• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

gurbetten,belirtilerin neler canım,bide adet tarihin ne zaman?

14 15 eylül canım normal adet belirtilerim var ama erken başladı bu ay belim karnım ağrıyo göğüslerimşişşş akıntım yokk değişik valla yaaa :bbo: senin neler canımm...bi de ben sabah mesela kaktığımda adet olacakmışım gibiydi...korkuyorum olmam inş.

teşekkür ederim canım rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin 1 2 gün geçince hatta adetten 2 3 gün öncede yapabilirsin belli oluyor zaten ama ben artık yapmaya korkuyorum bekleyeceğim 16 sında olmazsa 1 hafta daha bekleyeceğim çünkü bazen beyin gebeliğe şartlanınca adette geçikiyor ama 1 hafta geçtikten sonra testi yaparım.
bekliyeyim ozaman ben bayram diyorum ama heyecandanda duramamki bir yandan bende senin gibi düşünüyroum ya beyinim benimle oynuyorsa psikolojik değildir inşallah..

benimde bugün son 3 günüm normalde hep 3 gün erken olurdum ama olmadım. sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım biraz kırgınlık var belimde, karnımda ama normalde çoktan adet olup yatak döşek yatmam lazımdı:( beklemek çok kötü herkese daha erken neden psikolojinizi bozuyorsunuz diyordum ama gerçekten büyük konuşmuşum 4 aydır divane gibiyim:( dr gittim 2 yıl korunmuşsun normalde bekleme süresi 18 ay olmazsa anormal olur ve tadaviyi gidilir acele etme dedi nasıl etmem bilseydim böle olacağını hiç korunmazdım....

inş değildir ben 3 kere psikolojik gebelik yaşadığım için artık umudu kestim yani ama ne bileyim belirtilerimde benziyor gebeliğe hakkımızda hayırlısı artık inş bizlerinde rahmine allah bebek düşürmüştür.

benimde bugün son 3 günüm normalde hep 3 gün erken olurdum ama olmadım. sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım biraz kırgınlık var belimde, karnımda ama normalde çoktan adet olup yatak döşek yatmam lazımdı:( beklemek çok kötü herkese daha erken neden psikolojinizi bozuyorsunuz diyordum ama gerçekten büyük konuşmuşum 4 aydır divane gibiyim:( dr gittim 2 yıl korunmuşsun normalde bekleme süresi 18 ay olmazsa anormal olur ve tadaviyi gidilir acele etme dedi nasıl etmem bilseydim böle olacağını hiç korunmazdım....

canım çok kafana takma herşeyin hayırlısı dur bakalım olmazsıb belki adet .

14 15 eylül canım normal adet belirtilerim var ama erken başladı bu ay belim karnım ağrıyo göğüslerimşişşş akıntım yokk değişik valla yaaa :bbo: senin neler canımm...bi de ben sabah mesela kaktığımda adet olacakmışım gibiydi...korkuyorum olmam inş.

canım benim bildiğim kadarıylada gebelikte akıntı su gibi olurmuş.benimde akıntım yok ve vajinan yumuşamış gibi seninkide öylemi acaba.

kızlar benimde 6 gün kaldı adetime dün sabah felaket mide bulantım vardı ama bugün birşeyim yok diğer belirtilerin çoğunuda yaşıyorum 25 aydır uğraşıyorum bu 26. ayım olmazsa çok üzülcem ama yola devam tabi.bu arada gurbetten sana bi soru akıntının kesilmesi gebelik belirtisi demişsin bu akıntı ne zaman kesiliyor yumurtlama günündemi akıntı gelmiyor yoksa hemen yumurtlamadan sonramı kesiliyor ayy kafam karıştı ya kafamçokkarıştı
offff şu adetim olmasada bayramdan sonra bi test yapsam ve pozitifi görsem bu aydanda umutluydum ama ne bileyim bir yandan evet diyorum bir yandan unut diyorum manyak oldum valla.

canım arkadaşın dediği yani doktoru birden akıntı kesilirse demiş..benim yumurtlama dönemimde yoğun gelirdi ve normalde de bi çamaşırla 2 vakit namaz kılmazdım hep akıntım olurdu bu ay yok mesela...

