slm kızlar benim günüm geçti.fakat ben dü akşam bir hatta yaptım ve çok şiddetli baş ağrım olduğu için ağrı kesici attım sizce bebeğim eğer versa birşey olurmu onasenağlama
günaydın kıslarrrr a.s.ben geldim opuyorumnanaktan nasılsınız fıstıklar
Bir ağrı kesiciden birşey olmaz canım merak etme, hem o daha bebek bile değil, önemli olan antibiyotik kullanmamış olman. Benim durumum daha vahim,29. gün kan testi yaptırmıştım negatif çıktı sonrasında sabah akşam antibiyotik almaya başladım rahatsızlığımdan dolayı bugün 35.gün oldu ben hala hastalanmadım[/QUOTE
ÇOK TŞK EDRİM .sende içini ferah tut belki kullandığın ilaçtan ve rahatszlığından dolayı regl olmamışsındır.kan testi gebelikleri yüzde yüz gösteriyormuş.ne bileyim yinede dikkat et..uuufffff çok zormuş bu ya hamileysem diye beklemek...
selam canım farketmeden 1 tane aldıysan bi sakıncası olmaz dıye bılıyorum ama sen yıne de çok ağrın olmadıkça kullanma kullanmak zorunda kalırsan da hamılileler için ağrı kesiciler satılıyo onlardan kullan canım
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
çok sağol içimi rahatlattıınız kızlar hepiniz sağolun:Saruboceq:
ninik canım 19 uydu senın adet tarıhın demı sen nasılsın tatlım
hicte belli olmaz canim belkide hamilesindir bebekk yerine oturuyor eger olmzsan kan testi yaptir bizede hABER VER MERAK EDIYORUZ
CANIM SENİNDE MİSAFİR EKSİK OLMUYOR YA....HİÇ DİNLENEMİYORSUN.EVET CANIM 19 U2 GÜNDÜR SO KAIĞIMDA BÖYLE SIZI GİBİ BİŞEY OLUYOR AMA ONA YORMAK İSTEMİYORUM YA....ÇÜNKÜ BUGÜN BÖYLE HAFİFİ KAHVE GELDİ AKINTIM SANIRIM OLUCAM YİNE ADET BU AYDA....senağlama
slm arkadaşlar
slm canım hoşgeldin
hoşbulduk canım moralini yüksek tut bebişinde üzülür sonra allah mı söyletti ne en kısa zamnad kavuşcan canım üzülme hiç:1hug:
inş.canım allah büyük bu akşam meryem süresinide oku uyu sabaha inş.hayırlı hbr vericen bize
CANIM SENİNDE MİSAFİR EKSİK OLMUYOR YA....HİÇ DİNLENEMİYORSUN.EVET CANIM 19 U2 GÜNDÜR SO KAIĞIMDA BÖYLE SIZI GİBİ BİŞEY OLUYOR AMA ONA YORMAK İSTEMİYORUM YA....ÇÜNKÜ BUGÜN BÖYLE HAFİFİ KAHVE GELDİ AKINTIM SANIRIM OLUCAM YİNE ADET BU AYDA....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?