• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

CANIM SENİNDE MİSAFİR EKSİK OLMUYOR YA....HİÇ DİNLENEMİYORSUN.EVET CANIM 19 U2 GÜNDÜR SO KAIĞIMDA BÖYLE SIZI GİBİ BİŞEY OLUYOR AMA ONA YORMAK İSTEMİYORUM YA....ÇÜNKÜ BUGÜN BÖYLE HAFİFİ KAHVE GELDİ AKINTIM SANIRIM OLUCAM YİNE ADET BU AYDA....senağlama

ninik canım benim de adetime 4,5 gün kala kanamam geldi kesildi vc de sonra ikigün sonra tekrar kan boşoldı vc de gene sonra hiç birşey yok 2 gün sonra adetim geldi çok garip şeydi hiç böyle olmamıştım hala etkisindeyim onun:bbo:

ninik senin adetine kaç gün var

hoşgeldin canım bu günü saymazsak 2 gün işte 19 u adet tarihim.sol kasığımda bi anormallik var sızlıyor gibi yada nasıl anlatayım sanki orda bişey var gibi.korkuyorum inşallah kist falan değildir ya.iğnede oldum ben bu ay bide kiste çevirdiyse bu iğne yandım.

hoşgeldin canım bu günü saymazsak 2 gün işte 19 u adet tarihim.sol kasığımda bi anormallik var sızlıyor gibi yada nasıl anlatayım sanki orda bişey var gibi.korkuyorum inşallah kist falan değildir ya.iğnede oldum ben bu ay bide kiste çevirdiyse bu iğne yandım.
benimde 22 de adet günüm..yine geri sayım başladı..herkes için hayırlı olsun..inşallah bu ay hamiş kalırız.

kızlar benimde 18 i ama ben dün test yaptım 2 çizgiyide gördüm ama yinede bekliycemm kan testi iiçin

kızlar benimde 18 i ama ben dün test yaptım 2 çizgiyide gördüm ama yinede bekliycemm kan testi iiçin
canım ben seni herkesten önce tebrik edeyim..opuyorumnanaktan kan testinde de kesin sonucu alırsın ama bence artık sende hamişsin..allah bizlerede nasip eder inş. benim 22 de bende 3 gün öncesi test yapsam çıkarmı ki... ayyyy zaman azaldıkça heyecan artıyor..tabi stres ve gerinlikte.:bbo:

:emir_bebek:

AY CANIM YA SÜPERSİN ÇOK SEVİNDİM:teytey::teytey: NEDE SAKİN ANLATIYORSUN YANİ..:dance:..HAMİLESİN İŞTE YA SÜPERRRRRRR ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH:emir_bebek::dance::dance:vereliniortak

canım dediğin gibi ağrı bende de var..sol tarafımda..hatta ortaya yakın sol..benimde bu ay yumurtam çok büyümüştü..çatlamadı mı acaba diyorum..22 de adetim.idrarım çok koyulaştı.akıntım hala var..offf beklemek insanı öldürecek..:bbo:

canım dediğin gibi ağrı bende de var..sol tarafımda..hatta ortaya yakın sol..benimde bu ay yumurtam çok büyümüştü..çatlamadı mı acaba diyorum..22 de adetim.idrarım çok koyulaştı.akıntım hala var..offf beklemek insanı öldürecek..:bbo:

EVET CANIM YA VALLA AYNEN ÖYLE..AMA BENDE AKINTI FALANDA OK YANİ ÇOK İLGİNÇ DİYORUM YA BEKLEMİYORUM BEN HAMİLELEİĞİ FALAN .KİST İNŞALLAH OLMAMIŞTIR.BENİMDE YUMURTALARIMIN SOL DA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ DOKTOR İNŞALLAH BÖYLE BİŞEY YOKTUR CANIM YA....:a015:

kızlar belirtilerim 10 gün öncesinde başladı kasık ağrısı ile ben üşüttüğümü düşünmüştümm ama yinede kendimden şüphe ediyodumm ilk denememiz dayanamadım test aldım dün yaptım iki çizgide çok net çıktı bu sabah midem kazınarak uyandım kan testine gitsemmi die düşünüyorumm

kızlar belirtilerim 10 gün öncesinde başladı kasık ağrısı ile ben üşüttüğümü düşünmüştümm ama yinede kendimden şüphe ediyodumm ilk denememiz dayanamadım test aldım dün yaptım iki çizgide çok net çıktı bu sabah midem kazınarak uyandım kan testine gitsemmi die düşünüyorumm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:canım tebrik ederim..bence kan testine gerk yok...opuyorumnanaktan

EVET CANIM YA VALLA AYNEN ÖYLE..AMA BENDE AKINTI FALANDA OK YANİ ÇOK İLGİNÇ DİYORUM YA BEKLEMİYORUM BEN HAMİLELEİĞİ FALAN .KİST İNŞALLAH OLMAMIŞTIR.BENİMDE YUMURTALARIMIN SOL DA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ DOKTOR İNŞALLAH BÖYLE BİŞEY YOKTUR CANIM YA....:a015:
güzelim inş.kist falan değildir.. :teselli:.inşallah hamişsindir..kaydirigubbakcemile5

Canım ne alakası var ya ıdrarda Çıft se kana zaten gerek yok ama sen yınede yaptır bekleme ıdarrda bellı olduysa kanda zaten bellıdır Şımdıden tebrıkler.ÖldÜrÜcen kıs sen benı valla.....

Back
X