• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

merseray cım öyle güzel aydınlattınki beni teşekkür ederim bizde sebepsiz inferfiliteyiz maalesef bende bol bol dua edip biraz hastane ortamından uzak kalmak istiyorum insan böyle daha çok kafaya takıp yoruluyor valla dur bakalım belki bu sene olur allah zamamını en iyi bilendir.

2.5 yildir olmadi demissin, nasi deniyorsunuz? her ay yumurtlama takibi yapiyor musun? Ne kadar ve nasil deniyorsunuz? ben de bu islere yeni basladim, ve sadece 3 ay oldu deneyeli. 4 yillik evliyim, daha onceden havadan hamile kalicam diye korkardim, ne zor ismis bu isler yaaa...

internette okuduklarima gore, alta yastik koyun, yarim saat kalkmayin felan yaziyor, bunlari herkes yapiyor mu arkadaslar? Ben yapip yapmamakta kararsizim.

Yani bugune kadar hamile kalma konusundaki bilgim Turk filmerinden ibaretti, bi kiza bi adam tecavuz edio cuk diye hamile kalio. o kadar kolay saniodum ama degilmis galiba:roflol:

neyse, Allah hepimize en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip etsin...

hihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq::dance:ya kızlar adetime 3 gün var dedim ya deli gibi yiyorum ya habire cnm bişeyler istiyo.cumaya kadar bekliycem gelmezse test yapcam inşallah gelir bebişim

arkadşalr benim adetime 2 gün var ama karnım iice şişti gögüslerimdeki hassaslık azaldı sağ kasığımda bacağıma kadar inen bi sancı var haaaaaa bide karnımdaki şişkinlikten olsa gerek kırmızı kırmızı çatlaklar oluştu bunlar hayr alametmi

kızlar 11 inde adet olmam gerekiyorduuu gelmediii
12 sindede gelmediii tam heveslenmiştimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dün geldi adetimmm :gitme:
neyse bakalım inşallah bu ay tuttururuz :CüvCüv: hayırlısı napalım

12 sindede gelmediii tam heveslenmiştimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dün geldi adetimmm :gitme:

geçmiş olsun canım :teselli:
hayırlısı inş. meleğin geleceği zamanı biliyordur biraz naz yapıyordur annesi :ecrin_bebek:
önümüzdeki ay güzel haberlerini almak dileğiyle arkadaşım.. :CüvCüv:

geçmiş olsun canım :teselli:
hayırlısı inş. meleğin geleceği zamanı biliyordur biraz naz yapıyordur annesi :ecrin_bebek:
önümüzdeki ay güzel haberlerini almak dileğiyle arkadaşım.. :CüvCüv:
canım sağol napalım hayırlısı
hem daha ilk ayımızdı korunmayı yeni bıraktık
inşallah eylül ayında güzel haberler veririm:lepi:

benimde 2 gün kaldı bakalım...her an adet olacak gibiyim kasıklarım belim çok ağrıyor.ilkinde herşeyden habersiz birden hamile kaldığımı ögrenmiştim tecrübeli olmakta ii bişey değil yaa...

Merhabalar..aynı benimde reglim 11 indeydi.iki gün geçti olmayınca umutlanmıştım ama bende dün regl oldum :( benim ilk defa hayatımda gecikti şimdiye kadar hep yaklaşık 1 hafta önce gelirdi..bi arkadaşımızında aynı böyle olmuş bu ay dr u oruçtan,stresten olabilir demiş..neyse sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun da aylar ın hepsi bizim..

benimde bugün olmam gerekiyo ama öyle belritliler varki dayanamayıp dün test yaptım sabah silik penbe çıktı ikinci çizgi bugün sabah yine yaptım yine silikti az önce gidip başak bi markanınkini aldım onda gyet net çift çıktı ama sanaki adet olcak gibiyim ben hamile olabilecegime inanamıyorum ya çok isitiyorum

Kızlar adetime 6 gün kaldı... Bende ki belirtiler şunlar;
Kasıklarda sancı, özellikle sağ kasıkta,
1 Hafta önce aşırı baş dönmesi,şimdi yok ama
Göğüslerde hassasiyet
Kabızlık
Bir de pantolon filan karnımı çok rahatsız ediyor. Otururken düğmemi açıyorum:) ınşallah tüm bunlar psikolojij değildir...

