arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

daha çok var bekle. :umursamaz: adetime kadar bekleyemem dersen bir kaç gün kala yap ama ölleee 10 gün öncesi falan olmasss. :olmaz: bi de gebeliklerin yarısından fazlası ilk ay içerisinde son buluyormuş yani biz hissetmeden. vücut uygun olmayanı kendisi atıyor. bi de düşün ya çıkarsa di mi ama. bu defa da niye düşük çıktı diye kendni yer bitirirsin. hee bi de çıkmadığını düşün: - vayyy neye çıkmadı ben erken mi yaptım ? diye bizi yersin. bence heeeç kendini ve eşini sıkıntıya sokma bekle. benim tavsiyem - ki istemessin ben gene de yazamm- çalışmalara devam et. yumurtlama günün illla ayın reg den 14 gün önce diye bi şey değildir. misal ben düzenli adetlerim ile yumurtlama günü adetten 6-7 gün önce.:lepi: hadi bakem allah hepimize :ecrin_bebek: nasip etsin

canım sağol yaa ben biraz acemiyim sanırım:bbo: bu konularda forumu okudukça kendi kendimi teselli ettim CADIARZU yıllarca bekleyen var ben gün sayıyorum çok ayıpladım kendimi şahsen eşimde çok kızıyor sıkıntıya girme şimdiden diye malum stres olan bişeye de engel koyuyo şimdi rahatım artık 20 sinde adet olmam gerek kaldı 9 gün yani eğer çift çizgiyi görürsem ilk buradan yazıcam ama ilk sana:lepi: RABBİM isteyen herkesi bu duygudan mahrum etmesin:Saruboceq:

slm kızlar bugun adet olmam lazımdı olmadım hıcde adet olacakmısım gıbıde degıl ne olacak hayırlısı artık

ınsallah cnm ama sanmıyorum ya ben cunku adetıme ıkı hafta kala kan testı yaptım cıkmadı bırde hcı belırtı yok zaten

selam kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
benim dün regl günümdü hala olmadımzemuszemus

ya kızlar adetime 1 hafta kala bütün belirtileri yaşadım ama gelin görünki bugün 4 gün var adetime ama bütün belirtiler kayboldu off ya yine tutmadı hee.

ya kızlar adetime 1 hafta kala bütün belirtileri yaşadım ama gelin görünki bugün 4 gün var adetime ama bütün belirtiler kayboldu off ya yine tutmadı hee.

canım ne tutmadı aşılama falan oldun dur bakalım daha 4 günün varmış bekle Allah büyük

canım ne bende sorun var nede eşimde 1 yıldır uğraşıyoruz tedavi aşamasında tüp bebek aşılama herşey istedim ama eşiminde benimde doktorum karar vermişler aşılama tüp bebek için daha erken diye çünkü onlara göre doğal yolla olma ihtimali yüksekmiş ama olmuyor işte.
ayrıca benim yaşımıda göz önüne alıyorlar 23 yaşına gireceğim onun için telaş etmiyor doktorlar hayırlısı artık.

canım ne bende sorun var nede eşimde 1 yıldır uğraşıyoruz tedavi aşamasında tüp bebek aşılama herşey istedim ama eşiminde benimde doktorum karar vermişler aşılama tüp bebek için daha erken diye çünkü onlara göre doğal yolla olma ihtimali yüksekmiş ama olmuyor işte.
ayrıca benim yaşımıda göz önüne alıyorlar 23 yaşına gireceğim onun için telaş etmiyor doktorlar hayırlısı artık.

canım bencede tüp bebek için erken gerçekten yaşın da çok müsait bence de bekle, bak ben de sebepsiz infertiliteyim bende de eşimde de hiç bişey yok ama 2,5 yıldır uğraşıyorum olmadı klomen tedavileri rahim filmi ve 2 kez aşılama oldum yine olmadı tutmadı sen druna kulak ver ben 28 yaşındayım şimdi bir yıl boyunca erteledim hiç bir tedavi olmamaya karar verdim kendi haline bırakıca zaten aslına bakarsan herşey bahane Allah ol demeden olmıcak bir yıl sadece dua ederek ve Allaha tevekkül ederek geçiricem eğer Allah verecekse hiç bir şey engel olamaz benim için şu an bebek sahibi olmak için hayırlı değil demekki Allah hayırlı zamanda verecek inanıyorum canım sende inan Allah sana da tatlı tatlı bebişler naip edecek merak etmea.s.

slm kızlar bugun de adet olmadım hayırlısı adet tarıhım 11 eyluldu ama olmadı pek umıtlı degılım ama hayırlısı olsun

merseray cım öyle güzel aydınlattınki beni teşekkür ederim bizde sebepsiz inferfiliteyiz maalesef bende bol bol dua edip biraz hastane ortamından uzak kalmak istiyorum insan böyle daha çok kafaya takıp yoruluyor valla dur bakalım belki bu sene olur allah zamamını en iyi bilendir.

Arkadaşlar benim regl günüm 11 iydi.fakat bugün regl oldum.hayatımda ilk kez adetim gecikti bu ay sanırım stresten..benim herzaman 5-6 gün önce gelir çünkü..artık önümüzdeki aylarda çalışmalara devam..
Belirtileri devam eden ve beklemede olan tüm arkadaşlar dan da umarım müjdeli haberler alırız burdan..

arkadaşlar 3 gün adetime ama hiçbir belirti yok demekki 1 hafta önce yaşadıklarım hep oruçtanmış tutmadı ya 26.ayda boş geçti artık 27. aya ama bu sefer yumurtlama günü falan hesaplayıp eşime hadi bugün birlikte olmalıyız falan demicem ne zaman olursa.
adetine 2 3 gün kalanlar sizde ne gibi belirtiler var bende sadece gögüs şişliği ve ağrısı var birde damarlar var başkada birşey yok diğer herşeyim düzene girdi.

benimde adetime 3gün var.kasıklarım,karın agrısı,gögüş agrısı var.ama sogan suyu içmistim 8gün belki ondandır.ayrıca adetimin21.günü hormon testi yatırdım sonuclarımı yazıyorum yardım edermisiniz.
tsh 4.29
t3 2.92 t4 1.36
prolaktin 33.47
fsh 1.33
LH 1.68
progesteron 21.52

kızlar ne adet belırtılerım var nede hamıslık belırtısı var

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:benim de adetim 3 gün sonra bakalılım nolcak ama göğüslerim fena acıyo.acaba psikolojikmi görcez artık bekleyip görcez de çok kötü beklemek yaa günler geçmiyo sanki bizim de 4. denememiz rabbimden hatırlısı ama bebiş istiyoruz allahım sen kabul et dualarımızı

kizlar benim de yumurtlamadan 3-4 gun sonra goguslerim sismeye basladi, su dolu gibi. Adetime 6 gun var, hala sisler. Dun ve ondan onceki gun, sag kasikta acaip batma hissi olustu 10 saniye falan surdu. Onun haricinde baska belirti yok, ben de bekliyorum. bu 3 uncu ayimiz. Bu ay sadece 2 kere denedik, tam yumurtlama gununde ve ertesi gun. Hadi bakalim, ben de herkes gibi bekliyorum. Insallah Rabbim bu mubarek ayda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder...yasasin cift cizgiiii zemuszemus

Back