• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ayrıca kızlar aşerme olayı ne zaman başlar ben iyice abartıyormuyum ne tatlıya düşkünlüğüm var ramazan dolayısıyla çıldırıyorum ama ekşiye bu kadar düşkünlüğüm yoktu turşu yiyip duruyorum işin tuhafı susamıyorumda.
her çorbaya limon sıkıyorum valla midemi delicem hee.

merhaba benimde adetime 4-5 gün var benimde göğüslerim şiş,üzerinde damarlar var ama fazla değil,karnımın altında bi şişlik var ve ara ara sancım bide midem bulanıyo psikolojikmi değilmi bilemiyorum artık çokta ümitlenmek istemiyorum zaten ilk denememdi ilkinde tutmaz diyorlar allahın işi hayırlsı ne ise o olsun hepimiz için inşallah :

kendini anlatırken benide anlatmışsın çok şey yazamıyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz rahatsızlanmama 5 gün var inşlh olmaz

Canım benimde aynı senin gibi..bu ay doğru düzgün akıntım olmadı..ve vajinam evet yumuşak gibi..benim adet tarihim yarın.ama ben dün akşam test yaptım negatif çıktı :(
ama haelen beliritlerim devam ediyo ve adet olcakmışım gibide durmuyorum..karnımın içinde kasıklarımda bel çevremde savaş var gibi.sol kasığıma arada sancı saplanıyo göğüslerde hafif bi dolgunluk...artık adet tarihimden bi 5 gün geçsin bi daha bi test yapayım diyorumm..hayırlısı artıkk..
Bu arada gurbetten arkadaş hamilemi?

ayyy canıminşallah hamileyimdir adetime son 4 gün...

kızlar ben hamileysemde değilsemde yaşadıklarımı yazmak istiyorum eğer hamileysem bilgi olur değilsemde demekki her şeyi hamileliğe yormamak lazı diye kulağınıza küpe yaparsınız (10 veya 13 gün varken bunları yaşamaya başladım)
1.sağ ve sol kasığımda batmalar iğne batar gibi (10,13 gün öncesinden)
2.aşırı derecede açlık hatta hiç doyamamak (10,13 gün öncesinden başladı ama şimdi yok)
3.cinsel isteksizlik
4.son 3 gündrü hafif miyde bulantısı oldu ama bugün sabah omadı
5.miyde yanması
6.yüzümde çok fazla sivilce çıktı
7.son bir haftadır sık idrara çıkma gece bile uyanıyorum
8.akıntım 1 haftadır çok az yok denecek kadar olduğu zamanda su gibi sanki
9.halsizlik ve aşırı uyku hali son bir haftadır
10.ara ara sancı ve bel ağrısı adet olucam diye tuvalete gitmelerim sık sık
en belirgin kasığımda batmaları yaşıyorum halada rabbim hayırlı olanını nasip etsin benim ve herkes için
VALLAHİ BACILARIM VARDA MI (BEBEĞİM)BUNLARI YAŞADIM VE YAŞIYORUM YOKSA PİSKOLOJİKTE KENDİ KENDİMİ DİNLEMEMDEN Mİ KAYNAKLANDI ONADA NET BİEŞY DİYEMİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ
YARIN ADET GÜNÜN (AMA BANA SORSAINZ HAMİLEYİM DİYORUMkay dirigubbakcemile3 TABİ YANILIYO DA OLABİLRİM )