benimde bugün olmam gerekiyo ama öyle belritliler varki dayanamayıp dün test yaptım sabah silik penbe çıktı ikinci çizgi bugün sabah yine yaptım yine silikti az önce gidip başak bi markanınkini aldım onda gyet net çift çıktı ama sanaki adet olcak gibiyim ben hamile olabilecegime inanamıyorum ya çok isitiyorum

Canım şimdi sen testlerin hepsine güvenmeyin mi diyosun:(( Bazı testler yanlış gösterebiliyo mu??

slm kızlar herkese sevgiler; benim adetime 10 gün kala aşırı bi bel ağrım başladı hala da ağrıyo adetime 4 gün var.bunun dışında göğüslerde şişkinlik ve ağrı sürekli uyku hali son 2 gündür oturduğum yerde esnemekten ölüyorum halsizim bacaklarım çok yorgun şu anda da kasıklarımda ağrı var.bu ay bekliyorum olabilir ama çok da ümitlenmek istemiyorum adet belirtilerim diyip geçiyorum böyle olup hamile olan var mı???

slm kızlar onbır eylul edetımde ama olmadı olacakmıs gıbı gozukmuo ama hamıslıkde gozukmuo hıc bır sekılde ne kasık agrısı ne goguslerde hassasıyet o bu yok adet ıcınde yok

slm kızlar herkese sevgiler; benim adetime 10 gün kala aşırı bi bel ağrım başladı hala da ağrıyo adetime 4 gün var.bunun dışında göğüslerde şişkinlik ve ağrı sürekli uyku hali son 2 gündür oturduğum yerde esnemekten ölüyorum halsizim bacaklarım çok yorgun şu anda da kasıklarımda ağrı var.bu ay bekliyorum olabilir ama çok da ümitlenmek istemiyorum adet belirtilerim diyip geçiyorum böyle olup hamile olan var mı???

canım biz isitiyoz ve çalışıyoz testlerde belirttiğim gibi çıktı sevinmek istiyom ama forumun bazı yerlerindede yanıltabileceği yazıyo üç te üç yanılırmı bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir

çok moralim bozuk 16. adet olmam gerekiyodu ama kasık ağrılarım dayanamaycağım şekilde olunca doktora gittim vajinal muayene yaptı yara ve iltihap tespit etti ve eğer fazla kilolarımı vermezsem çocuğun olmaz dedi ultrasonda falan baktı rahmim normal gelişiminde ancak kilo vermem gerkiyomuş dengeli bir şekilde moralim çok bozuldu ben hamilelik beklerken çocuğun olmaz cvp+ilk defa vajinal muyene olmak beni mahvetti çok mutsuzum gün boyu ağladım zaten o yüzden eni silin ve bir yılda yazmayın olurmu ne kese ne bebek görmrdim ultrasonda doktorun yanılma payı varmı

çok moralim bozuk 16. adet olmam gerekiyodu ama kasık ağrılarım dayanamaycağım şekilde olunca doktora gittim vajinal muayene yaptı yara ve iltihap tespit etti ve eğer fazla kilolarımı vermezsem çocuğun olmaz dedi ultrasonda falan baktı rahmim normal gelişiminde ancak kilo vermem gerkiyomuş dengeli bir şekilde moralim çok bozuldu ben hamilelik beklerken çocuğun olmaz cvp+ilk defa vajinal muyene olmak beni mahvetti çok mutsuzum gün boyu ağladım zaten o yüzden eni silin ve bir yılda yazmayın olurmu ne kese ne bebek görmrdim ultrasonda doktorun yanılma payı varmı

hiç üzülme canım benim yumurtalık kistim var bi doktor kısır kalabilirsin dedi diğeri kanser olabilirsin dedi o günler kabus gibi sonra ünlü bir prof bulduk sorunu çok küçük hamile kalabilirsin dedi bizde ilaçları bıraktım şimdi çalışıyoruz

Ay bazı doktorlara sınır oluyor cok dengesız oluyorlar hemen basından savmaya calısıyorlar bende gecen kan testı yaptırcam ozelden ya kadın yapmıo erken dıo sankı yapsa bır yerlerı eksılır bana demesın mı bak yapıyorum bır daha yapmam sankı babasının hayrına yapıo dengesız bende yapmayınnnnnnnnnnn dedım

Back