken döllenme olduğu için reglden 4 gün önce öğrendim ben bu göğüs ağrısından süphelenip. insallah siz de güzel haberler alırsınız
Ya benimde reglıma 4 gün var ve bu 3 gündür meme uclarımda yanma hissi var ve şimdiye kadar hiç meme hassasiyeti cekmemiş biriyim ve sağ kasığımda batma var bazen vajinayada attığı oluyor döngüm 28 gün 22 ve 26 arası ilişkiye girdim ve ilişkiden 1 hafta sonra sırt ağrım ve kasık ağrılarım başladı haylada devam ediyor ara sıra reglima 10 gün kala test yaptım ama negatif çıkmıştı cidden çok merak ediyorum ve sabırsızım umarım hayal krıklığına ugramam

Ya benimde reglıma 4 gün var ve bu 3 gündür meme uclarımda yanma hissi var ve şimdiye kadar hiç meme hassasiyeti cekmemiş biriyim ve sağ kasığımda batma var bazen vajinayada attığı oluyor döngüm 28 gün 22 ve 26 arası ilişkiye girdim ve ilişkiden 1 hafta sonra sırt ağrım ve kasık ağrılarım başladı haylada devam ediyor ara sıra reglima 10 gün kala test yaptım ama negatif çıkmıştı cidden çok merak ediyorum ve sabırsızım umarım hayal krıklığına ugramam
Sonucunuz ne oldu

X