arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

:1hug:kızlar ben bugün dr gidemedim çarşambaya kaldı eşimin işlerinden dolayı o yüzden sizede haber veremedim umarım herkes iyidir.evi toparlıyoruz annemle taşınıcam bu hafta sonu Allah nasip ederse hepinizi öpüyorumŞeniz

Selam arkadaşlar..

Bugün doktor randevum vardı alttan ultrason ile baktı doktor kese yok dedi yumurtalıklarımda temiz ne olur ne olmaz tekrar kanda gebelik tahlili istedi onuda yaptık çıkmadı tabi ben demiştim eşime gerek yok diye ama dinletemedim zemuszemus

Negatif çıkınca farlutal verdi söktürücü adetin 3. günü gel hormon testi yapalım bakalım bi problem varmı dedi..

Hayrlısı bakalım inşallah bir an önce güzel haberler veririz burdan..

hayırlısı canım yaaa:Saruboceq: ya şimdi sıra bende kitty 15 günü geçti oldu,sende9_10 günü geçirmiştin galiba,şimdi benimde 3 günüm geçiyo inşl benimkinin sonunda bi hamilelik kesinleşiropuyorumnanaktan.ya kimilerine göre hamile deilim kimilerine görede kesin hamileymişim kafayı yiyicem ama test yapmicam bi 10 gün beklicem ve kendimi hiç anneymiş gibi kandırmicam bakalım sonunda inş mutlu olurum:Saruboceq:

Ben duramadım test yapmadan cuma dan sonrada kabullendim hamile olmadığımı iyi oldu yani doktorda hayal kırıklığı yaşamadım.12 gün geçmişti benim hamile olmadığımdan adet göreceğim içinde mutluyum sıkıntı vermeye başladı artık.

İnşallah bu ay güzel haberi senden alırız bizlerde bidahaki ay veririz...

yeni eviniz inş uğurlu olur canım size şans getirir.kendi adıma diyeyim pek iyi deilim.ya aryaacm belirtilerin nedir sölermisin kafayı yemek üzereyimmafoldumben ya canım en önemlisi göğüslerim beni mahvetti rahat yatamıorum çok acı veriyo ve sanki ucuna iğne batıyomuş gibi offfffffffffisfisfis

Kitty cim inşallah Yüce Mevlam sana oyundaki bebişden bi tane değil bi sürü verir :Saruboceq:
Oyunda olsa çok güzel demi bebişinin olması?
Allahım tez zamanda bizide müjdelendir inş.:Saruboceq:

selam arkadaslar ben yenıyım bırsey sorucam adetıme 5 gun var ben bugun su hassas testlerden yaptım ve ıkıncı cızgı cok sılık bırsekılde gorundu sızce ne kadar guvenılır bu testlere

selam arkadaslar ben yenıyım bırsey sorucam adetıme 5 gun var ben bugun su hassas testlerden yaptım ve ıkıncı cızgı cok sılık bırsekılde gorundu sızce ne kadar guvenılır bu testlere

gebelik yoksa çıkmazdı tebrik ederim bence hemen yarın kan testi yaptırın.hayırlı olsun.

cok guzel canım sanırım melegin gelmiş bence hemen bir kan testi yaptır birsey olmasa ikinci cizgi cıkmıyor canım inşallah hamilesindir :Saruboceq:

Kitty cim inşallah Yüce Mevlam sana oyundaki bebişden bi tane değil bi sürü verir :Saruboceq:
Oyunda olsa çok güzel demi bebişinin olması?
Allahım tez zamanda bizide müjdelendir inş.:Saruboceq:

amin canım:Saruboceq: guzel allahım inşallah isteyen herkese birer melek yollar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: şimdi ikinciyi yapacam bir tane yetmedi bana :roflol::roflol:

inşallah :Saruboceq:senin guzel haberin gelsin canım ya bu iki kötü haberden sonra :Saruboceq:

sende benim gibi oldun canım ya üzüldüm :çok üzgünüm:

kızlar geldim ben ama siz yoksunu zyaa....:gitme:

ben dısarıdaydım ninikim opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım kendini fazla yorma bu zmanlar tehlikeli opuyorumnanaktan

çok şükür ii dielim ii olalım...

7 yıldır evliyim dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı..1.denemede (tüpbebek) hamile kaldım 27 haftalık erken doğum bebeğim 4,5 küvezde (yoğun bakım) savaş verdi..geçen sene temmuzda kaybettik..

2.denemeyide marta yaptırdık tutmadı...(kredi çekmiştik)

3.denemeyide eylül gibi düşünüyoruz..

tek duam rabbim sıkıntılarımı görsün normal yoldan versin tek tüple hamile olan yokmu doluuu Allahın hazinesi bol neden bizide görmesin dimi...

tüp bebek çok masraflı artık son noktadayız anlıcanız bende hikaye çok...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…