- 29 Aralık 2021
- 167
- 62
- 28
- 44
18 gunum var testeMaşallah ne heyecanlı bir süreç test ne zaman yapcaksınız üç minikte tutsun istiyormusunuz peki? Yoksa şansı yükseltmek için mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 gunum var testeMaşallah ne heyecanlı bir süreç test ne zaman yapcaksınız üç minikte tutsun istiyormusunuz peki? Yoksa şansı yükseltmek için mi
3. Gün embriyosu mu konuldu sizede, zaman çokmuş sabır diliyorum Allah gönlünüzden geçenleri verir umarım. Aret hoca vitamin olarak ne vermişti size bide ekstra bişeyler yaptınızmı yumurta toplama ve transfer sürecinde18 gunum var teste
Şansım artsın diye kendisi transfer etti. İnşallah size de nasip olsun.Çok iyi hemde benimde şansım olur umarım ama bu sefer çok heycanlıyım peki 3 embriyo transferini siz mi istediniz aret hocamı tavsiye etti mesela bende 3 embriyo istesem tabi okadar embriyom olursa bana da 3 transfer yapar mı sizce?
Maşallah ne heyecanlı bir süreç test ne zaman yapcaksınız üç minikte tutsun istiyormusunuz peki? Yoksa şansı yükseltmek için mi
Pardon 8 gunum var testeMaşallah ne heyecanlı bir süreç test ne zaman yapcaksınız üç minikte tutsun istiyormusunuz peki? Yoksa şansı yükseltmek için mi
Tutması için çok ilaç verdi vitamin sadece folikasit çünkü kan degerlerim iyiyidi 3.gun embriyosu hiçbişey yapmadım çunku hocamız pek ünanmuyor ama iyi hissettiren şeyleri yiyebilirsiniz genelde protein3. Gün embriyosu mu konuldu sizede, zaman çokmuş sabır diliyorum Allah gönlünüzden geçenleri verir umarım. Aret hoca vitamin olarak ne vermişti size bide ekstra bişeyler yaptınızmı yumurta toplama ve transfer sürecinde
Benim kuzenim tutması için bol bol ananas yemiş, doktoru o zaman öyle söylemiş ikizler tutmuştu onun sonrası rahim yetmezliği 6.5 aylık erken doğum malesef. Senin süreci yakından takip edeceğim eda umarım melek gibi olumlu olur ve umarım bende o süreçlere gelebilirimTutması için çok ilaç verdi vitamin sadece folikasit çünkü kan degerlerim iyiyidi 3.gun embriyosu hiçbişey yapmadım çunku hocamız pek ünanmuyor ama iyi hissettiren şeyleri yiyebilirsiniz genelde protein
Eda merhaba nasıl gidiyor merak ettim seniPardon 8 gunum var teste
Merhaba hiç birşey hissetmiyorum bugun3. Gun .İlk tuttuğunda bir hafta sonra başlamıştı belirtiler .Çok fazla şişkinlik haz gibi ama sanırım ilaçlardan.Umarım 3 embriyodan biri tutar .2-3 gün spnra testlere başlarım bekleyemem :)Eda merhaba nasıl gidiyor merak ettim seni
Düşmemesi için organ maklinde kullanılan ilacı bile verdi gunde 8ilaç 2 iğne kullanıyorum.Ama transfere kadar yalnızca klomen kullandırdı.Çok tanıdıgımında tuttu.Benim yaşım biraz sorunEda merhaba nasıl gidiyor merak ettim seni
Benim aret hocadan önce başka bir yerde daha denemem olmuştu o zaman çok dikkat ettim 10 gün rapor aldım hep yattım falan tutmadı kısmet değilmiş aret hocada yaptırdıktan sonra kafamı da biraz rahatlattım rutin hayatıma aynı şekilde döndüm hiç transferi düşünmedim olursa olur olmazsa kısmet birdaha denerim dedim çok şükür tuttu.hiç bir belirti de yaşamadım. Nacizane tavsiyem kafanın da biraz rahat olması lazım hep acaba ne olacak diye düşünmemek lazım.Düşmemesi için organ maklinde kullanılan ilacı bile verdi gunde 8ilaç 2 iğne kullanıyorum.Ama transfere kadar yalnızca klomen kullandırdı.Çok tanıdıgımında tuttu.Benim yaşım biraz sorun