RABBİM TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

aminnnnnn

ayyy belki bayrama sevinçli haberle gireriiiiiiiiiiiiz inşallaaaaaaaaaaaaaaah

inşallaahhhhhhhh

bu arada kızlar iftardan sonra göbüşüm nasıl oluyor biliyormusunuz 5 aylık gibi .. ve çokda az yemeye gayret ediyorum acaba oruç kabızlık gaz baş dönmesi falan oruçtanmı diyorum ama çok fazla çişe gidiyorum hiç durmuyorum sanki lökür lökür su içiyormuşum gibi.

hımmm allah allah benim de bu ay akıntım olmadı bende dedim herhalde bu ay yumurtlamadım ama yinede o belirli günleri değerlendirdim belirtilerde benziyor ama hiç umutlanmak istemiyorum inş hamileyimdir inş kızlar bu bayram çifte bayram yaşarız.

mzdem ayy canım aynı şeyleri bende yaşıyorum aynen öyle bi göbeğim şişiyorki gece yatarken nefes alamıyorum yediğimde bir çorba 1 tabak yemek zaten yenmiyor öyle çok bazen istersem 1 meyve o kadar ama sindiremiyorum aynadan kendime bi bakıyorum ne bu göbek ya diyorum gidiyorum tartılıyorum kilomda aynı.
şimdi kaç saattir açım göbeğim içine çekilmiş değil halen ve bütün gün su içmeme rağmen sürekli wc deyim kabızımda ayrıca uzun süre vücudum susuz kalıyor koyu renkte idrar olmasına rağmen rengi o kadar açıkki şaşırdım.

sahurdan sonra yatağa yatmamla yatağın içinde doğrulmam bir oluyorki yedikten tam 1 saat sonra yatıyorum kocamda noldu diyo midem çok bulanıyor diyorum dalga geçiyor benimle

o bulantı bendede oluyor ama ben şeye bağlıyorum yat kalk dengesiz saatte yemek ye falan birde gebelikte o saatte değilde sabahın ilk ışıklarında bulantı olur diye kendimi kandırmak istemiyorum.
sahurdan sonra bende 2 saat sürekli idrardayım 2 bardak su için 7 8 kere wc ye gitmek tuhaf değilmi?sonra tabi gün içindede devam ediyor bu ayaklarımı üşütüyorumda diyemem çünkü sürekli patikle dolaşıyorum yoksa sistitim azar oruçlu oruçlu ölürüm valla.
bugünde annemdeydim 1 saat önce geldim gögüslerim dikkatini çekti ne bu kız nasıl sutyen taktın dedi yoo aynı sutyenim dedim anaaaaa büyümüşmü dedi valla ergenlik çağında değilim ama dedim adetimede 6 gün var dedim e kızım senin adetine 1 hafta kala 3 4 gün kala seni hiçmi görmedim böyle gögüslerin büyümüyorduki dedi şimdi annemede diyemedim gebelikten şüpheleniyorum diye sonra olmuyor anneciğimde üzülüyor olursa ilk duyan o olcak zaten.

canım benim bildiğim kadarıylada gebelikte akıntı su gibi olurmuş.benimde akıntım yok ve vajinan yumuşamış gibi seninkide öylemi acaba.

Canım benimde aynı senin gibi..bu ay doğru düzgün akıntım olmadı..ve vajinam evet yumuşak gibi..benim adet tarihim yarın.ama ben dün akşam test yaptım negatif çıktı :(
ama haelen beliritlerim devam ediyo ve adet olcakmışım gibide durmuyorum..karnımın içinde kasıklarımda bel çevremde savaş var gibi.sol kasığıma arada sancı saplanıyo göğüslerde hafif bi dolgunluk...artık adet tarihimden bi 5 gün geçsin bi daha bi test yapayım diyorumm..hayırlısı artıkk..
Bu arada gurbetten arkadaş hamilemi?

Back