neyse beni kimse görmüyooooo
görüyoruz senii slmlarr..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse beni kimse görmüyooooo
AMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN canım yarın haberını beklıyorum gorusmek uzere malum iftar hazırlıgı hepımızın allah ıyı dıleklerını kabul etsın
görüyoruz senii slmlarr..
ay canım a.s. yarım saat oldu selam kızlar dedim kimse görmedi en sonunda sen gördün canım nasılsın
gurbetten,belirtilerin neler canım,bide adet tarihin ne zaman?
bekliyeyim ozaman ben bayram diyorum ama heyecandanda duramamki bir yandan bende senin gibi düşünüyroum ya beyinim benimle oynuyorsa psikolojik değildir inşallah..teşekkür ederim canım rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin 1 2 gün geçince hatta adetten 2 3 gün öncede yapabilirsin belli oluyor zaten ama ben artık yapmaya korkuyorum bekleyeceğim 16 sında olmazsa 1 hafta daha bekleyeceğim çünkü bazen beyin gebeliğe şartlanınca adette geçikiyor ama 1 hafta geçtikten sonra testi yaparım.
iyiyim canım sen nasılsın sendemi bebek istiyorsun ve bekliyorsun?
benimde bugün son 3 günüm normalde hep 3 gün erken olurdum ama olmadım. sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım biraz kırgınlık var belimde, karnımda ama normalde çoktan adet olup yatak döşek yatmam lazımdı beklemek çok kötü herkese daha erken neden psikolojinizi bozuyorsunuz diyordum ama gerçekten büyük konuşmuşum 4 aydır divane gibiyim dr gittim 2 yıl korunmuşsun normalde bekleme süresi 18 ay olmazsa anormal olur ve tadaviyi gidilir acele etme dedi nasıl etmem bilseydim böle olacağını hiç korunmazdım....
14 15 eylül canım normal adet belirtilerim var ama erken başladı bu ay belim karnım ağrıyo göğüslerimşişşş akıntım yokk değişik valla yaaa :bbo: senin neler canımm...bi de ben sabah mesela kaktığımda adet olacakmışım gibiydi...korkuyorum olmam inş.
kızlar benimde 6 gün kaldı adetime dün sabah felaket mide bulantım vardı ama bugün birşeyim yok diğer belirtilerin çoğunuda yaşıyorum 25 aydır uğraşıyorum bu 26. ayım olmazsa çok üzülcem ama yola devam tabi.bu arada gurbetten sana bi soru akıntının kesilmesi gebelik belirtisi demişsin bu akıntı ne zaman kesiliyor yumurtlama günündemi akıntı gelmiyor yoksa hemen yumurtlamadan sonramı kesiliyor ayy kafam karıştı ya kafamçokkarıştı
offff şu adetim olmasada bayramdan sonra bi test yapsam ve pozitifi görsem bu aydanda umutluydum ama ne bileyim bir yandan evet diyorum bir yandan unut diyorum manyak oldum valla.
RABBİM TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:
ayyy belki bayrama sevinçli haberle gireriiiiiiiiiiiiz inşallaaaaaaaaaaaaaaah
canım benim bildiğim kadarıylada gebelikte akıntı su gibi olurmuş.benimde akıntım yok ve vajinan yumuşamış gibi seninkide öylemi acaba.