• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

selam arkadaslar ben yenıyım bırsey sorucam adetıme 5 gun var ben bugun su hassas testlerden yaptım ve ıkıncı cızgı cok sılık bırsekılde gorundu sızce ne kadar guvenılır bu testlere

merhaba canım benimde adetime 3 4 gün kaldı bende bu sabah yaptım testi 2 ncisi silik çıktı kan testi için bekiyecem adet gününün geçmesini çünkü testlere pek inanmıyorum hayırlısı olur inşallah

Sedefcim aramıza hoşgeldin
Sıkma tatlı canını benimde tek tüpüm var ama geçen ay hamiş kaldım
Emin ol yüce Allahım zamanını bekliyodur, biraz sabır emi tatlım:1hug:
çok şükür ii dielim ii olalım...

7 yıldır evliyim dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı..1.denemede (tüpbebek) hamile kaldım 27 haftalık erken doğum bebeğim 4,5 küvezde (yoğun bakım) savaş verdi..geçen sene temmuzda kaybettik..

2.denemeyide marta yaptırdık tutmadı...(kredi çekmiştik)

3.denemeyide eylül gibi düşünüyoruz..

tek duam rabbim sıkıntılarımı görsün normal yoldan versin tek tüple hamile olan yokmu doluuu Allahın hazinesi bol neden bizide görmesin dimi...

tüp bebek çok masraflı artık son noktadayız anlıcanız bende hikaye çok...:)

GÜnaydın kıslar benım adet gunumden tam 12 gun gectı ama kanda da ıdarra da yok doktor henuz ıdrarda cıkmaz dedı ultrasonlada baktı bıŞıy yok.adette olamadım ne olucek benım bu halım ya:( gene kan testı yaptırcam

çok şükür ii dielim ii olalım...

7 yıldır evliyim dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı..1.denemede (tüpbebek) hamile kaldım 27 haftalık erken doğum bebeğim 4,5 küvezde (yoğun bakım) savaş verdi..geçen sene temmuzda kaybettik..

2.denemeyide marta yaptırdık tutmadı...(kredi çekmiştik)

3.denemeyide eylül gibi düşünüyoruz..

tek duam rabbim sıkıntılarımı görsün normal yoldan versin tek tüple hamile olan yokmu doluuu Allahın hazinesi bol neden bizide görmesin dimi...

tüp bebek çok masraflı artık son noktadayız anlıcanız bende hikaye çok...:)

melegin icin cok üzüldüm canım :çok üzgünüm: inşallah eylüldeki denemende basarılı olursun ve melegin sana sımsıkı tutunur canım :Saruboceq:

bu bölümleride nie okuyorum bilmiyorum heves galiba belkide umut...

umudunu hicbirzaman yitirme canım :1hug:hepimiz aynı dertteyiz birileriyle konusup rahatlamak icin burdayız sende sohbetlerimize katıl dök icini rahatla illa gün saymamız gerekmiyor opuyorumnanaktan

CANLARIM GÜNAYDIN a.s.
NABERSİNİZ :1hug:

günaydınnnnn fıstık:1hug: nasılsın bakalım opuyorumnanaktan

GÜnaydın kıslar benım adet gunumden tam 12 gun gectı ama kanda da ıdarra da yok doktor henuz ıdrarda cıkmaz dedı ultrasonlada baktı bıŞıy yok.adette olamadım ne olucek benım bu halım ya:( gene kan testı yaptırcam

günaydın canım opuyorumnanaktan sende benim gibi olmussun neler hisettigini cok iyi anlıyorum ben tam kafayı sıyırmak üzereyken adet oldum ve rahatladım canım a.s

günaydın arkadaşlar nasılsınız?iyi sabahlar dilerim hepinize..kaydirigubbakcemile5

Günaydın Kittyyyy cimmm iyiyim hayatım sen nasılsın?
Adetin ne durumda iyimisin birazdaha? Azalma var mı aynım mı yoksa?

bende iyiyim canımŞeniz kanama bugun azaldı canım rahatladım fazla olusu epey bir tedirgin etmişti beni :çok üzgünüm:

gunaydın canım hosgeldin :1hug:nasılsın?opuyorumnanaktan
hoşbulduk güzelim..sabah oldu işe geldim işte ne olsun..adetime 6 gün var..geri sayıyorum..geçen hafta çok kasıklarım ağrıyordu..şimdi ara ara ağrıyor..ama çok şideti değil....sen nasılsın?:1hug:

slm kızlar benim günüm geçti.fakat ben dü akşam bir hatta yaptım ve çok şiddetli baş ağrım olduğu için ağrı kesici attım sizce bebeğim eğer versa birşey olurmu onasenağlama

slm kızlar benim günüm geçti.fakat ben dü akşam bir hatta yaptım ve çok şiddetli baş ağrım olduğu için ağrı kesici attım sizce bebeğim eğer versa birşey olurmu onasenağlama

selam canım farketmeden 1 tane aldıysan bi sakıncası olmaz dıye bılıyorum ama sen yıne de çok ağrın olmadıkça kullanma kullanmak zorunda kalırsan da hamılileler için ağrı kesiciler satılıyo onlardan kullan canım

Back
X