• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Kızlar günaydın hepinize size çok güzel bi haberim var test yaptım akşam ve çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım tez zamanda bekleyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn

ayy canım yaa çok çok tebrik ederim allahım sağlıcaklan kucağına almayı nasip etsinnn inşallahh a.s.
darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaa

Acrinsu tebrik ederim arkadaşım..senin adına çok sevindimmmm..belirtiler hakkında yazdığın yazılar içinde çok teşekkürler..ben umutlandırdın tekrar niye dersen..benim adet tarihim bugün. fakat iki gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı :(( fakat yazdığın belirtilerin yüzde 95 i bendede var..testten sonra biraz ümidim kırılmıştı ama yazdıklarından sonra bi de hamiş haberi verince tekrar bana umut oldun arkadaşım..tekrar tebrik ediyorum ve allah bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn..
Canım adetini geçmişmiydin?Bu arada kan testi ne zaman yaptıracaksın yaptırdığında sonucu bizlerede bildir..:CüvCüv:

durum ne şekerim bende hala aynı inşallah sendede bişey yokturda bu ay çok mutlu oluruz:içelim::içelim:

yok canım bende beklemedeyim ya gögüslerim çok sızlıyor yürürken bile ağrıyor gittim aynada baktım kalın kalın damarlar çıkmış inş hamileyizdir ya zaten moralim bozuldu dün eşimin yiğeni 2. bebeğini dünyaya getirmiş dün arayacağım hayırlı olsun falan diyeceğim hadi şimdi senden bekliyoruz diyecek bende şakayla hiç beklemeyin diyeceğim offffff bayramda ne yüzle gideceğim bilmiyorum.

Kızlar günaydın hepinize size çok güzel bi haberim var test yaptım akşam ve çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hayırlı olsun tebrik ediyorum belirtilerimiz bibirine çok benziyor ama benim biraz imkansız gibi allah sağlıklı ve mutlu gebelik geçirip bebeğini bir çığlıkta kucağına almanı nasip etsin.a.s.

acrinsu kullanıcısından alıntı
hayırlısı olsn canım ne zmandır bekliyodun allah kucagına almayı nasip etsin

:teytey: :teytey: oy oy ne güzel hamişlerimiz var acrınsu ve izmirhayal tebrik ederim. :lepi: allah kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin. :Saruboceq: ne uğurlu topikmiş bu. bi de nüfus patlaması diyolar. aha tek sebebi bu topik delikafadulden ben de yazam belki uğuru bana da geçer. hamişler bize de dua edin allah dualarınız kabul eder.ne olur be dua edin. :oklava:

:teytey: :teytey: oy oy ne güzel hamişlerimiz var acrınsu ve izmirhayal tebrik ederim. :lepi: allah kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin. :Saruboceq: ne uğurlu topikmiş bu. bi de nüfus patlaması diyolar. aha tek sebebi bu topik delikafadulden ben de yazam belki uğuru bana da geçer. hamişler bize de dua edin allah dualarınız kabul eder.ne olur be dua edin. :oklava:

ne öküzüm ya -tatlicadiarzu- izmirhayal kusura bakma yanlış okumuşum. bacım sende doğru düzgün alıntı yap yane sırnaşık şey allah söletmiştir inşallah

İzmirhayal bende seni hamile sandım yazından dolayı ama inşallah sende hamiş haberini aynen böle bizlere verirsin hemşerim (buarada bende izmirliyim de yerimseniben)

içine doğmuştur belki canım:D valla bu ay olma ihtimali var ama karısık bi durumdayım hamile olmamda yasak:D kürtaj oldum boş gebelikten dolayıı :S yasak 3 ay ben daha adet bile görmedim buay kacırdık bişiler ne bilim yaaa kafam bi dünya olabilirde yaniii:D

kızlar 2 gündür gebelik belirtisi yaşıyorum adetime 5 gün kaldı 1 saat önce karın ve sağ kasık bölgeme sancı girdi ve halen sızlıyor.acaba ac olduğum için olabilirmi oruçluyumda gerçi aç olduğumda mideme vurur genelde ama yinede ümitlenmeyim ben.

1 hafta sonra rahim filmi çekliecek..inş. ondan sonra güzel haberler veririm kızlar....profilimdeki resimlere bakın kızlar..ve yorumlarınızı bekliyorum..sizin bebişiniz hangisi..:)

beni de adetime 5-6 gün var son 4 gündür göğüslerim acıyo.ilk günlerde göğüs diplerinde olan acı gün geçtikçe sanki uçlara doğru ilerliyo.acayip yiyorum. tok olsam da sanki aç hissediyorum. tüm bunlar hamile miyim soruunu yaratıyor.çünkü 10 gün önceden ğöğüs acısını ilk kez yaşıyorum.biraz da dolgunlaştılar sanki.bi de acayip uyku halim var.kafamı yataktan kaldıramıyorum.acayip halsizlik var.hiç iş yapmak istemiyo canım.tüm bunlar oruçdan da olabili belki artık bekleyip görcez rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.güzel haberler duymak ve vermek ümidiyle hepinizi öptümuckk

slm arkadaslar benımde adetıme 5gun var ama belırtıler hıc yok busefer ama uzerımde bır yorgunluk var hıcbısı yapmak ıstemıyorum benım gıbı olan vrmı.

Back