kızlar bende acrinsu arkadaşım gibi belirtilerimi yazayım adetime 6 gün var aynen arkadaşımızın dediği gibi kulağımıza küpe olur.
1) gecen hafta başlayan baş ve bel ağrısı özellikle bel ağrısı çok bariz.
2)dün aşırı mide bulantısı bugün olmadı ve mide ekşimesi yanma gibi oruçtanda olabilir bilmiyorum ama şimdiye kadar olmadı dün ve bugün sadece.
3)gögüslerimde aşırı şişlik hassasiyet hatta annem bile farketti şişliği.
4)göbeğimde şişlik gaz sancısı gibi ve sol kasığımda inceden inceğe sızlama hatta sol kasığımı bastırınca elime bi şişlik geliyor.
5)kabızlık sık sık idrar ve idrarda renk değişikliği çok açık renk susuz kalmama rağmen.
6)yüzümde ve gögüs aramda sivilce
7)kol ve bacak kaslarımda ağrı olması yorgunluk halsizlik uykuya eğilim ama uyuyamama.
8)akıntının olmaması ve vajinada yumuşama.
9) turşuya aşırı düşkünlük ekişyle pek aram yok aslında ve çok turşu ekşi yememe rağmen susamıyorum.
son 6 gün kızlar eğer adet olursam hepsi ramazan ayından dolayımış diyeceğim ama olmazsam ve bayramdan sonrada test yapıp pozitifi görürsem belirtiler bunlar demekki.

kızlar ben hamileysemde değilsemde yaşadıklarımı yazmak istiyorum eğer hamileysem bilgi olur değilsemde demekki her şeyi hamileliğe yormamak lazı diye kulağınıza küpe yaparsınız (10 veya 13 gün varken bunları yaşamaya başladım)
1.sağ ve sol kasığımda batmalar iğne batar gibi (10,13 gün öncesinden)
2.aşırı derecede açlık hatta hiç doyamamak (10,13 gün öncesinden başladı ama şimdi yok)
3.cinsel isteksizlik
4.son 3 gündrü hafif miyde bulantısı oldu ama bugün sabah omadı
5.miyde yanması
6.yüzümde çok fazla sivilce çıktı
7.son bir haftadır sık idrara çıkma gece bile uyanıyorum
8.akıntım 1 haftadır çok az yok denecek kadar olduğu zamanda su gibi sanki
9.halsizlik ve aşırı uyku hali son bir haftadır
10.ara ara sancı ve bel ağrısı adet olucam diye tuvalete gitmelerim sık sık
en belirgin kasığımda batmaları yaşıyorum halada rabbim hayırlı olanını nasip etsin benim ve herkes için
VALLAHİ BACILARIM VARDA MI (BEBEĞİM)BUNLARI YAŞADIM VE YAŞIYORUM YOKSA PİSKOLOJİKTE KENDİ KENDİMİ DİNLEMEMDEN Mİ KAYNAKLANDI ONADA NET BİEŞY DİYEMİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ
YARIN ADET GÜNÜN (AMA BANA SORSAINZ HAMİLEYİM DİYORUMkay dirigubbakcemile3 TABİ YANILIYO DA OLABİLRİM )

kızlar bende acrinsu arkadaşım gibi belirtilerimi yazayım adetime 6 gün var aynen arkadaşımızın dediği gibi kulağımıza küpe olur.
1) gecen hafta başlayan baş ve bel ağrısı özellikle bel ağrısı çok bariz.
2)dün aşırı mide bulantısı bugün olmadı ve mide ekşimesi yanma gibi oruçtanda olabilir bilmiyorum ama şimdiye kadar olmadı dün ve bugün sadece.
3)gögüslerimde aşırı şişlik hassasiyet hatta annem bile farketti şişliği.
4)göbeğimde şişlik gaz sancısı gibi ve sol kasığımda inceden inceğe sızlama hatta sol kasığımı bastırınca elime bi şişlik geliyor.
5)kabızlık sık sık idrar ve idrarda renk değişikliği çok açık renk susuz kalmama rağmen.
6)yüzümde ve gögüs aramda sivilce
7)kol ve bacak kaslarımda ağrı olması yorgunluk halsizlik uykuya eğilim ama uyuyamama.
8)akıntının olmaması ve vajinada yumuşama.
9) turşuya aşırı düşkünlük ekişyle pek aram yok aslında ve çok turşu ekşi yememe rağmen susamıyorum.
son 6 gün kızlar eğer adet olursam hepsi ramazan ayından dolayımış diyeceğim ama olmazsam ve bayramdan sonrada test yapıp pozitifi görürsem belirtiler bunlar demekki.