Çok fazla ilaç kullanıyorsun ama olsun inşallah bebeklerin sımsıkı tutunsun annelerine iyi haberlerini bekliyorum ben çok umutluyum yaşı falan takma kafana keyfini çıkar bu günlerinDüşmemesi için organ maklinde kullanılan ilacı bile verdi gunde 8ilaç 2 iğne kullanıyorum.Ama transfere kadar yalnızca klomen kullandırdı.Çok tanıdıgımında tuttu.Benim yaşım biraz sorun
Canım ben işten çıktım bir sahil kasabasına yerleştim istanbulla bağlantımı kestim bu esnada (tedavi için geliyorum )yani büyün hayatımı değiştirdim.ama malesef düşünmeden edemiyorum 6.denemem aret hocada ilk Nasipse artık olur çok uğraştım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana.Benim aret hocadan önce başka bir yerde daha denemem olmuştu o zaman çok dikkat ettim 10 gün rapor aldım hep yattım falan tutmadı kısmet değilmiş aret hocada yaptırdıktan sonra kafamı da biraz rahatlattım rutin hayatıma aynı şekilde döndüm hiç transferi düşünmedim olursa olur olmazsa kısmet birdaha denerim dedim çok şükür tuttu.hiç bir belirti de yaşamadım. Nacizane tavsiyem kafanın da biraz rahat olması lazım hep acaba ne olacak diye düşünmemek lazım.
İnşallah.Bu arada sol tarafta batmalar başladı inşallah psikolojik değildirÇok fazla ilaç kullanıyorsun ama olsun inşallah bebeklerin sımsıkı tutunsun annelerine iyi haberlerini bekliyorum ben çok umutluyum yaşı falan takma kafana keyfini çıkar bu günlerin
Değildir bence psikolojik falan 3 bebiş var içerdeİnşallah.Bu arada sol tarafta batmalar başladı inşallah psikolojik değildir
Ayy ne güzel konuştınDeğildir bence psikolojik falan 3 bebiş var içerde
İçini ferah tut eda bu sefer mucizeler gerçek olcak, akşam eşimle konuşuyorum bizde 3 embriyo mu istesek diye tabi o kadar embriyomuz olursa ama bi yandanda korkuyorum tutunursa 3 bebeğe aynı anda yetemem diyeAyy ne güzel konuştın
Bu arada nereye yerleştin eda bizde şehir dışından geliyoruz eşimle, allahtan istanbulda ev var sıkıntı yaşamadık 3 aydır git gel yapıyoruz sürekli iki ev arasındaCanım ben işten çıktım bir sahil kasabasına yerleştim istanbulla bağlantımı kestim bu esnada (tedavi için geliyorum )yani büyün hayatımı değiştirdim.ama malesef düşünmeden edemiyorum 6.denemem aret hocada ilk Nasipse artık olur çok uğraştım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana.
3 ü tutma ihtimali düşük zaten sonra biri düşüyor arkadaşıma 2 diye ısrar etti bir tuttu mesela ama benım yaştan dolayı 3.havu yontemi ile 3 kerede 5 ad topladı 3unu koydu.Ben doktora bıraktım.İçini ferah tut eda bu sefer mucizeler gerçek olcak, akşam eşimle konuşuyorum bizde 3 embriyo mu istesek diye tabi o kadar embriyomuz olursa ama bi yandanda korkuyorum tutunursa 3 bebeğe aynı anda yetemem diye
Keşan yayla sahilimdeyim (erikli sımırı)ailem istanbulda ev sprun degıl bende.tedavilerde orda kaldkm.Ama yaz başımdan beri buradayımBu arada nereye yerleştin eda bizde şehir dışından geliyoruz eşimle, allahtan istanbulda ev var sıkıntı yaşamadık 3 aydır git gel yapıyoruz sürekli iki ev arasında