AY CANIM YA SÜPERSİN ÇOK SEVİNDİM:teytey::teytey: NEDE SAKİN ANLATIYORSUN YANİ..:dance:..HAMİLESİN İŞTE YA SÜPERRRRRRR ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH:dance::dance:vereliniortak
allah bizim yüzümüzüde güldürür inş.tez vakittekaydirigubbakcemile2hadi yaa ama testi erken yaptım ben adetime var daha ay sevindim ayoll
kızlar ayın 19 unda adet günü olanlar kimlerr
benim 22 de adet günüm..kızlar ayın 19 unda adet günü olanlar kimlerr
canım yarın sabah erken gebelik testlerindne yapıcam bende sabah yazarım size
benim 22 de adet günüm..
tatlım ben normal test aldım erken gebelik testi çok pahalıydıı bende normal testlerden aldım en ucuzundan hadi hayırlısı haber beklioz
CANIM SENİNDE MİSAFİR EKSİK OLMUYOR YA....HİÇ DİNLENEMİYORSUN.EVET CANIM 19 U2 GÜNDÜR SO KAIĞIMDA BÖYLE SIZI GİBİ BİŞEY OLUYOR AMA ONA YORMAK İSTEMİYORUM YA....ÇÜNKÜ BUGÜN BÖYLE HAFİFİ KAHVE GELDİ AKINTIM SANIRIM OLUCAM YİNE ADET BU AYDA....senağlama
canım bi 8-9 gün önce normal gebelik testi yaptım çıkmadı ondan şimdi erkenlerden yapıcam çünkü hamileysem bile 2 haftalaık falandır daha.
ninikim aşkitom yerleşme belirtisi falan olmasın delikafadulden
ay ne hoş olurdu:cüvcüv:
kızlar belirtilerim 10 gün öncesinde başladı kasık ağrısı ile ben üşüttüğümü düşünmüştümm ama yinede kendimden şüphe ediyodumm ilk denememiz dayanamadım test aldım dün yaptım iki çizgide çok net çıktı bu sabah midem kazınarak uyandım kan testine gitsemmi die düşünüyorumm
Tebrik ederim canım, allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah.İlk denemede tutturduğuna göre çok şanslısın, Allah şansını daim etsin canım.alkisalkisalkis
ninik yumurtlama günün nezamandıı
canım 31 mayıs 05 haziran arasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?