daha çok var bekle. :umursamaz: adetime kadar bekleyemem dersen bir kaç gün kala yap ama ölleee 10 gün öncesi falan olmasss.lmaz: bi de gebeliklerin yarısından fazlası ilk ay içerisinde son buluyormuş yani biz hissetmeden. vücut uygun olmayanı kendisi atıyor. bi de düşün ya çıkarsa di mi ama. bu defa da niye düşük çıktı diye kendni yer bitirirsin. hee bi de çıkmadığını düşün: - vayyy neye çıkmadı ben erken mi yaptım ? diye bizi yersin. bence heeeç kendini ve eşini sıkıntıya sokma bekle. benim tavsiyem - ki istemessin ben gene de yazamm- çalışmalara devam et. yumurtlama günün illla ayın reg den 14 gün önce diye bi şey değildir. misal ben düzenli adetlerim ile yumurtlama günü adetten 6-7 gün önce.:lepi: hadi bakem allah hepimize :ecrin_bebek: nasip etsin
slm kızlar bugun adet olmam lazımdı olmadım hıcde adet olacakmısım gıbıde degıl ne olacak hayırlısı artık
ya kızlar adetime 1 hafta kala bütün belirtileri yaşadım ama gelin görünki bugün 4 gün var adetime ama bütün belirtiler kayboldu off ya yine tutmadı hee.
canım ne tutmadı aşılama falan oldun dur bakalım daha 4 günün varmış bekle Allah büyük
canım ne bende sorun var nede eşimde 1 yıldır uğraşıyoruz tedavi aşamasında tüp bebek aşılama herşey istedim ama eşiminde benimde doktorum karar vermişler aşılama tüp bebek için daha erken diye çünkü onlara göre doğal yolla olma ihtimali yüksekmiş ama olmuyor işte.
ayrıca benim yaşımıda göz önüne alıyorlar 23 yaşına gireceğim onun için telaş etmiyor doktorlar hayırlısı artık.
slm kızlar bugun de adet olmadım hayırlısı adet tarıhım 11 eyluldu ama olmadı pek umıtlı degılım ama hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?