arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

AY CANIM YA SÜPERSİN ÇOK SEVİNDİM:teytey::teytey: NEDE SAKİN ANLATIYORSUN YANİ..:dance:..HAMİLESİN İŞTE YA SÜPERRRRRRR ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH:dance::dance:vereliniortak

canım ya hiç heyecan yapmazmıyım ama çaktırmıom çünkü kan testi nde kesin çıkçak belki testin yanılma payı vardır die düşünüyorum sanırım adet günümüz aynı benim de 19 sende yapsana testt

tatlım ben normal test aldım erken gebelik testi çok pahalıydıı bende normal testlerden aldım en ucuzundan hadi hayırlısı haber beklioz

canım bi 8-9 gün önce normal gebelik testi yaptım çıkmadı ondan şimdi erkenlerden yapıcam çünkü hamileysem bile 2 haftalaık falandır daha.

NİNİKİM AŞKİTOM YERLEŞME BELİRTİSİ FALAN OLMASIN delikafadulden
AY NE HOŞ OLURDU:CüvCüv:

ninikim aşkitom yerleşme belirtisi falan olmasın delikafadulden
ay ne hoş olurdu:cüvcüv:

yok canım ya sanada söyledim ya hiç çalışmadık bu ay bide halı yıkadım battaniye yıkadım hep ağır işler yaptım olduysada durmamıştır sanmıyorum ama yinede umutlanıyor insan.benim her adet öncesi böyle oluyorkahverengi akıntı.şu anda da kuruluk var mesela hiç akıntı yok gibi bi sabah öyle geldi akıntım kahverengi.bakalım yarın sabaha kadar nasıl durucam.gece yapsam olmaz mı şunu yada akşaam.
Erken gebelik testi ya çıkmazmı sonuç doğru olmaz mı

Tebrik ederim canım, allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. İlk denemede tutturduğuna göre çok şanslısın, Allah şansını daim etsin canım.alkisalkisalkis

Tebrik ederim canım, allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. İlk denemede tutturduğuna göre çok şanslısın, Allah şansını daim etsin canım.alkisalkisalkis

teşekkür ederim canım allahım herkese nasip etsin inşallah aratmasın nezaman hayırlıysa ozaman versin canım çok saol

ninik canım ben öğlen yaptım ilk idrarla deil yani farketmez o bence ama yinede sen bilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…