selam arkadaslar ben yenıyım bırsey sorucam adetıme 5 gun var ben bugun su hassas testlerden yaptım ve ıkıncı cızgı cok sılık bırsekılde gorundu sızce ne kadar guvenılır bu testlere
çok şükür ii dielim ii olalım...
7 yıldır evliyim dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı..1.denemede (tüpbebek) hamile kaldım 27 haftalık erken doğum bebeğim 4,5 küvezde (yoğun bakım) savaş verdi..geçen sene temmuzda kaybettik..
2.denemeyide marta yaptırdık tutmadı...(kredi çekmiştik)
3.denemeyide eylül gibi düşünüyoruz..
tek duam rabbim sıkıntılarımı görsün normal yoldan versin tek tüple hamile olan yokmu doluuu Allahın hazinesi bol neden bizide görmesin dimi...
tüp bebek çok masraflı artık son noktadayız anlıcanız bende hikaye çok...:)
çok şükür ii dielim ii olalım...
7 yıldır evliyim dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı..1.denemede (tüpbebek) hamile kaldım 27 haftalık erken doğum bebeğim 4,5 küvezde (yoğun bakım) savaş verdi..geçen sene temmuzda kaybettik..
2.denemeyide marta yaptırdık tutmadı...(kredi çekmiştik)
3.denemeyide eylül gibi düşünüyoruz..
tek duam rabbim sıkıntılarımı görsün normal yoldan versin tek tüple hamile olan yokmu doluuu Allahın hazinesi bol neden bizide görmesin dimi...
tüp bebek çok masraflı artık son noktadayız anlıcanız bende hikaye çok...:)
bu bölümleride nie okuyorum bilmiyorum heves galiba belkide umut...
CANLARIM GÜNAYDIN a.s.
NABERSİNİZ :1hug:
GÜnaydın kıslar benım adet gunumden tam 12 gun gectı ama kanda da ıdarra da yok doktor henuz ıdrarda cıkmaz dedı ultrasonlada baktı bıŞıy yok.adette olamadım ne olucek benım bu halım yagene kan testı yaptırcam
Günaydın Kittyyyy cimmm iyiyim hayatım sen nasılsın?
Adetin ne durumda iyimisin birazdaha? Azalma var mı aynım mı yoksa?
günaydın arkadaşlar nasılsınız?iyi sabahlar dilerim hepinize..kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk güzelim..sabah oldu işe geldim işte ne olsun..adetime 6 gün var..geri sayıyorum..geçen hafta çok kasıklarım ağrıyordu..şimdi ara ara ağrıyor..ama çok şideti değil....sen nasılsın?:1hug:gunaydın canım hosgeldin :1hug:nasılsın?opuyorumnanaktan
polıkıstık over demek
slm kızlar benim günüm geçti.fakat ben dü akşam bir hatta yaptım ve çok şiddetli baş ağrım olduğu için ağrı kesici attım sizce bebeğim eğer versa birşey olurmu onasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?