daha çok var bekle. :umursamaz: adetime kadar bekleyemem dersen bir kaç gün kala yap ama ölleee 10 gün öncesi falan olmasss. lmaz: bi de gebeliklerin yarısından fazlası ilk ay içerisinde son buluyormuş yani biz hissetmeden. vücut uygun olmayanı kendisi atıyor. bi de düşün ya çıkarsa di mi ama. bu defa da niye düşük çıktı diye kendni yer bitirirsin. hee bi de çıkmadığını düşün: - vayyy neye çıkmadı ben erken mi yaptım ? diye bizi yersin. bence heeeç kendini ve eşini sıkıntıya sokma bekle. benim tavsiyem - ki istemessin ben gene de yazamm- çalışmalara devam et. yumurtlama günün illla ayın reg den 14 gün önce diye bi şey değildir. misal ben düzenli adetlerim ile yumurtlama günü adetten 6-7 gün önce.:lepi: hadi bakem allah hepimize :ecrin_bebek: nasip etsin
canım sağol yaa ben biraz acemiyim sanırım:bbo: bu konularda forumu okudukça kendi kendimi teselli ettim CADIARZU yıllarca bekleyen var ben gün sayıyorum çok ayıpladım kendimi şahsen eşimde çok kızıyor sıkıntıya girme şimdiden diye malum stres olan bişeye de engel koyuyo şimdi rahatım artık 20 sinde adet olmam gerek kaldı 9 gün yani eğer çift çizgiyi görürsem ilk buradan yazıcam ama ilk sana:lepi: RABBİM isteyen herkesi bu duygudan mahrum etmesin:Saruboceq: