• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlarr benimde adet tarihim 25.adete 9 günüm varr ama aşırı bir şişlik göğüste ve karında sanki şimdi adet olcam gibi,halsizlik hep uyku hali acaba hamile olabilirmiyimm kii sanmıyorum ama bu ay fazla denedikk.yumurtlamadan 5 gün sonra bu belirtiler olur mu?

günümüz aynı canım :)

Kızlar hamileyim dün idrar testinde 2.çizgi silik çıkmıştı. Akşam hemen kan testi yaptırdım ve bugün sonucu öğrendim hamileyim. 205 çıktı değer:)) Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah...
Bu arada adetime 5 gün kala öğrenmiş oldum:))

hayırlı olsun canımmmmm allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Kızlar hamileyim dün idrar testinde 2.çizgi silik çıkmıştı. Akşam hemen kan testi yaptırdım ve bugün sonucu öğrendim hamileyim. 205 çıktı değer:)) Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah...

hayırlı olsunn canımm.darısı başımızaa...

hayırlı olsun canım. inş sağ salim kavuşrsun bebeğine.

ayyy ayyy ben de heyecanlandım şimdi
2. çizgi silik mi çıktı delikafadulden
cnm büyük ihtimal hamilesin :lepi:
silik de olsa 2. çizgi hamileliktir sadece hormonu az farketmiştir.
bence hemen bi kan testi yaptır. sağlık ocağı yada hastane farketmez.
ama hemen almak istersen hastaneyi tercih et 1-2 saat sürüyor en fazla normalde 15-20 da veriyorlar.
ayyy hadi hayırlsı bizi de haberdar et emi cnm :CüvCüv:

test yaptırdım :lepi:
pozitifff hihoyyyt
darısı tümm isteyenlerin başına allah herkese gönlündekini versin :Saruboceq:

nuremcim seninde gözün aydın ikizler burcu olcak bebişlerimiz sankim :)))

test yaptırdım :lepi:
pozitifff hihoyyyt
darısı tümm isteyenlerin başına allah herkese gönlündekini versin :Saruboceq:

nuremcim seninde gözün aydın ikizler burcu olcak bebişlerimiz sankim :)))

ahhhh bitanem benimmmmm alkisalkisalkis işte budur :lepi:
gözün aydın nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt süprizzzzz
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş canım :ecrin_bebek:
dua et darısı benim başıma olsun :Saruboceq:
ayy hakkaten çok mutlu oldum :teytey: (çiftetelli smileyi)

ay kızlar bende bütün belirtiler olmasına rağmen dün gece adet oldum bu ay olmadı yani bakalım hayırlısı hamile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

ay kızlar bende bütün belirtiler olmasına rağmen dün gece adet oldum bu ay olmadı yani bakalım hayırlısı hamile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

canım fazla kafaya takınca oluyor belirtiler. gecen ayda bende oldu aynıları. bütün belirtileri vardı günüm bile 2 gün geçti. bakalım bu ay hiç takmadım. ara ara kasık ağrısı dışında hiç belirtim yok bakalım. hayırlısı.

ahhhh bitanem benimmmmm alkisalkisalkis işte budur :lepi:
gözün aydın nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt süprizzzzz
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş canım :ecrin_bebek:
dua et darısı benim başıma olsun :Saruboceq:
ayy hakkaten çok mutlu oldum :teytey: (çiftetelli smileyi)

ayy inşallah canm benim :Saruboceq: darısı önce senin sonra tüüümmm isteyenlerin başına inşallah
allah kimseye aratmasın. :Saruboceq:

canım fazla kafaya takınca oluyor belirtiler. gecen ayda bende oldu aynıları. bütün belirtileri vardı günüm bile 2 gün geçti. bakalım bu ay hiç takmadım. ara ara kasık ağrısı dışında hiç belirtim yok bakalım. hayırlısı.

canım benımde cok karnım agrıyodu hasta olcam snıyodm ama kahverengı akıntı dısında hıc bıse olmuyodu.bide uc gun once pembe akıntı olmustu.
inşallah hamilesindir canım :Saruboceq: :Saruboceq:

5 günüm var bugün ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyor..hiç göğüslerimdeki damarlara dikkat etmedim eve gidince bi bakim bari ... Allah'ım bütün dualarımızı kabul et yarabbim.bu hayırlı ayda yüzümüzü güldür Allah'ım

5 günüm var bugün ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyor..hiç göğüslerimdeki damarlara dikkat etmedim eve gidince bi bakim bari ... Allah'ım bütün dualarımızı kabul et yarabbim.bu hayırlı ayda yüzümüzü güldür Allah'ım

damarlar adet öncesi de belirginleşiyor. net bir belirti değilll şakkıdı -nerden biliyom kendimdenn-

iyibayramlar12iq5.gif

bayram016ri3.jpg

iyibayramlar16ti8.gif

bayram10058ua8.jpg

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramınız kutlu olsun...

ya kızlar benimde kafam allak pullak ben polikistikover hastasıyım doktorum kilo ver demişti bende 8 kilo verdim. sonra 35 günde bir olduğum adetlerimi 20 günde bir olmaya başladım. bu ayın 12 sinde de doktorum aşılama yaptı. adetiminde bu gün 21 günündey,m ve hala adet olmadım kafam karışık acaba eski tarihinemi döndü adetim. ne yapmalıyım kızlar doktorda 18 inde luteal kontrole çağırmıştı gittim kalınlaşman güzel dedi adet gününü bekleyelim dedi ve 28 inde beta hcg isticekmiş beklemek çok zor yaa

ya kızlar benimde kafam allak pullak ben polikistikover hastasıyım doktorum kilo ver demişti bende 8 kilo verdim. sonra 35 günde bir olduğum adetlerimi 20 günde bir olmaya başladım. bu ayın 12 sinde de doktorum aşılama yaptı. adetiminde bu gün 21 günündey,m ve hala adet olmadım kafam karışık acaba eski tarihinemi döndü adetim. ne yapmalıyım kızlar doktorda 18 inde luteal kontrole çağırmıştı gittim kalınlaşman güzel dedi adet gününü bekleyelim dedi ve 28 inde beta hcg isticekmiş beklemek çok zor yaa

sabrın sonu selametmiş canım bekle inşalah guzel haberlerle gelirsin 1 hafta sonra :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar iyi bayramlar Bu bayram göbeğimizde kucağımızda boş ama inşallah bi daha ki ramazan kucaklarımız dolu olsun

Back