inşallah bu beirtileriniz meleginizi size getirir kızlar :Saruboceq:

ay kızlar bugun yarın adet olmam lazım ama hıc ne adet olacakmısım gıbı bırsey yok hamıslık belırtısıde yok aman olasın cunku bu ay cok ılac kullandım kuzuma bırsey olmasın

arkadaşlar merhaba bu gece hiç uyku tutmadı sürekli bakınıyorum en erken nasıl saptanabilir hamilelik diye regl dönemime 10 gün var ama göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet oldu. yarın kan testi yaptırsam sizce çıkabilirmi sonuç araya hafta sonu girecek offf yaaaa ne zormuş beklemek umarım bu sabırsızlığın sonucunda rabbim mutluluğu nasip eder bana ve bekleyen her anne adaylarına...

kızlar ya 3 var nasıl adet sancısı ile kalktım hatta oldum sandımm hiç böle olmazdı 3 gün öncesi..normal sancı olurdu hamişmiyim aceppppp :Saruboceq:

arkadaşlar merhaba bu gece hiç uyku tutmadı sürekli bakınıyorum en erken nasıl saptanabilir hamilelik diye regl dönemime 10 gün var ama göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet oldu. yarın kan testi yaptırsam sizce çıkabilirmi sonuç araya hafta sonu girecek offf yaaaa ne zormuş beklemek umarım bu sabırsızlığın sonucunda rabbim mutluluğu nasip eder bana ve bekleyen her anne adaylarına...

daha çok var bekle. :umursamaz: adetime kadar bekleyemem dersen bir kaç gün kala yap ama ölleee 10 gün öncesi falan olmasss. :olmaz: bi de gebeliklerin yarısından fazlası ilk ay içerisinde son buluyormuş yani biz hissetmeden. vücut uygun olmayanı kendisi atıyor. bi de düşün ya çıkarsa di mi ama. bu defa da niye düşük çıktı diye kendni yer bitirirsin. hee bi de çıkmadığını düşün: - vayyy neye çıkmadı ben erken mi yaptım ? diye bizi yersin. bence heeeç kendini ve eşini sıkıntıya sokma bekle. benim tavsiyem - ki istemessin ben gene de yazamm- çalışmalara devam et. yumurtlama günün illla ayın reg den 14 gün önce diye bi şey değildir. misal ben düzenli adetlerim ile yumurtlama günü adetten 6-7 gün önce.:lepi: hadi bakem allah hepimize :ecrin_bebek: nasip etsin

Kızlar günaydın hepinize size çok güzel bi haberim var test yaptım akşam ve çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım tez zamanda bekleyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn

ya kızlar benimde 3 günüm var ara sol kasığımda sızlama var göğüslerim aşırı hassas başkada bir belirti yok bilmiyorum hamişmiyim ama çok istiyorum test yapmıyorum ümit etmek daha güzel diye üfff bitsin artk bu işkece ya hemen gelsn yada hamiş oluyum ne olurrrrrrrr

fen_ci inş ikimizinde bebeği vardır ben çok istiyorum 26 aydır bunun peşindeyim umutlanmakta istemiyorum çok dua ettim şu mübarek günlerde ama ne bileyim eşime hiç bir şey söylemedim oda üzülüyor sonra bekleyeceğim artık bayrama kadar adet olmazsam test yaparım olursamda oruçtanmış der geçerim.

durum ne şekerim bende hala aynı inşallah sendede bişey yokturda bu ay çok mutlu oluruz:içelim::içelim:

Kızlar günaydın hepinize size çok güzel bi haberim var test yaptım akşam ve çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım tez zamanda bekleyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn

tebrikler canım:teytey::dance:a.s. allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Back